evet canım hediyeydi yıllardır avoncuyum ama ilk defa bu kadar beklettiler hediyeyi avonu arıyorum her kampanya yollucaklar bakalım kaç kampanya oldu kampanya 7 son siparişimle ya da kampanya 8 siparişimde yollucaklarmı acaba :44:
rica ederim hayatım..profesyonel göz makyajı yapıorum ben .. o beyazımsı far cok işime yarıo artık o yüzden ıcy lagoonu önerdm cnm.. bi de orda koyu renk bi far var beyazla karıstırınca süper oluo ben memnun kaldım cnm umarım sende beğenirsin.. bi de saç ve ten rengine göre de değişir göz farı cnm bunu da dikkate almak lazım
hediyeyi göndermemeleri kötü olmus cnm... ben bu ay kırmızı su ısıtıcısına sahip olmayı cok istemistim.. stoklarda tükenmemis allahtan da gönderdiler bugün hediyemi.. insan hakettiği ve kazandığı bi seyi alamayınca üzülüo seni de anlıorum cnm bana da parfümde öle olmustu.. ama soft muskın kokusu pur blancadan daha cok hosuma gitti öncedn kullandığım bi dedodorantın kokusuyla aynı... iiki pur blanca stoklarda tükenmiş diorum artkher işte bi hayır var dedikleri bu olsa gerek
evet canım buğday tenliyim ve yapay sarışınımgenelde yeşil yada kahve tonlarını yakıştırıyorum kendime avonda 4 lü farların yeşil rengi ni beğenmedim ama kahverengi olanını yani mocha latte yi çok seviyorum tekli göz farları vardı önceden ordan yeşil almıştım o güzeldi ama ben böyle yeşilin tonları da olsun istiyorum canlı yeşil onu da henüz çıkartmadı avon istediğim gibi olanını yani
soft musk'ı bende beğenirim bebek pudrası gibi kokuyor onun pudrasıda var bende tatlım çok güzel ve çok şeker ama eşim beğenmiyor o kokuyu evde duruyor öyle
bende beyaz tenliyim cnm saçlarımda koyu kestane o yüzden göz farı secerken pek zorlanmıorum bi tek kahverengi ve tonları yakısmıo bana.. açıkçası yeşil göz farı ve kalemini co beğeniorum
kampanya 8 sayfa 94teki mega iimpact rujlardan personified plum'ı kullanan var mı..?? varsa resimdeki gibi mi rengi yoksa daha bordomsu..??
benimki de öyle..alıcam atıcam der ama daha bir sey yaptığı gözükmedi.. ama naparsın sekerim bir bayan her zaman bakımlı olmalı
o rujdan bir müşterim sipariş verdi canım istersen ben vereyim siparişi bir bakayım rengine yorum yapayım yazarım burda ona göre al sen bilirsin
evet canım aynen benim evi bir görsen avonun parfümü ve kozmetik ürünlerinden duş jellerinden vs vs geçilmiyor mübarek dükkan oldu bitsin diye pöfür pöfür sıkıyorum parfümleri o değil eşimi de alıştırdım avona o da sürüyor buram buram
walla çok iyi olur cnm.. benim bi kuzenim var kendisi rockçıille de bordo ruj istiomuş.. sayfa 94teki ruju beğendi ama yha daha pembemsi bi şeyse diye de düşünüyor bende kullanmadım hiç ama beğenirsen kuzenim alıcak cnm
tamam tatlım o zaman ben buraya yazana kadar bekle canım bu arada benden o rengi isteyen arkadaşımda türk sanat müziğinde eskilerden bir sanatçının kızı o da türk sanat müziği söylüyor senin kuzen rock çu benim arkadaş türk sanat müziği ama zevkler aynı
o koku da beğenilmez mibenim bu hayatta en beğendiğim kokulardan biri.. bir tek for away parfümüne dayanamıorum o kadar
ha hagüzel olan bi şeyi herkes beğenir cnm... ne kadar güzellik göreceli bi kavran dense de iş makyaj malzemelrine gelince herkes en güzele yönelio
for away i bende hiç sevmezdim testırlarından almıştım çok bayıcı gibi gelmişti tatlım bir gün bir müşterim sipariş verdi onunla beraber kolumuza fıslattık bir güzelmiş o koku kolumda biraz durduktan sonra bayıldımm indirime girsin yine alıcamda dediğim gibi ev doldu
evet tatlım katılıyorum sana ama o renkte çok koyu bir renk benim zevkime gelmiyor ben daha çok pembemsi yada açık ten rengi cappicino renklerini seviyorumişte zevkler farklı olunca tercihlerde farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?