- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
25.00 tl değil canım 50.00 tl ve üzeri sipariş veren hizmet bedeli ödemiyor
ana sayfada 25 tl likte var cnm bakarsan
iade edersin canım etmesine de sen zararlı çıkarsın
ya kusura bakmayın ilk iadem olacak ztnde cahillime verin oyüzdenzararım ne olucakki orayı çözemedim kusura bakma valla saflığım tuttu iftardanmı ne
zararın 2 tane ruju geliş fiyatını yazamıyorum burada yasak çünkü o rujun 1 tanesinin satış fiyatı 11.00 iki tanesinin satış fiyatı 18.00 demi canım sen bir tanesini iade edersen eğer 11.00 tl ödemiş olucaksın yani iki tane ruja 18.00 ödemek varken neden tek ruja 11.00 ödeyesin zararın burdan olucak ama sen dersen ki ben rağzıyım 11.00 ödemeye iade edicem edersin tabiki
kızlar eğer otomatik eklenen paket ürünü değilse yani faturada ücreti 0.00 tl yazmıyorsa
hiçbir sorun olmuyor
ben geçen kampanyalarda far away yanında rimel ve duş jeli olan paketten aldım
far awaylardan iade ettim hiiiiiççç sorun olmadı
1 adet alırsan şu kadar 2 adet alırsan şu kadar olan kampanyadandada aldım iade ettim
açılıp kapanabilen göz kalemiydi
artııııııııı
temsilci programı hediyesi alıp
2 kampanya sonra faturadan 200 tl iade ettik temsilcimle
temsilcim deneyelm dedi eğer hediyeyi faturalarsalar öderim artık napalım
200 tllk ürünün elimde kalmasından iyidir dedi
iade gönderdik 4 ay oldu bu işlemi yapalı hiçbirşey faturalanmadı
kızlar eğer otomatik eklenen paket ürünü değilse yani faturada ücreti 0.00 tl yazmıyorsa
hiçbir sorun olmuyor
1 adet alırsan şu kadar 2 adet alırsan şu kadar olan kampanyadandada aldım iade ettim
artııııııııı
hiçbir sorun olmuyor
artııııııııı
Arkadaşım bu senin anlattığın hileye benziyor.
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
insan ilk önce kendi milletini kendi milletinin insanlarına karşı duyarlı olmasını bilmeli ben bu görüşteyimAz önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
şunu anladım kızlar yaa bu topiğe bir çok kişi çıkar için giriyor sadece
kendi ile ilgili sorunları sormak için
sonra kaçıyor ya da okuyor cvp yazmıyor
yenile yenile telef oldum
sohbet yoksa ben kaçar
sohbet açalım kızlar hadi mesela avonun en çok hangi ürününün tekrar kataloğa konulmasını istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?