AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

indirim broşrnden çok siparişinz varmı kızlar neler aldnız neler sattınız bakım ?

color trend mor ve gri göz kalemi
bali bliss parfüm ( 2 adet )
pırıltılı balm (2adet 2 renginden de )
prosport deodorant
prospport roll-on
arabian glow mor göz kalemi
arabian glow intense göz kalemi

Ya kızlar Avon için gelen kargocuya Trendyol'dan aldığım ürünü iade edebilir miyim ki acil cevap...:26:

evet size sipariş geldiğinde kargo elemanına iade yada değişim için ürünlerinizi alıcı ödemeli verebilirsniz. hiç bir ücret ödemeden .ama siparişiniz gelmedğinde vermek isterseniz ücret ödersiniz.belki geç kaldm ama yeni gördüm inşllh yardımcı olabilmişimdir:26:

Yok cnm geç kalmadın teşekkürler. Ama her türlü şekilde alıcı ödemeli olucak ztn iadem şubeye gittiğimde öyle demiştim çnkü sorunsuz aldılar karşılıklı ödemeli demk yeterli sadece. Ama bişy doldurtuyolr makbuz gibi onu şubede mi dolduruyolr sdce yoksa o kağıtlardan kargocunun da yanında bulunuyo mu merak ettim bi de bilgisayardan bakıyolardı :26:

evet kargo elamanın yanında bulunur . teslim fişi mutlaka üünnüz tesim ettiğinizde alın çünkü bu belge ürününüzü kargoya teslim ettiğinize dair tek kanıttır.bazı elemanlar fiş bitti sonra falan veririz derse de ürünü teslim etmeyin.

evet kargo elamanın yanında bulunur . teslim fişi mutlaka üünnüz tesim ettiğinizde alın çünkü bu belge ürününüzü kargoya teslim ettiğinize dair tek kanıttır.bazı elemanlar fiş bitti sonra falan veririz derse de ürünü teslim etmeyin.

E kızlar 4'te açılmıcakmıydı ? Zaten 4'ten öncede de üstte k8 yazıyodu :S Ben anlamadm bişey..

4'ten öncede k8 yazıyodu şimdide k8 yazıyo. Neden öyle biri bşey desinn!

Site çöktü, gitti indirim broşüründeki ürünler =(
SİPARİŞLERİNİ VEREN CIKSIN SİTEDEN !!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…