AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

85 TL fazla, onu da geçtim kargo parası 8,5 tl fazla bence. Ya 50 tl yapsınlar limiti. Ya da kargo ücretini azaltsınlar yahu

Kahve mi bordoya kaçan bi kırmızı gibi görünüo öyle değil mi yani :/

canım personified plum hoş bi renk.ilk açtığında ilk sürümde çok yumuşak geliyor.aaa simli parlatıcı gibi mi yani diyorsun.ertesi gün normal kahverengi değil ama kesinlikle.internet katalogunda büyüt rengi istersen.o renk geliyor.güzel bi renk

Katalogda bordomsu kadifemsi bi görünümü var parlak görünmüo ben de mat ruj kullanıyorum sadece o şekilde kadifemsi gibiyse alacağım

Katalogda bordomsu kadifemsi bi görünümü var parlak görünmüo ben de mat ruj kullanıyorum sadece o şekilde kadifemsi gibiyse alacağım

o serinin tüm rujları simli parlak canım.kötü durmuyor.hatta herhangi sade bi rujla dudağına hafif renk verip üstüne sürersen çok daha güzel bir hale geliyor.ama imli tabi.mat saten tercih ediyorsan bi daha bak derim.internette arat istersen bazı bloglarda sürünce nasıl duruyor fotoğraflı çıkabiliyor.dudak veya tende duruşunu görürsen ona göre de karar verebilirsin.ilk geldiğinde rujum açınca çok üzülmüştüm yaa bu mu diye ama ertesi gün dahi ruj daha güzel gözüküyordu.sanki kapağı açılıp bikez sürünce kendine geldi ruj

Tamam saol

85 TL fazla, onu da geçtim kargo parası 8,5 tl fazla bence. Ya 50 tl yapsınlar limiti. Ya da kargo ücretini azaltsınlar yahu

katılıyorum kızlar size.hala emin olamadığım konuysa gönderilemeyen ürünler oluyor mesela.onlar sonraki siparişte gelince faturalandığı için mevcut siparişte faturalanmıyor.fatura bu yüzden limitin altında çıkarsa kargo ödüyor muyuz? çok şükür korkudan hep 1-2 bişey yazıp limitin üstünde kaldım da hala öğrenemedim

mrb cnım önemli olan senin toplamda gözüken fatura bedelin eğerki gönderilemeyecek ürün olursa bu senden değil avondan kaynaklandığı için limitin altına bile düşse kargo ücreti ödemiyoruz diye biliyorum yanlışsam düzeltin ark.larr

Merhaba Kızlar

Size bir soru sormak istiyorum yeni olduğum için cevaplarsanız sevinirim. 2.siparişimi gireceğim 165 TL siparişe ulaşırsam 4 lü far hediye gelicek ama şuan o kadarlık sipariş toplayamadım K7 bitmeden 2 defada 165 TL lik siparişi yakalarsam hediyem gelir mi acaba? Şimdiden teşekkürler

merhaba,
evet gelir canım.siparişin tek veya parçalı verilmesi şart değil.toplamda ilgili kampanyada o tutarı yakalamak önemli. :)

Arkadaşlar avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan black and gold parmak arası terlikten almış olanınız var mı?
37-39 numara alsam bana olur mu ki ben 40 numara ayakkabı giyiyorum daha doğrusu ayağım 39,5 ama buçuklu ayakkabı her markada bulamadığım için 40 alıyorum bu parmak arası terliğinde fiyatı baya uygun hani alınca iade etmiyim diyorum 9,5 liralık şeyinde iadesi olmasın yani

merhaba,
evet gelir canım.siparişin tek veya parçalı verilmesi şart değil.toplamda ilgili kampanyada o tutarı yakalamak önemli. :)

Çok teşekkürler umarım çok olmuyorumdur şimdi aklıma geldi bişey daha danışmak isterim. Siparişimin içinde Örnek üründe var yani K8 den o siparişim tutarımda dahil olurmu hediye için? Tşk.

Solutions serisinin spf içeren göz kremlerinden kullanan var mı?
Göz altı kapatıcım spf içermiyor bende kapatıcıdan önce spf içeren bir göz altı kremi uygulayayım diyorum ama spf15 içeren nazik göz kremini mi yoksa spf20 içeren roll-on'lu göz çevresi için yenileyici krem mi alsam karar veremedim.

takım öncüsü olmak ve ya olmamak arasında kararsız kaldım. bugün takım öncüm ve bölge satış sorumlumz geldi. satışlarımın çok iyi olduğunu, takım öncüsü olmak isteyip istemediğimi sordular. şimdilik cevap vermedim. biri bana fikir verebilir mi?

kendi satışın dışında sadece temsilcilernden prim alıosn 100 tlde 3,75 tl prim kazanmak istiosan ol cnm ben sıkıldm bu ay itibarı ile bırakıorum sadece kendme alcam 15 temsilcim vardı aylık 400 alıodm kışın ama şimdi satışlar aaldı 5 kişi bırakıo 25 tl prim içn uğraşamıcm kimseyle

olmayayım dimi. en iyisi olmamak galiba tek bir yorum aldım o da olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…