selam kızlar nasısınızzz
ben bugün başlıyo sanmıştım K9u heyecan yapmışım :)
selam kızlarben geldim.nasılsınız bakalım
hoş geldin tatlım
hoşbulduk şekercim
bu arada yeşil çanta kullanışlı olabilir içine sindiyse alınabilir tatlım.hem eşine de aldıysan ürünü görmüşsündür.pişti mişti bence şeker durursunuz yan yana
ay demi tatlımmm alıyım o çantadan kendime de tatile falan çıkıncada kullanılır evde çok çanta var ama şimdi eşime aldım ya çatladım almassam olmaz
şuan aldklarımla birlkte gittikce artıo bakalm yrna ne kdr olcak en son
en iyisini sen bilirsin tatlım :80:.eşin 2 gün sonr ay sıkıldım ben artık bunu kullanmıycam derse yan yana 2 tane saklamakta var evde :18::18:
sadece kendine aldıkların di mi canım :26: eğer öyleyse bende senin gibiyim ay almıyım erteliyim sonraki aylarda ne alıcam diye diye frenlyorum hesapta ama 70 tl deyim frenlenmiş halimle
kızlar unutmadan sorayım.Panorama daki hediyeyi yakalayacak sipariş tutturunca o ayın kampanya kataloğundan 10 lu girmek gerekiyordu dimi? :26::26:yani şimdi yarın kampanya 9 açılıcak ya hediyeyi tutturursam yine kampanya 9 a ait 10 lu katalog seti girmek gerekiyordu di mi??:18::18::18: o kadar uzun zamandır hediye kazanamadım ki unuttummm
eşim çok beğendi canım çantayı hatta ben ilk önce vermeden önce bayan çantası falan diye düşündüm sonra inceledim zaten katalogtada erkek manken tanıtımını yapmış içim rahatlamıştı ama şöyle bi eşim omzuna takınca benimde hoşuma gitti çanta kullanmassak yine atarız bir köşeye bakalım artık birazdan vericem siparişlerimi kaç gündür veremedim kararsız kaldım şunu da alayımmı bunuda alayımmı diye düşünmekten zaten bir sürü de iadem var onlarıda iade edicem
kıds şampuanlar var ya kızlar bir müşterim yurt dışına gidicek gitmeden önce kızına 12 tane saç spreyi ısmarladı benimde bir kızım olsun bende ısmarlıyım of of
olur inşallah canım :76: daha da güzel şeyler çıkmış olur ne cicler alırsın kızına inşallah
kızlar hala devam eden kampanyadaki kemi küpe nasıl sizce güzelmi birazdan sipariş vericemde alsammı diye düşünüyorum
yok canım k 10 danda katalog sipariş verebiliyorsun yani k10 10 lu sipariş verebiliyorsun
ayyy serelimm ben bunu kibar kibar gülen tatlı bi kız sanmıştım meğer dil çıkarıyomuşay kusura bakma tatlımm
canım ablam aldı güzel hoş duruyor ama klipsi çok uzun ablamın boyun hizası kısa olsdugu için pek yakışmadı
olsun canım ne olcak sorun değil tatlım ben dil çıkartmanı espri olarak algılamıştım tatlım:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?