AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hoşbulduk şekercim
bu arada yeşil çanta kullanışlı olabilir içine sindiyse alınabilir tatlım.hem eşine de aldıysan ürünü görmüşsündür.pişti mişti bence şeker durursunuz yan yana

ay demi tatlımmm alıyım o çantadan kendime de tatile falan çıkıncada kullanılır evde çok çanta var ama şimdi eşime aldım ya çatladım almassam olmaz

ay demi tatlımmm alıyım o çantadan kendime de tatile falan çıkıncada kullanılır evde çok çanta var ama şimdi eşime aldım ya çatladım almassam olmaz

en iyisini sen bilirsin tatlım :80:.eşin 2 gün sonr ay sıkıldım ben artık bunu kullanmıycam derse yan yana 2 tane saklamakta var evde :18::18:

en iyisini sen bilirsin tatlım :80:.eşin 2 gün sonr ay sıkıldım ben artık bunu kullanmıycam derse yan yana 2 tane saklamakta var evde :18::18:

eşim çok beğendi canım çantayı hatta ben ilk önce vermeden önce bayan çantası falan diye düşündüm sonra inceledim zaten katalogtada erkek manken tanıtımını yapmış içim rahatlamıştı ama şöyle bi eşim omzuna takınca benimde hoşuma gitti çanta kullanmassak yine atarız bir köşeye bakalım artık birazdan vericem siparişlerimi kaç gündür veremedim kararsız kaldım şunu da alayımmı bunuda alayımmı diye düşünmekten zaten bir sürü de iadem var onlarıda iade edicem

kızlar unutmadan sorayım.Panorama daki hediyeyi yakalayacak sipariş tutturunca o ayın kampanya kataloğundan 10 lu girmek gerekiyordu dimi? :26::26:yani şimdi yarın kampanya 9 açılıcak ya hediyeyi tutturursam yine kampanya 9 a ait 10 lu katalog seti girmek gerekiyordu di mi??:18::18::18: o kadar uzun zamandır hediye kazanamadım ki unuttummm

sadece kendine aldıkların di mi canım :26: eğer öyleyse bende senin gibiyim ay almıyım erteliyim sonraki aylarda ne alıcam diye diye frenlyorum hesapta ama 70 tl deyim frenlenmiş halimle

kıds şampuanlar var ya kızlar bir müşterim yurt dışına gidicek gitmeden önce kızına 12 tane saç spreyi ısmarladı benimde bir kızım olsun bende ısmarlıyım of of

yok canım k 10 danda katalog sipariş verebiliyorsun yani k10 10 lu sipariş verebiliyorsun

o zaman sorun yok canım ay ben bu ara sürekli kendimi frenlemenin derdindeyim ya ondan dedim :86::86: alıyorum alıyorum gün 24 saat zaman mı var hepsini kullanmaya di mi geçenlerde kim yazdı unuttum şimdi red kiss rujum erimiş incelmiş yazınca bi panik dalgası hemmen kontrole koştum benimkilere noldu diye

kıds şampuanlar var ya kızlar bir müşterim yurt dışına gidicek gitmeden önce kızına 12 tane saç spreyi ısmarladı benimde bir kızım olsun bende ısmarlıyım of of

olur inşallah canım :)))))))))) daha da güzel şeyler çıkmış olur ne ciciler alırsın kızına inşallah

Son düzenleme:
yok canım k 10 danda katalog sipariş verebiliyorsun yani k10 10 lu sipariş verebiliyorsun

ayy yüreğime su serptin canım bende kampanya 9 dan zaten tek katalogla topladım siparişi hediyeyi almak içinde yine kampanya 9 dan 10 katalog alacaksam yandım diye düşünüp üzülmüştüm.

olsun canım ne olcak sorun değil tatlım ben dil çıkartmanı espri olarak algılamıştım tatlım :87:

günün yorgunluğuyla ifadeler bile bi başka gözükmeye başlamış gözüme ay sonradan bakınca da farketmedim bi an kızkardeşim abla bu dil çıkarıyoooo demese uyanmıycaktım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…