AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Personified Plum'ın rengi değişik güzel bir kahve.. 1 kat sürersen açık renk oluyor hatta mor gibi ve hoş güzel görünüyor fakat bir kaç kat sürersen normal bildiğin koyu kahve oluyor. 1 kat daha hoş oluyor ama..

Son düzenleme:
kuzularım cuma günü bi iade göndermistim 32 tl lik. ama hala düsmemis. avon torbasına koymustum kargocu agzını lastiklememi bile beklemedi. aldı elimden ben hallederim dedi gitti korkuyorum acıkcası eskiden hemen düserdi (

Arada hafta sonu vardı desek pazarteside yoğunluk olmuş olsa.. En geç bugün düşmesi lazım canım. Bugünde düşmezse yarın avon müşteri hizmetlerini ara derim..

Son düzenleme:

ben de aynı şekilde poşetle verdim kargocuya aynen ben hallederim dedi ve düşmüş benimki.bence bi sorun çıkmaz.arada hafta sonu vardı.bişey olmaz bence..

ben cumartesi gönderdim dün sabah yeni yazıyordu bu sabah düşmüş kızlar iadelerinizi poşete koymayın kargo görevlileri poşete konulmasını istemiyor avon kutularını atmayın bunla iade yapın hem kaybolmasıda biraz zor olur ..

slm kızlar cumartesi siparişlerimi vermiştim ne gün gelir acaba:97: avon hafta sonlarıda çalışıyor mu bilemedim ben:26:

slm kızlar cumartesi siparişlerimi vermiştim ne gün gelir acaba:97: avon hafta sonlarıda çalışıyor mu bilemedim ben:26:

Hafta sonları sadece faturalama işlemi yapabiliyor oda her zaman değil. Onun dışında kargo işleri,sevkiyat vb. yapılmıyor..

Kahve mi bordoya kaçan bi kırmızı gibi görünüo öyle değil mi yani :/

Kızlar bugün son siparişimide girdim.artık bırakıyorum...Burda çok güzel paylaşımlar yaptık..Hepinize çok teşekkür ederim.gene uğrarım ara sıra :)) hepinizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…