- 16 Haziran 2011
- 16.472
- 72.815
- 798
Stoklarla sınırlı olanları yayınlamıştı ilkşah ama tükenen var mı bilmiyorum cnm stokta tükenmiş yazıyosa gelmez
kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?
selam kızlar herkeseiyi geceler , nasılsınız bu akşam ?
merhabalar ben bu ay ilk defa sipariş verdim faturadan birşey anlamadım ama fazladan bana ruj ve saç kremi gelmiş kodlama yanlışdan mı kaynaklanıyordur hiç fark ettim benden sonra beni üye yapan abla kontrol etti ama onun yazdığını sanmıyorum kafam karıştı normalde oluyor mu böyle
rujda hata var 2 kere girilmiş ama saç kremini hala anlayamadım birde ben ödeme yaparken en son sayfada yazan fatura tutarını ödeyeceğim değil mi
rujda hata var 2 kere girilmiş ama saç kremini hala anlayamadım birde ben ödeme yaparken en son sayfada yazan fatura tutarını ödeyeceğim değil mi
evet o krem geldi fatura tutarım 156 fazdan rimel bekliyordum onuda gürünce şaşırdım faturada göremedim pek anlamadım gerçi ama diğer faturada gelcek falan diye şüpeheye düşmüştüm
kızlar sorum belki size çok saçma gelecek amababam bu akşam sorunca benimde aklıma takıldı acaba diye .şimdi biz avon alıyor kataloglada bi şekilde satışını yapıyoruz zaman zaman.yarın öbür gün bi de gelir vergisi ödemediğiniz diye bi bela açılır mı başımıza???
gerçi bi yandan düşününce zaten ben yüzde 90 ını kendime aldım hangi gelir ama yine de aklıma takıldı:18::18::18:
bilen varsa paylaşabilirmi?şimdiden teşekkürler hepinize
kızlar sorum belki size çok saçma gelecek amababam bu akşam sorunca benimde aklıma takıldı acaba diye .şimdi biz avon alıyor kataloglada bi şekilde satışını yapıyoruz zaman zaman.yarın öbür gün bi de gelir vergisi ödemediğiniz diye bi bela açılır mı başımıza???
gerçi bi yandan düşününce zaten ben yüzde 90 ını kendime aldım hangi gelir ama yine de aklıma takıldı:18::18::18:
bilen varsa paylaşabilirmi?şimdiden teşekkürler hepinize
Kızlar bizler vergimizi faturalarımızdaki K.D.V. ile ödüyoruz, yani bizimki alış ve satışdan doğan kazanç bu nedenle kdv ödüyoruz. Gelir vergisine tabi olmaz endişelenmeyinYinede içinize sinmediyse araştırın, ben mali müşavir stajeriyim daha olamadım yani , eksik bilgi vermeyim
merhaba canım,
içine dert olacaksa pek tabiki kredi kartından da çektirebilirsin.avon temsilci sayfası ödeme sayfasından kredi kart no girip hemen halledebilirsin sorun olmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?