yaa lütfen birileri beni duysuunnn( avon sarı gölge yapıcı solsyn arıorm elnde kalan tandgnz varsa lütfen enaz 5tane alabilirm daha da cogalr
ya ama benm çok ihtiyacm var bu ürüne elinde olan bana ulaşsa tlini fln verse ne bilim işteecanım burda satış yasak hem nerden bulalım sarı gölge yapıcıyı solisyonu o çoktan kaldırıldı tatlım ayrıca elinde olan arkadaşlar olsa dahi satış yapılması yasak burada
Kızlar günaydınnn
k 9 daki solutıons lardan lipozomlu olan var ya kuru ciltler için, nasıl kullandınız mı hiç ? indirimde almak istiyorum, birde bende mimik çizgileri var kaz ayağı bölgesindekaz ayağı için avonun hangisini öneriyosunuz ? solutıons serisinde var 1 tane 2 tane de panorama da var? lütfen memnun kalanlar yazsınnn
Canım yerinde olsam yeni çıkanlardan alırdım ben kuzenime ordan alacağım diğer söylediklerini yaşımdan dolayı kullanmadm canım.
Canım yeni çıkanlar dediğin ? panoramadakiler mi ?
Evet canım panaromadakiler.
selammmmmmm k9 saat kaçta açılacak bilgisi olan varmı :26:
Ya kızlar Avon için gelen kargocuya Trendyol'dan aldığım ürünü iade edebilir miyim ki acil cevap...:26:
dene şansını cnm bende hıc blmıyorm..
kızlaaar acil cevap yazın. bu katalogda arka sayfada kremler varya 1 alana 2 bedava onu girerken 1 tane mi gircez 3 tane mi??
Birtane gircksn cnm diğer 2si otomatik eklncek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?