Konuya daha önce de birkaç mesaj yazmıştım ama benimle pek ilgilenen olmadı.Son bir kez daha şansımı deneyeyim dedim,daha da yazmam zaten.Merak ettiklerimi sizlerden öğrenmeyeceğimde kimden öğreneceğim.Temsilci olmadığım için mi dikkate alınmadım bilemiyorum...
Bu katalog ne zamana kadar geçerli? Sipariş verecek bir temsilci henüz bulamadım ama bulmuş olsam ne zamana kadar sipariş verebilirim merak ettim...
Cevap veren olursa sevinirim...
valla canım iner mi bilmiyorum ama bundan 2 veya 3 sayı öncesinde 25 tl lik alışverişe 25 tl idi 4 lira fark var 4 tl inmişti hemen ineceğini sanmıyorum baya zaman geçtikten sonra iner belki oda en fazla 20 falan olur daha fazla inmez bence güzel hoş bi çanta
inse bile indirim broşüründe olr belki bikaç ay sonra.. onuda biz yakalayamayız . kaçrma bence bende kararsızdım onceki aylarda alan olmş onlarda gördüm cok hoş
kızlar avonun güneş kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan varsa yardımcı olabilir mi sipariş vericemde
bende bırakıyorum avonu. . yarın son kez sipariş giricem
3 ay sipariş vermemek dışında yapmam gerken ne var bilgilendirir misinz beni
k7'den mi k8'den mi bahsediosun?
k7 ayın 8'ine kadar geçerli.
k8'de 8 temmuz-5 ağustos arasında geçerli.
merhabalar.canım burası çok kalabalık arada görünmemiştir mesajın
bu katolog dediğin kaçıncı katolog?
katolog7 ise yarın 16,00 ya kadar sipariş veriliyor.saat 16.00 dan sonra katolog8 e geçiyor.
kk aracılıgı ile satış yapmak yasak o yüzden burdan kimse siparişlerini alamaz.umarım çevrenden verecek birilerini bulursun
Teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alınabildiğime sevindim...
Avon'un online kataloğunda sanırım k7 oluyor bu,ve yarın sipariş verebilmem için son gün demek.Sağolun,inşallah verebilirim.Birde Avon'un sitesinden verebiliyor muyuz acaba sipariş?
Teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alınabildiğime sevindim...
Avon'un online kataloğunda sanırım k7 oluyor bu,ve yarın sipariş verebilmem için son gün demek.Sağolun,inşallah verebilirim.Birde Avon'un sitesinden verebiliyor muyuz acaba sipariş?
kimse bana cevap vermemiş beni sevmiyorsunuz müüü
bende sizi seviyorum
herkes neden avonu bırakıyoo
Aslında benim de bırakmam lazım o kadar çok alışveriş yapıyorum ki katalog görünce dayanamıyorum
slm kızlar ben avona bu ay üye oldum.panaromada perseive dew var yeni bişey galiba.ben persevin kokusunu beğenmıorum bana temizlik ürünü çamaşır suyu gibi kokuyor dew de öyle mi?kokusunu bilen varsa yardımcı olabilir mi????
Avon Kids Karpuz ve Kivi Kokulu Saç Açıcı Sprey bizlerinde işine yararmı kızlar merak ettim
selam kızlar sipariş ayarlıyorum yazamadım nasılsınız bakalım
iidir tatlım gene gececiyiz işte nolsun.. sen nasılsn hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?