AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bir şey danışçaktım karar veremedim bir türlü ıcy lagoon dörtlü göz farımı alayım yoksa denim blues dörtlü göz farımı pek mavi renk kullanmam ama değişiklik olsun diye alıcam hangisi daha güzel yardımcı olursanız sevinirim

Cok saol tatlım alıcam..

bayanlar nasılsınız bakalım bayadır giremedim özledim inan sizleri neler konştunz die merak ettim ama çokda sayfa olmamış yazışmalar sanırım benim gibi girmeyen çogu kişi var. hayrlı akşamlar şekerler hepinize yeni kampanyada bol satışlar inş. :)

iyiyiz canım sen nasılsın bende giremiyordum tatlım hoş geldin

Kızlar bugün çok sinir oldum ya daha önce de söylemiştim ben sadece kendim ve ailem sipariş veriyorum satış yapmıyorum,ablam kataloğa bakarken arkadaşı yüklü bi miktar sipariş vermiş kendisine.
Ablam da bana söyledi girdim siparişlerini bugün de vazgeçtiğini,istemediğini söylemiş neyseki faturalanmamıştı hemen aradım iptal ettirdim siparişi,kendi siparişlerimi tekrar girdim yolladım ama sipariş takibinde iptal ettirdiğim sipariş hala görünüo ikisi birden gelmez dimi?
Tekrar aradım sizin sayfanıza yansımamıştır henüz bende iptal görünüo siparişiniz dediler.

off ne sinir olurm öle insanlara benimde basıma geldi.madem kesin kararını vermedin niye sipariş verip vazgeciyorsun.

bence ıcy lagoon almalısın cnm.. ben kullanıorum ve cokta memnunum.. renkleri de harika.. öneririm kullanmanı

canım iptal etmedilerse bile ki etmişlerdir gelen kolini iade edersin avona

bence de bu ürün çok güzel ben şu son 1 yıldır falan kullanıyorum gayette memnunum.. bu ay panoramadan da sipariş edicem

bence ıcy lagoon almalısın cnm.. ben kullanıorum ve cokta memnunum.. renkleri de harika.. öneririm kullanmanı

tatlım ıcy lagoon un mavileri koyu renkmi denim blues e göre önce sipariş vermiştim önceden ama bir sonraki ayda anewin kremini verdiği için iade etmiştim tekrarda far için sipariş vermedim arada kaynadı gitti

tatlım ıcy lagoon un mavileri koyu renkmi denim blues e göre önce sipariş vermiştim önceden ama bir sonraki ayda anewin kremini verdiği için iade etmiştim tekrarda far için sipariş vermedim arada kaynadı gitti

tatlım bi tane beyazımsı renkte bi far var bi tane normal mavi renkte far var.. diğer 2si koyu renk far... ama o koyu renk olan farlar tam mavi değil mavinin daha değişik tonları..

kızlar benim hala çatal bıçak gelmedi kaç ay oldu

çatal bıçak takımı hediye miydi canım.. eğer hediyeyse stoklarda tükenince göndermeyebilrler hediyeni.. bu ay bana pur blanca parfüm hediye etceklerine soft musk hediye ettiler mesela.. ve söz verdikleri 15 numunede gelmedi.. arada oluo böyle seyler

tamam canım benim çok teşekkürler

rica ederim hayatım.. profesyonel göz makyajı yapıorum ben .. o beyazımsı far cok işime yarıo artık o yüzden ıcy lagoonu önerdm cnm.. bi de orda koyu renk bi far var beyazla karıstırınca süper oluo ben memnun kaldım cnm umarım sende beğenirsin.. bi de saç ve ten rengine göre de değişir göz farı cnm bunu da dikkate almak lazım

evet canım hediyeydi yıllardır avoncuyum ama ilk defa bu kadar beklettiler hediyeyi avonu arıyorum her kampanya yollucaklar bakalım kaç kampanya oldu kampanya 7 son siparişimle ya da kampanya 8 siparişimde yollucaklarmı acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…