AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon hakkında bıraz bılgı verırmısınız yüzde kaç indirimli gelıo üye olunca ürünler kargo ne kadar sipariş limiti varmı hedıye nasıl kazanılıyor ??? acilll cvp verırsenız çok sevınıcem

kızlar panoramadan menekşe&liçi özlü ve vişne&hindistan cevizi özlü nemlendirici vücut losyonlarından alan varmı varsa kokuları nasıl yazabilirmi acaba?

Son düzenleme:
kızlar panoramada sayfa 22_23_24 den ..... alışveriş yapana bozuk para cüzdanının fiyatı,bize gelen satış temsilci formunda yazan fiyatla aynı değil ayrıca sipariş verirken bozuk para cüzdanlarının giriş fiyatı da farklı sanırım basım hatası olmuş bilginize...

Son düzenleme:
teşekkür ettim canım bende alayım o zamankocaman oldum hala sivilce çıkmaya çalışıyo yüzümde tekrarmı ergen oluyorum ne

onun için bi doktora görün derim cnm.. ben hem avonun sivilce ürünlerini kullanıorum hem de doktorumun verdiklerini.. seboreik dermatit varmış bende o yüzden sanki ergenlikteymişim gibi sivilce cıktı ama hem ilaçlar hem de avon ürünlerini kullanınca daha cabuk gecio sivilceler..

hadi ya bi müşterim istemişti ondan.. inş bi aksilik cıkmaz

hadi ya bi müşterim istemişti ondan.. inş bi aksilik cıkmaz

alıcı için aynı canım fiyatı sadece bizim alışımızdaki fiyatlar tutmuyor panorama ve bizdeki satış temsilci formundaki fiyatlar ve bizim sipariş girişindeki fiyatlar yani birbirinden farklı gerçi çok az fiyat oynuyor ama hesaplama yaparken neden böyle çıktı falan denilmesin diyerek uyarıda bulunmak istedim

kızlar avonla uğrasmaktan bi türli adam akıllı yazamadım size... nasılsınız bakalım canlarım

geldim hala siparişle uğraşıyorum veremedim kızlar siparişimi ayarlamaya çalışıyorum menekşe&liçi özlü vücut spreyinden alan yokmu

geldim hala siparişle uğraşıyorum veremedim kızlar siparişimi ayarlamaya çalışıyorum menekşe&liçi özlü vücut spreyinden alan yokmu

bende sipariş defterini doldurmakla uğrasıodum cnm.. birazdan dizim baslıcak onu izlemeye gidicem ben almadım o vücut spreyindne tatlım ama güzel kokar gibime gelio

bende sipariş defterini doldurmakla uğrasıodum cnm.. birazdan dizim baslıcak onu izlemeye gidicem ben almadım o vücut spreyindne tatlım ama güzel kokar gibime gelio

menekşe kokusu çok güzeldir liçi de güzeldir de canım işte cesaret edemedim çilek guava hariç hepsinden alıyım 2 şer tanede gözüm doysun:86:

Selam Kızlar

Bişey soracam sizlere. K8 kataloğundaki sayfa 15te Scentini parfümlerden hangisi daha güzeldir hangisini tavsiye edersiniz (geçen ayın panaromasından almış olan varsa yorum yazarsa sevinirim :)

bir de orta sayfa broşüründeki vücut spreylerinden hangisini alsam kii, karar veremedim, kokuları bilenlerden yardım rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…