AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon takım öncüsü olmayı düşünüyorum.. ama takım öncüsü olmakla takım öncüsü adayı olmak farklı seylermiş.. bu konuda bi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi

Canım tam olarak en demek istediğini anlamadım =S hangi katalogtaki stoklar? k8 daha cuma günü verlcekki.

ömrümü yedinnn fıstıkkk :)) kampanya 7den bu günlerde katalogdan sipariş verip faturalanıp stokta olmayan ürün varmı diye soruyor ..o ürünü girecekki aktiflik saglansın ama ürün gönderilemesin demi kız hızır acill ilkşahhh

avon takım öncüsü olmayı düşünüyorum.. ama takım öncüsü olmakla takım öncüsü adayı olmak farklı seylermiş.. bu konuda bi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi
5 üyen olur ve aktiflik saglanırsa takım önsüsüsün ama 5 üyen olmaz ise adaysındır .. ayrıca prim alabilmen için 5 üye şart ve her ay aktiflik sağlaması gerek bu üyelerin ..

yes yes yes çakmışsın benm cinliklerimi kuzum
aktflik sağalanacak ama benm ödeyeceğim ürün gelmeyecek k8dede arayp iptal edicem o gelmeyenleri

k8 cuma başlıyor ama benim hiç siparişim yok herkes tatilde

ben de tatile gidiyorum bu hafta sonu

artık döndüğümde katalog gelsin diye sipariş vericem mecbur

slm arkadaşlar nasılsınız sizlere birşey soracam şimdi benim saçım siyah ben kırmızı bi kızıl istiyorum hangisini alayım avondan yada siyahın üstüne tutarmı acil cvp verirmisiniz bilenler

aynen cnm bende göstermiorum artık indirim broşürünü

slm arkadaşlar nasılsınız sizlere birşey soracam şimdi benim saçım siyah ben kırmızı bi kızıl istiyorum hangisini alayım avondan yada siyahın üstüne tutarmı acil cvp verirmisiniz bilenler

akaju kızıl ya da yoğun akaju kızıl almanı öneririm cnm...

5 üyen olur ve aktiflik saglanırsa takım önsüsüsün ama 5 üyen olmaz ise adaysındır .. ayrıca prim alabilmen için 5 üye şart ve her ay aktiflik sağlaması gerek bu üyelerin ..

5 üye derken cnm..?? yani önerdiğim kişilerden 5i satış temsilcisi olur ve sipariş verirlerse mi takım öncüsü olabilcem

5 üye derken cnm..?? yani önerdiğim kişilerden 5i satış temsilcisi olur ve sipariş verirlerse mi takım öncüsü olabilcem

önerdiğin değil direk takım öncüsü sen olacaksın sana baglı olacak .. 5 kişi her ay aktif olcak sipariş girecek .. o şekilde takım öncüsü olur ve devam ettirirsin

Avon Kids Karpuz ve Kivi Kokulu Saç Açıcı Sprey bizlerinde işine yararmı kızlar merak ettim

valla canım bilmiyorum ki hiç çevremden alanda olmadı kendimde kullanmadım belki bi ihtimal işe yarayabilir ben birşey soracaktım bu avonun sünger uçlu göz kalemi var onun rengi koyu yeşil falan dendi tam siyah değilmiş galiba doğru mu kafam karıştı benimdebu ay sipariş verecektim kendime tam rengini biliyor musun sen kullandın mı sürdüğünde siyah gibi oluyor mu?

Son düzenleme:

iki uçlu göz farı ve kalemini mi soruyorsun tatlım iki uçlu göz farı ve kalemini diyorsan onda teal koyu yeşil bende var kullanıyorum siyah rengi yok sanırım o grupta ama yinede diğer arkadaşlardan kullanan varsa daha doğru cevap verir ne desem bilmiyorum kullanmadım çünkü ben anew in siyah göz kalemini kullanıyorum ama profesyonel sürme göz kalemini diyorsan ondan hiç almadım da bir müşterim sipariş verdi teal black olanından gelince bakalım nasılmış

bende yarın sipariş gireceğim işte fiyatıda uygun kaçırmak istemedim bi kaç müşterimde istedi burdan bi arkadaşta işte siyaha yarın çok koyu bi yeşil dedi bende aklıma takıldı işte karamsarlık içinde kaldım alsam mı almasam mı diye ne çıkarsa bahtımıza artık:18: umarım siyahtır teal black yazıyo internette aradığımda dedikleri gibi çok koyu değişik bi yeşil çıkıyo kararsız kaldım valla:26:

kızlar

k8 sayfa 91 de alyssa chain strap çanta 29 tl

sizce alırsam hata etmiş olur muyum

fiyatı iner mi yoksa?

valla canım iner mi bilmiyorum ama bundan 2 veya 3 sayı öncesinde 25 tl lik alışverişe 25 tl idi 4 lira fark var 4 tl inmişti hemen ineceğini sanmıyorum baya zaman geçtikten sonra iner belki oda en fazla 20 falan olur daha fazla inmez bence güzel hoş bi çanta

inse bile indirim broşüründe olr belki bikaç ay sonra.. onuda biz yakalayamayız . kaçrma bence bende kararsızdım onceki aylarda alan olmş onlarda gördüm cok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…