AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yaa lütfen birileri beni duysuunnn ( avon sarı gölge yapıcı solsyn arıorm elnde kalan tandgnz varsa lütfen enaz 5tane alabilirm daha da cogalr

canım burda satış yasak hem nerden bulalım sarı gölge yapıcıyı solisyonu o çoktan kaldırıldı tatlım ayrıca elinde olan arkadaşlar olsa dahi satış yapılması yasak burada

Son düzenleme:
canım burda satış yasak hem nerden bulalım sarı gölge yapıcıyı solisyonu o çoktan kaldırıldı tatlım ayrıca elinde olan arkadaşlar olsa dahi satış yapılması yasak burada
ya ama benm çok ihtiyacm var bu ürüne elinde olan bana ulaşsa tlini fln verse ne bilim iştee

kızlar k8 mega impact rujlar vardıya 2 tane alana 18tl yemi neydi bi tanesini iade etmek istiyolarda edebiliyormuyuz yoksa 2 taneli alınca indirimde olduğu için 2 sinidemi iade etmemiz gerekir acill yardımmmm..

Kızlar günaydınnn

k 9 daki solutıons lardan lipozomlu olan var ya kuru ciltler için, nasıl kullandınız mı hiç ? indirimde almak istiyorum, birde bende mimik çizgileri var kaz ayağı bölgesinde kaz ayağı için avonun hangisini öneriyosunuz ? solutıons serisinde var 1 tane 2 tane de panorama da var? lütfen memnun kalanlar yazsınnn

Canım yerinde olsam yeni çıkanlardan alırdım ben kuzenime ordan alacağım diğer söylediklerini yaşımdan dolayı kullanmadm canım.

kızlaaar acil cevap yazın. bu katalogda arka sayfada kremler varya 1 alana 2 bedava onu girerken 1 tane mi gircez 3 tane mi??

kızlaaar acil cevap yazın. bu katalogda arka sayfada kremler varya 1 alana 2 bedava onu girerken 1 tane mi gircez 3 tane mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…