- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.007
- 798
ben geçen netten bakıyım demiştim bulgaristan kataloğuna bulamadım canım
link vermek yasak değilse ben yazıyım sonra banlamasınlarda:))
ben geçen netten bakıyım demiştim bulgaristan kataloğuna bulamadım canım
verme canım ne olur olmaz sonra sende hapse girersin bizim girdiğimiz gibi
Tatlım bi ara azimle avonun uluslararası linklerini mailime kaydedip istisnasız 3 kampanya baktım.Sonuç olarak ürünler aslında birebir aynı.Almanya,fransa ,...(Bulgaristan hariç)diğer ülkelerin kataloglarıyla bizim katalog aynı.Sadece yine Bulgaristan hariç diğer ülkelerde iç çamaşırı ürünleri de var spor malzemeleri filan.Ama bizde olsaydı o çamaşır kataloğu eminim başımıza bela olurdu.Bu beden bana olmadı beğenmedim içime sinmedi iadelerinden başımızı kaldıramazdık gibi geliyor.Bir tek Bulgaristan kataloğu farklı onda da en büyük fark ülke profilini düşünerek kullanılan katalog modellerinin farklı olması.ve sanırım önce ürünü ilk pazara sokarken orada deneyip yorumları alıp diğer kataloglara sokuyorlar.scentini parfümler bize gelmeden 2 kampanya önce çıkmıştı Bulgaristan kataloğunda.Perceive dew de öyle.büyük bi fark yok yani.ama ben bizim kataloğu bitirip siparişimi de verince illaki bulgariistan kataloğuna bakıyorum ayy bu çanta kolye bize de gelirmi ne zaman gelir diye.bi de daha renkli geliyor , model kızlar açık tenli makyajları gösterişli oluyor belki de ondan hoşuma gidiyor o katalog
evt o yönden de doğru ama herşeyin bi dezavantajı var yani risk almadan olmuyo bşy ben çeşit olsun diye dedim daha iyi olurdu çnkü insanlar aynı şeyleri görmekten almaktan bıkıyolr bi far kaç sene gidiyo parfüm fln birkaç ay ruj desen öyle kalem de yani bi biten kremler oluyo onu da işte cildime uymadı diyp geri verenler mi dersn kokusu kötü diyip vrnlr mi yni hertürlü iade var yine de çeşit gelse ufak tefek değişk iyi olurdu takılara bile güvenilmiyo ki kararma olur mu fln diyolr direkt nerden bilelim biz
ben içinize sinmediyse getirmiyim diyorum direk :))
Ben de iadeye güveniyorumAma o da sıkıntılı iş ya:95:
tamam iade varda insanlarda çeşit çeşit tatlım.yeri geliyor sorduğu parfüm çantanda oluyor veriyorsun sıkıyor kokluyor deniyor.evet istiyorum getir diyor sonra gelince ay beğenmedim iade edebilir miyiz diyen bile çıkıyor.çok şükür benim değilde yakın bi arkadaşımın birebir başına geldi.ay bana bozuk mu getirdin bile dedi.en son arkadaşımda faturası bu evimde stok tutmuyorum.parfüm bozuk değil denedin beğendin getirdim iade edemem dedi.bence herkes alırken daha bilinçli davranmalı.o zman kimse üzülmez.zaten bozuk olsa ürün zaten onu müşteriye götürmezki kimse dimi
evet ama parfüm de nsl bozuk olucak belli olur tipinden ztn saçmalamış bşka bşy olsa bi ihtimal yani
ben ikisinin kokusunu da pek sevmedim celebrenin parfümünü de almıştım anneme verdim bana biraz ağır geldi ama annemde çok daha güzel koku oldu tenden tene değişiyor slip into ise hiç kalıcı değil bence bu ikisi arasında kaldıysan celebrenin rollonu daha iyidir diye tahmin ediyorum almıştım sadece kokusuna baktım beğenmedim rollonu ağır geldi arkadaşıma hediye ettim ama tabi tercih senin canım[/
celebre güzel bence
yaa biliorm brz alakasız olacak ama ben yine bu konuya da cevap olarak yazmıştm ama kmse cvp vermems.. ben avonun sarı gölge yapıcı solusynunu arıyorm katalglarda yok biliorm elinde kalanlardan falan bulabilir misiniz luftnnn :26:
merhaba bisey sorucam..
dha yeni sayılırım avon da .
indirim broşüründen ilk defa sipariş vericem ama veremiyorum..bilginiz warsa paylaşabilirmisinz?
teşekkürler..
merhaba bisey sorucam..
indirim broşüründen ilk defa sipariş vericem ama veremiyorum..bilginiz warsa paylaşabilirmisinz?
teşekkürler..
merhaba bisey sorucam..
teşekkürler..
Cnm k9daki indrim broşürünümü diyosun yoksa k8 sitedeki mi? k9'sa o daha başlamadı yrn 16'da başlıyor
k9 diorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?