forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)
Valla cnm ne kadar sakinsin olanlar karşısında hoş sn de haklısın bu saatten snra ama yine arkdşların önerilerini kulak ardı etme bulunur belki bi yolu yordamı. Ama bn snn yerinde olsam bu kdr iyiniyetli sakin davranamazdım sanırımAllah işini rast getirsin hep cnm Üzülme yeniden olursun bnce borcun fln ödenince öyle bi kural mı varmış ki:44:
forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)
arkadslar hani indirim burosurunde bikaç ürün sipariş edilmesin stokları tukendgı ıcın fln dıyor onları napıcaz bn bi iki çanta sipariş edicktm .. gelmezmi şmdi
kızlar avondan sipariş verince ödemeleri nasıl gerçekleştiriyorsunuz acaba çevremde sorabileceğim kimse yokta
kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?
Stoklarla sınırlı olanları yayınlamıştı ilkşah ama tükenen var mı bilmiyorum cnm stokta tükenmiş yazıyosa gelmez
öteki kampanya ödersin cnm.. mesela dielim ki 70 tllik alısveris yaptın acon 70.84 kurus borcunuz dieck sende 70 tl 84 kurus ödersin =))
kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?
Hoşgeldinn yoktun ne zamandır
arkadslar hani indirim burosurunde bikaç ürün sipariş edilmesin stokları tukendgı ıcın fln dıyor onları napıcaz bn bi iki çanta sipariş edicktm .. gelmezmi şmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?