AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar şu sünger uçlu sürme göz kaleminden alan varsa eline rengini belli etmek eline çizip resmini çekebilir mi acaba tam siyah değilmiş tam rengini görebilir miyim:26:

Son düzenleme:
ilkşahcım bi yardımcı olabilir misin bakıyorum tam rengini bulamıyorum burdan

selam kızlar

ilkşah seni burda gördüm.aklıma geldi.bu ay ruj aldı arkdaşım bozuk çıktı.iade edeceğim.makyaj temizleyici hediyeli.onu iadeye yazarken nasıl yazacagım??fiyat kısmını çarpılamışlar :44:

aynı şekilde iadeyi işaretle fiyatı yazmasanda olur

avon care 3 in 1 temizleyici tonik nemlendirici kullanan varmı varsa nasıl yorum yapabilirmi

Ben kullandım hiç beğenmedim.
Temizleyici gibi kullansan köpürmez,tonik gibi kullansan kalıp gibi kalır
Açıkçası beğenmedim ama denemek istersen dene tabi...

ya benim faturamın son ödeme tarihi 1 temmuzdu. bende 1 temmuzda yatırdm fakat bugün ayın 3ü hala düşmemiş fatura. sitede gecikmiş borç olarak gözüküyor o ssilinir mi acaba?

ya benim faturamın son ödeme tarihi 1 temmuzdu. bende 1 temmuzda yatırdm fakat bugün ayın 3ü hala düşmemiş fatura. sitede gecikmiş borç olarak gözüküyor o ssilinir mi acaba?

1 gün sonra yansıtılıo avon cari hesabına 1 gün sonrasıda hafta sonu olduğundan yarın sabah görünür cnm

peki yan etki falan yaptımı kızarıklık veya sivilce gibi

Merhaba canım,

3 ü bir arada tonik temizleyici olan üründen daha önce kullandım bikaç ay önce indirimdeyken aldım yeniden.Ben makyajımı temizlemek için kullanıyorum açıkcası pamuğa döküp.veya banyoda makjaylı yüzüme sürüp sonra yıkayarak.göz makyajımı çıkarmak için kullanıyorum özellikle.bende kızarıklık vb yapmadı.ama makyajımı çıkardıktan sonra bu ürünle yüzümü yıkıyorum.

kızlar son faturamı her zamanki gibi hesaba eft ile yaptım açıklama kısmına faturanın nosunu yazdım. normalde 2 saat içinde temsilci sayfası cari hesap özeti kısmında gözükürdü bu sefer borç olarak kaldı. araştırdım açıklama kısmına temsilci nosunu yazmadım diye ortak hesaba almışlar parayı. düzeltmeleri için dekontu muhasebelerine fakslamam gerekti. haberiniz olsun eft yaparken açıklama kısmına sadece temsilci nosu yazılacakmış.

Aynen ben de göz makyajımı temizlemek için kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…