AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhabalar.canım burası çok kalabalık arada görünmemiştir mesajın

bu katolog dediğin kaçıncı katolog?

katolog7 ise yarın 16,00 ya kadar sipariş veriliyor.saat 16.00 dan sonra katolog8 e geçiyor.

kk aracılıgı ile satış yapmak yasak o yüzden burdan kimse siparişlerini alamaz.umarım çevrenden verecek birilerini bulursun

Son düzenleme:

inse bile indirim broşüründe olr belki bikaç ay sonra.. onuda biz yakalayamayız . kaçrma bence bende kararsızdım onceki aylarda alan olmş onlarda gördüm cok hoş

ben de çok beğeniyorum bakalım o zaman alayım inş çok hoş görünüyor

kızlar avonun güneş kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan varsa yardımcı olabilir mi sipariş vericemde

ben geçen yaz kullandım ve haşlandım canım

tüm vücudum su topladı

beyaz tenliyim belkide ondan ama ben memnun kalmadım

ablam yeğenlerime kullandı çocuklar için olanını onlara bişi olmadı ama tenleri bronz renkte..

k7'den mi k8'den mi bahsediosun?
k7 ayın 8'ine kadar geçerli.
k8'de 8 temmuz-5 ağustos arasında geçerli.

Teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alınabildiğime sevindim...

Avon'un online kataloğunda sanırım k7 oluyor bu,ve yarın sipariş verebilmem için son gün demek.Sağolun,inşallah verebilirim.Birde Avon'un sitesinden verebiliyor muyuz acaba sipariş?

kime önce gelirse eklesin fotoları ama önemli olan fotoğrafları net çekmeniz cnm çünkü bende merakla bekliyor olacağım

Sipariş verebilmek için sitede form doldurursun,seni en yakınındaki temsilciye yönlendirirler.
Online sipariş verilmio..

evet canım şuan sitede olan katolog k7

ben avonu seviyorum ya bırakmayı da düşünmüyorum.. senelerdir avon kullanıyorum ve en ufak bi yan etkisini görmedim normalde alerjik bir bünyeye sahibim loreal oriflame dove catherine arley gibi bir cok marka bende alerji yaparken avon yapmadı o yüzden bu markaya güvenim sonsuz

tatlım o ürün yeni çıktı... ben şahsen bilmiyorum kokusunu.. kampanya 8in kolisi geldiği zaman öğrenebilcm kokusunu

Avon Kids Karpuz ve Kivi Kokulu Saç Açıcı Sprey bizlerinde işine yararmı kızlar merak ettim

onu bende almayı düsünüorum tatlım ama cokta tatlı bi koku olmasından cekiniorum.. normalde avonun orta ve uzun boyda saçlar için olan setini kullanıorum kokusu cok hosuma gitti.. öle güzel kokan bi seyse eğer almaya değer bence

özel yaz paketinde o pembe çanta nedir şimdi zaten genelde kendime alıyorum ben o çantayı nerde kullanayım hay allahım onun yerine ruj koysaydın ya off olmuyor avon olmuyor böyle ama :84:

Son düzenleme:
iidir tatlım gene gececiyiz işte nolsun.. sen nasılsn hayatım

iyiyim canım siparişlerle boğuşuyorum benim isteklerim bitermi bunuda alayım yok bunuda alayım yok yok şunuda alayım diye sipariş yazıp duruyorum sanki hiç yok gibi ev doldu benim gözüm doymadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…