çekiyorum bütün katalog fotoğrflarını kızlar birçoğumuza geldi katalog ama gelmeyen arakadaşlar için detaylı çekiorum
Kızlar Individual Blue EDT Erkek Parfümünü bilen yokmu yaa? Bari biri numunesini falan istesede koklayıp buraya fikirlerini yazsa
avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:
avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:
Kızlar avonda güneş koruma ürünleri varya.. Ya ben şöyle bişey istiyorum, güneşlenirken vücuda sürülecek ve bronzlaşan, kızaran ten can yakar ya işte o acının olmamasını sağlayacak bir ürün istiyorum ?
tatlım yardımcı olmak isterdim.. bn aldım güneş kremlerinden ama henüz kullanmadım o yüzden yardımcı olamıyorum..Katre83 cok saol canım bende erkek arkadaşıma almayı düşünüyorum..
??????????????????
kızlar katalog 8 yayınlandımı acep
geçen sayfalara eklendi canım ilkşah az önce1 gibi çekip koyuyorym yazmış ama birden kayboldu kapattı
geçen sayfalara eklendi canım ilkşah az önce1 gibi çekip koyuyorym yazmış ama birden kayboldu kapattı
ilkşah msn de ama bosta sanırım işi var bitince ekler inş :))[/B
olabilir canım yarısından fazlası eklendi ama tam net değil bazı sayfalarıda eksik kendi 1.15 gibi ekliyorum çekip yazmış sonra birden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?