tmm baktım simdi. -0.13 yazıor. yani fazla vermiştim diğer ay mı düşcek faturadan 13kuruş.
ben pembe olanından yani eski ambalajında olanından kullandım canım yeni ambalajlısındanda var da henüz onu kullanmadım ilk önce dudakta parlak bir görünüm veriyor daha sonra dudakta rengi pembeye dönüyor ve dudağı nemlendiriyor çok güzel bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim tatlım
bayanlar nasılsınız bakalım bayadır giremedim özledim inan sizleri neler konştunz die merak ettim ama çokda sayfa olmamış yazışmalar sanırım benim gibi girmeyen çogu kişi var. hayrlı akşamlar şekerler hepinizeyeni kampanyada bol satışlar inş. :)
Kızlar bugün çok sinir oldum ya daha önce de söylemiştim ben sadece kendim ve ailem sipariş veriyorum satış yapmıyorum,ablam kataloğa bakarken arkadaşı yüklü bi miktar sipariş vermiş kendisine.
Ablam da bana söyledi girdim siparişlerini bugün de vazgeçtiğini,istemediğini söylemiş neyseki faturalanmamıştı hemen aradım iptal ettirdim siparişi,kendi siparişlerimi tekrar girdim yolladım ama sipariş takibinde iptal ettirdiğim sipariş hala görünüo ikisi birden gelmez dimi?
Tekrar aradım sizin sayfanıza yansımamıştır henüz bende iptal görünüo siparişiniz dediler.
off ne sinir olurm öle insanlara benimde basıma geldi.madem kesin kararını vermedin niye sipariş verip vazgeciyorsun.
arkadaşlar bir şey danışçaktım karar veremedim bir türlü ıcy lagoon dörtlü göz farımı alayım yoksa denim blues dörtlü göz farımı pek mavi renk kullanmam ama değişiklik olsun diye alıcam hangisi daha güzel yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar bugün çok sinir oldum ya daha önce de söylemiştim ben sadece kendim ve ailem sipariş veriyorum satış yapmıyorum,ablam kataloğa bakarken arkadaşı yüklü bi miktar sipariş vermiş kendisine.
Ablam da bana söyledi girdim siparişlerini bugün de vazgeçtiğini,istemediğini söylemiş neyseki faturalanmamıştı hemen aradım iptal ettirdim siparişi,kendi siparişlerimi tekrar girdim yolladım ama sipariş takibinde iptal ettirdiğim sipariş hala görünüo ikisi birden gelmez dimi?
Tekrar aradım sizin sayfanıza yansımamıştır henüz bende iptal görünüo siparişiniz dediler.
canım iptal etmedilerse bile ki etmişlerdir gelen kolini iade edersin avona
ben pembe olanından yani eski ambalajında olanından kullandım canım yeni ambalajlısındanda var da henüz onu kullanmadım ilk önce dudakta parlak bir görünüm veriyor daha sonra dudakta rengi pembeye dönüyor ve dudağı nemlendiriyor çok güzel bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim tatlım
bence ıcy lagoon almalısın cnm.. ben kullanıorum ve cokta memnunum.. renkleri de harika.. öneririm kullanmanı
tatlım ıcy lagoon un mavileri koyu renkmi denim blues e göre önce sipariş vermiştim önceden ama bir sonraki ayda anewin kremini verdiği için iade etmiştim tekrarda far için sipariş vermedim arada kaynadı gitti
tatlım bi tane beyazımsı renkte bi far var bi tane normal mavi renkte far var.. diğer 2si koyu renk far... ama o koyu renk olan farlar tam mavi değil mavinin daha değişik tonları..
kızlar benim hala çatal bıçak gelmedi kaç ay oldu
tamam canım benim çok teşekkürler
çatal bıçak takımı hediye miydi canım.. eğer hediyeyse stoklarda tükenince göndermeyebilrler hediyeni.. bu ay bana pur blanca parfüm hediye etceklerine soft musk hediye ettiler mesela.. ve söz verdikleri 15 numunede gelmedi.. arada oluo böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?