AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar Advance Techniques Orta ve Uzun Boyda Saçlar için Kırılma Karşıtı Sprey - 150ml 6 tane almayı düşünüyorum kullanan varmı

ben geçen netten bakıyım demiştim bulgaristan kataloğuna bulamadım canım

canım google a avonun uluslararası linkleri yaz ilk çıkan blog ta var adresler :)) link verince bşey olur mu bilemedim ondan google dan arayıp tekrar teyit ettim böyle bulabilirsiniz:))

evt o yönden de doğru ama herşeyin bi dezavantajı var yani risk almadan olmuyo bşy ben çeşit olsun diye dedim daha iyi olurdu çnkü insanlar aynı şeyleri görmekten almaktan bıkıyolr bi far kaç sene gidiyo parfüm fln birkaç ay ruj desen öyle kalem de yani bi biten kremler oluyo onu da işte cildime uymadı diyp geri verenler mi dersn kokusu kötü diyip vrnlr mi yni hertürlü iade var yine de çeşit gelse ufak tefek değişk iyi olurdu takılara bile güvenilmiyo ki kararma olur mu fln diyolr direkt nerden bilelim biz

ben içinize sinmediyse getirmiyim diyorum direk :))

Ben de iadeye güveniyorum Ama o da sıkıntılı iş ya:95:

tamam iade varda insanlarda çeşit çeşit tatlım.yeri geliyor sorduğu parfüm çantanda oluyor veriyorsun sıkıyor kokluyor deniyor.evet istiyorum getir diyor sonra gelince ay beğenmedim iade edebilir miyiz diyen bile çıkıyor.çok şükür benim değilde yakın bi arkadaşımın birebir başına geldi.ay bana bozuk mu getirdin bile dedi.en son arkadaşımda faturası bu evimde stok tutmuyorum.parfüm bozuk değil denedin beğendin getirdim iade edemem dedi.bence herkes alırken daha bilinçli davranmalı.o zman kimse üzülmez.zaten bozuk olsa ürün zaten onu müşteriye götürmezki kimse dimi

evet ama parfüm de nsl bozuk olucak belli olur tipinden ztn saçmalamış bşka bşy olsa bi ihtimal yani

evet ama parfüm de nsl bozuk olucak belli olur tipinden ztn saçmalamış bşka bşy olsa bi ihtimal yani

aynen :)) o yüzden ben temkinli yaklaşıyorum açıkçası.birileri bişey alacakta aldığım 1-2 şey bedavaya geecek diye sinirlerimi yıpratmak istemiyorum çünkü.umarım hepimiz için sorunsuz sıkıntısız geçer yeni kampanya

merhaba bisey sorucam..
dha yeni sayılırım avon da .
indirim broşüründen ilk defa sipariş vericem ama veremiyorum..bilginiz warsa paylaşabilirmisinz?
teşekkürler..

merhaba bisey sorucam..
indirim broşüründen ilk defa sipariş vericem ama veremiyorum..bilginiz warsa paylaşabilirmisinz?
teşekkürler..

Stokta kalmamış olabilir mi?
Onun da aynı şekilde kodları var sorun ne anlayamadım tam olarak

Son düzenleme:
merhaba bisey sorucam..
teşekkürler..

canım yeni kampanyanın broşürüyse şayet yarın 16.00 da kampanya başlayacak. o zamanan önce giremiyoruz.şu an devam eden kampanya indirim fırsat köşesiyse ürünün stoğu kalmamış olabilir..

merhaba bisey sorucam..
teşekkürler..

Cnm k9daki indrim broşürünümü diyosun yoksa k8 sitedeki mi? k9'sa o daha başlamadı yrn 16'da başlıyor

yaa lütfen birileri beni duysuunnn ( avon sarı gölge yapıcı solsyn arıorm elnde kalan tandgnz varsa lütfen enaz 5tane alabilirm daha da cogalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…