Canım tam olarak en demek istediğini anlamadım =S hangi katalogtaki stoklar? k8 daha cuma günü verlcekki.
ömrümü yedinnn fıstıkkk :)) kampanya 7den bu günlerde katalogdan sipariş verip faturalanıp stokta olmayan ürün varmı diye soruyor ..o ürünü girecekki aktiflik saglansın ama ürün gönderilemesin demi kız hızır acill ilkşahhh
5 üyen olur ve aktiflik saglanırsa takım önsüsüsün ama 5 üyen olmaz ise adaysındır .. ayrıca prim alabilmen için 5 üye şart ve her ay aktiflik sağlaması gerek bu üyelerin ..avon takım öncüsü olmayı düşünüyorum.. ama takım öncüsü olmakla takım öncüsü adayı olmak farklı seylermiş.. bu konuda bi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi
ömrümü yedinnn fıstıkkk :)) kampanya 7den bu günlerde katalogdan sipariş verip faturalanıp stokta olmayan ürün varmı diye soruyor ..o ürünü girecekki aktiflik saglansın ama ürün gönderilemesin demi kız hızır acill ilkşahhh
katılıyorum canım.hatta hatırlarmısınız bilmem incandessence hediye paketini panoramaya koymuşlardı seri sonu fırsatlarına.sipariş ettim.sonra kolim geldi üzgünüz artık üretmiyoruz yazıyordu.benim çevremde pek alan da kalmadı maalesef.heryer de kozmetikte kampanya var görerek alıyoruz vb diye.soranlara bie göstermiyordum indirim broşürünü artık.sonra yok gelmedi demek yerine.
slm arkadaşlar nasılsınız sizlere birşey soracam şimdi benim saçım siyah ben kırmızı bi kızıl istiyorum hangisini alayım avondan yada siyahın üstüne tutarmı acil cvp verirmisiniz bilenler
5 üyen olur ve aktiflik saglanırsa takım önsüsüsün ama 5 üyen olmaz ise adaysındır .. ayrıca prim alabilmen için 5 üye şart ve her ay aktiflik sağlaması gerek bu üyelerin ..
5 üye derken cnm..?? yani önerdiğim kişilerden 5i satış temsilcisi olur ve sipariş verirlerse mi takım öncüsü olabilcem
önerdiğin değil direk takım öncüsü sen olacaksın sana baglı olacak .. 5 kişi her ay aktif olcak sipariş girecek .. o şekilde takım öncüsü olur ve devam ettirirsin
Avon Kids Karpuz ve Kivi Kokulu Saç Açıcı Sprey bizlerinde işine yararmı kızlar merak ettim
valla canım bilmiyorum ki hiç çevremden alanda olmadı kendimde kullanmadım belki bi ihtimal işe yarayabilir ben birşey soracaktım bu avonun sünger uçlu göz kalemi var onun rengi koyu yeşil falan dendi tam siyah değilmiş galiba doğru mu kafam karıştı benimdebu ay sipariş verecektim kendime tam rengini biliyor musun sen kullandın mı sürdüğünde siyah gibi oluyor mu?
iki uçlu göz farı ve kalemini mi soruyorsun tatlım iki uçlu göz farı ve kalemini diyorsan onda teal koyu yeşil bende var kullanıyorum siyah rengi yok sanırım o grupta ama yinede diğer arkadaşlardan kullanan varsa daha doğru cevap verir ne desem bilmiyorum kullanmadım çünkü ben anew in siyah göz kalemini kullanıyorum ama profesyonel sürme göz kalemini diyorsan ondan hiç almadım da bir müşterim sipariş verdi teal black olanından gelince bakalım nasılmış
kızlar
k8 sayfa 91 de alyssa chain strap çanta 29 tl
sizce alırsam hata etmiş olur muyum
fiyatı iner mi yoksa?
valla canım iner mi bilmiyorum ama bundan 2 veya 3 sayı öncesinde 25 tl lik alışverişe 25 tl idi 4 lira fark var 4 tl inmişti hemen ineceğini sanmıyorum baya zaman geçtikten sonra iner belki oda en fazla 20 falan olur daha fazla inmez bence güzel hoş bi çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?