Kızlar bakın ne soracağım k8 sayfa 94 te model üzerindeki ruj ne kadar güzel görünüo öyle bayıldım.
Personified Plum'mış adı kullanan var mı?
Aynı resimdeki gibi mi görünümü ve rengi çok hoş
kuzularım cuma günü bi iade göndermistim 32 tl lik. ama hala düsmemis. avon torbasına koymustum kargocu agzını lastiklememi bile beklemedi. aldı elimden ben hallederim dedi gitti korkuyorum acıkcası eskiden hemen düserdi(
kuzularım cuma günü bi iade göndermistim 32 tl lik. ama hala düsmemis. avon torbasına koymustum kargocu agzını lastiklememi bile beklemedi. aldı elimden ben hallederim dedi gitti korkuyorum acıkcası eskiden hemen düserdi(
kızlar acil bi sorum var şu çatlak kremlerini ne sıklıkta kullanıcaz bilemedim ben
slm kızlar cumartesi siparişlerimi vermiştim ne gün gelir acaba:97: avon hafta sonlarıda çalışıyor mu bilemedim ben:26:
Personified Plum'ın rengi değişik güzel bir kahve.. 1 kat sürersen açık renk oluyor hatta mor gibi ve hoş güzel görünüyor fakat bir kaç kat sürersen normal bildiğin koyu kahve oluyor. 1 kat daha hoş oluyor ama..
Kahve mi bordoya kaçan bi kırmızı gibi görünüo öyle değil mi yani :/
Bordo & Mor karışımı canım değişik bir rengi var. Fakat kat kat fazla sürünce kahve gibi duruyo..
k10'a kadar öyleymiş sanırım?
inşallah öyledir çünkü yazın pek satış olmuyor herkez gezmlerdeoluyor hahaaahahahaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?