selam cnm hşgeldinnnkızlar ne kadar durgunuz nerdesinizzzz
selam canım hoşgeldin
olur inşallah canım :)))))))))) daha da güzel şeyler çıkmış olur ne ciciler alırsın kızına inşallah
selam cnm hşgeldinnn
malum iftara kaçmıştır herkes
selam cnm hşgeldinnn
malum iftara kaçmıştır herkes
Offf sırf kendime 200e yakın alıyorum yaa battık
ooo bayağ çokmuş canımneler alıyosun bakalım kendine şimdiden güle güle kullann:81:
kızlar kemi bileklik nasıl sizce
bn aldım cnm beğenmedim geri gönderdm pek de güzel durmuyo açıkçası yani bnm zevkm eğl ama kötü de sayılmaz kullanılablr ayarlanıyo ztn sıkmalı demiri
peki küpesi nasıl tatlım
kızlar kemi bileklik nasıl sizce
canım eski sayfalarda bi arkadaş kaba bulduğunu söylemişti.ama bazen birimizin beğenmediği diğerine çokta yakışabiliyor, o yüzden bişey diyemiyorum.başka bi bileklik vardı adını unuttum eskitme gibi bileğe kelepçe gibi oturan kolyesi de olan.o çok beğenilmişti.1-2 kampanya önce çıkmıştı hani.
canım eski sayfalarda bi arkadaş kaba bulduğunu söylemişti.ama bazen birimizin beğenmediği diğerine çokta yakışabiliyor, o yüzden bişey diyemiyorum.başka bi bileklik vardı adını unuttum eskitme gibi bileğe kelepçe gibi oturan kolyesi de olan.o çok beğenilmişti.1-2 kampanya önce çıkmıştı hani.
kıds şampuanlar var ya kızlar bir müşterim yurt dışına gidicek gitmeden önce kızına 12 tane saç spreyi ısmarladı benimde bir kızım olsun bende ısmarlıyım of of
Sağol cnm offf sorma yaa aslnda kendime aldığm pek bşy yok ama snuçta parasını annemle ben ödiycem müşteriler hariç diyeyim yani 200e ykın onlrnki bile toplasan hepsini 150 eder ancaa32lik paket[signature(babam için), yüz kremi(ailem için),beyaz zambak köpük(satmak için)], hollywood starlet 750ml duş jeli(kendime kokusunu merk ediyorumm), Essence(kalkıyomuş artk annem kardeşinle babana al dedi), arkasayfadki el kremlerinden istedi annem, graphite rengi likit uygulama sağlayan kalemden alıcam süper kendim için şmdilk annemde var bi tane o kullanıyo arada ortk kullanıyoruz yani, Serenela yüzükten iki kampanyadr istiyo annem alıcm bakalım güzel bşye benziyodu ortk kullanırız, indrim broşüründki kalemlerden alıcm her rengnden birkç tane alablrsem, incandessence hediye seti çok sevmli bi tane kndime alıcm ev incandessencde dolu olmsna rağmen herhalde bu senenin en çok satan parfümü o olucak kanımca ,perceive vücut spreyi alıcm kendime o kokuyu kullnmıorm bayadr özledm.d, güneş gözlüğü alıcm güzl görünüyodu, peyton tear takı setini de alıcm gzlse kullanırım ilerde alıcısı olursa satmya çalşırım olmadı böyle işte cnm
Alisha bilekliği diyosn sanırım bn ondan almak istiyorm indrme girince kelepçe gibi
evet canım biliyorum onu alisha bileklikten bahsediyorsun onu kaçırdım ben alamadım tatlım
evet haklısın aslnda bn almıycm bundan snra çok gerekli ya da değşk bşy varsa alırım ancaanladım canımhepimizde durum aynı desene bende anew yüz kremleri setlerini aldığım ay öle batmıştım.kendime mavi seriyi almıştım anneme de alıyım kızkardeşime şunu abime bunu derken şişmişti hesap artık nasılsa 1-2 ay sonra yine inecek fiyatı diye stok yapmamaya çalışıorum ama yine de bende parfüm doldurdum evi
evet evet kızlar oydu anlatmak istediğim :81: adını bulamamıştım bi türlü.ben artık içimi rahatlatıyorum nasılsa önümüz bayram kataloğu onda da bişeyleri indirime koyması gerekecek diyebi de avon un bulgaristan kataloğuna bakıyorum internetten.ay diyorum alma bak 1-2 aya bu parfüm bu kolye Türkiye ye de gelir diye
evet haklısın aslnda bn almıycm bundan snra çok gerekli ya da değşk bşy varsa alırım anca
Ya şu yabancı ülkelrn kataloğu gibi zengin olsa bizimki de tam süper olcak müşteriler de artar değişik değişik şeyler görünce bi de yurtdışından glince süper olurr:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?