AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k9 da canım salı günü aynı yerde bulabilirsin ilk eline ulaşan arkadaş yükleyecek

kızlar umarım k8 saati ertelenmemiştir ertelenirsede umurumda deyil dışarı çıkcam valla seri sonunu ürünleri cazip deyil sorada versem olur sadece fırsatları merak ediyorum biraz:89:

Son düzenleme:
Arkadaslar selardis ozon yagı kullanana varmı kremı ben bulamadım akne ve sivilcelere çok iyi geliyomuş. Ozon yagı kremı hakkında bilgisi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.

tatlım ben bugün cildiyeye gittim sivilce sorunu için.. bence ilk önce bi doktora danış bende bi sürü krem sürdüm yüzüme geçmedi ama doktorun verdiği ilaçlar gercekten işe yarıo

Son 15 dakika Benimde cok siparişim yok bu ay ama kendime alacaklarım var ve panoramada çoğu, kaçırmamam gereekk :84:

Herkese bol şans kızlar.. Lütfen siparişini veren siteden cıksın ki kalabalık etmesin, site çökmesin hemen.

gönderdim de aceleden ufff bir şey unuttum hay benim kafam tühhh neyse sağlık olsun kızlar hazırmısınız çok az kaldıııı

Bu ne yaaa! 1 dakika da little black dress bitmiş yine! Bırakın allah aşkınaa ya! Bu işte bi hile var! Panorama'daki Blue parfümde 1 tane verilebiliyomş sadece sipariş. Gitti 3 tanesi !

ben verdim siparişlerimi =)) allahtan panaromadan istediğim ürün bitmemiş.. hepinize kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…