AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet bende gördüm paketi aralarında en çok beğendığım erkek parfümü , erkek arkadasıma almak ıstıyordum bu parfümü ama paket konusunda kararsızımm :44:

canım paketi satış amaçlı değerlendireceksen elindekini satabileceğin biri var mı diye düşün bence.yoksa da ürünler senin istediğin ve bi daha bu fiyata alamayacağın ürünler mi diye bak bence

canım paketi satış amaçlı değerlendireceksen elindekini satabileceğin biri var mı diye düşün bence.yoksa da ürünler senin istediğin ve bi daha bu fiyata alamayacağın ürünler mi diye bak bence

haklısın canımm, ben hep kendime çalışıyorum ondan ama paket pek aklıma yatmadı

kızlar günaydın bu sabah temsilci sayfama baktım cari hesap özeti bölümünde dün 0,60 tl borç girilmiş vadesi geçmiş bir borcum da yok pzt gün yaptığım iadeler de gözükmüyor bu 0,60 tl borç ne olabilir sizce?

Canım belki en son faturayı eksik yatırmış olabilirsin en iyi bi daha bak Cari Hesap Özetinden girip

eksik ya da fazla yatrmışsındr içerideki alacağındr

ayy cuma gününden beri iadem düsmüordu bugün düsmüs sonunda cok mutlu oldum :)) takım öncüm el attı kesin seviyorum o kadını yaa :))

ilkay canımcım bisi sorcam senin bu saclardan kızılı birinci olarak alırsak 3, ve 5, renkler neler acaba cok begendim ya özellikle 3.sü tam benim tarzım cok dogal:))):82:

ilkay canımcım bisi sorcam senin bu saclardan kızılı birinci olarak alırsak 3, ve 5, renkler neler acaba cok begendim ya özellikle 3.sü tam benim tarzım cok dogal:))):82:

3. kuaför boyadı küllü kumral ile karameli karıştrdı ama önce orielle açtı
5. si ben yine siyahtan sarıya dönme kararı almıştım 5-6 kez açıcı işle açtm bu hale geldi

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

benim sacım acık renk koyu renkle boyadıgımda akıyo malesefff ama 3.ye bayıldım ya suan ki sacım hemen hemen bu renk ben de kumral la karameli karıstırmıstım garnierin boyası avonun boylarını alıp karsıtırsam bu renk olu mu ki :)) burası sac bakımı kösesi degil ama avon boysı oldugu icin konu icerigini dagıtmıs olmuyorum heralde PPP

Günaydın canlar
avonun transparan fondöteni nasıl,sürüldüğü belli oluyormu kullanan varmı bu ürünü?

k5 te olan bir saat vardı arkadaşlar halkalı taşlı bir saat adı (sparglink oval)renginin çıktığı söyleniyor satan veya kullanan arkadaşlara soruyorum sizede böyle şikayet geldimi

k5 te olan bir saat vardı arkadaşlar halkalı taşlı bir saat adı (sparglink oval)renginin çıktığı söyleniyor satan veya kullanan arkadaşlara soruyorum sizede böyle şikayet geldimi

Evet bende öyle birşey duymuştum canım ama hemen çıktığını sanmıyorum rengin. Bir müddet kullandıktan sonra olur o. Dikkatli kullanıyrsan, suya deydirmezsen daha dayanaklı olur.

Degerli Bolge Satis Sorumlularimiz,

Kampanya 6-7 Panorama Dergisi Advance Techniques Sac Boyalarina Ozel Temsilci Programin'da yer alan, Philips Sac Masasi'nin stoklari tukenmistir.

Philips Sac Masasi yerine ekte gorseli yer alan Babyliss Sac Masasi gonderilecektir.

Babyliss Sac Masasi'nin henuz stoklari bulunmamaktadir ancak 06.07.2011 tarihinden itibaren tamamlanmasi planlanmaktadir. Bu tarihe kadar Babyliss Sac Masasi'ni hak eden Temsilcilerimize hediyeleri borclanilacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…