AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ana sayfada 25 tl likte var cnm bakarsan

benim pek kataloglarla aram olmadığı için ve bir sürü siparişim olduğu için farketmemiştim ancak güzel hediye olduğu zaman katalog veriyorum yoksa katalogların hepsini geri dönüşüme yolluyorum siparişin faturalandıktan sonra tekrar kontrol et kargo ücreti alcak olurlarsa avon müşteri hizmetlerini ararsın

Son düzenleme:

ya kusura bakmayın ilk iadem olacak ztnde cahillime verin oyüzden zararım ne olucakki orayı çözemedim kusura bakma valla saflığım tuttu iftardanmı ne

zararın 2 tane ruju geliş fiyatını yazamıyorum burada yasak çünkü o rujun 1 tanesinin satış fiyatı 11.00 iki tanesinin satış fiyatı 18.00 demi canım sen bir tanesini iade edersen eğer 11.00 tl ödemiş olucaksın yani iki tane ruja 18.00 ödemek varken neden tek ruja 11.00 ödeyesin zararın burdan olucak ama sen dersen ki ben rağzıyım 11.00 ödemeye iade edicem edersin tabiki

hımm anladım kuzum ya çok saol valla yordum seni de allah razı olsun bide şunu sorim son sorum olsun iade faturasını doldurmuştum başka iademde var ruju karalasam bi sorun çıkarırlarmı yoksa aslı yerine tekrardan suretinimi doldurim riske atmamak adına

kızlar eğer otomatik eklenen paket ürünü değilse yani faturada ücreti 0.00 tl yazmıyorsa
hiçbir sorun olmuyor
ben geçen kampanyalarda far away yanında rimel ve duş jeli olan paketten aldım
far awaylardan iade ettim hiiiiiççç sorun olmadı
1 adet alırsan şu kadar 2 adet alırsan şu kadar olan kampanyadandada aldım iade ettim
açılıp kapanabilen göz kalemiydi

artııııııııı

temsilci programı hediyesi alıp
2 kampanya sonra faturadan 200 tl iade ettik temsilcimle
temsilcim deneyelm dedi eğer hediyeyi faturalarsalar öderim artık napalım
200 tllk ürünün elimde kalmasından iyidir dedi
iade gönderdik 4 ay oldu bu işlemi yapalı hiçbirşey faturalanmadı

125 tlye gün hediyesi kazandım 154 tl faturam vardı 54 tlsi indrmde olmayan parfümdü 30 gün vadeyi kazanmak içn girdim
sonra o 54 tllk ürünü iade ettim gün hediyesinide göndermedim
ondada hiçbirşey olmadı
avona sorarsak
faturalanaır vs. vs. diolar
ama denedim hepsini cesaret edip hiçbirşey olmadı

Son düzenleme:

işte cevap budur tecrübe konuşuyor

tamam canım çok saol msj alınmıştır ilk iadem olunca korkudan herkese sordum valla hepinizi yordum çok saolun kızlar yazan elleriniz dert görmesin emii

Arkadaşım bu senin anlattığın hileye benziyor.

Arkadaşım bu senin anlattığın hileye benziyor.
evet tatlım hile
avon biza az mı kazık yedirio
sinir oluorum kıytırık hediyeye 600-700 tl sipariş girdirtiolar
benim girdiğim siparişler bugüne kadar en az 40bin civarıdır 3 yıldah
em kendime hem ailem adına takım öncü olmak için sipariş giriyordum ben üzerimden az mı kazandı ne verdi bana hediyeler
son bir kaç ay önce yine avonu bırakma kararı almıştım o zaman ne var ne yok iade etmiş satılmıo die o yüzden bu tecrübeleri edindim

masum bir hile diyelim kimsenin hakkını yemiorum hırsızlık yapmıyorum
3 yıl takım öncülük yaptım harıl harıl temsilcilerimle uğraştım siparişler girdim girtirttim aylık kazanç ne 150 tl
10bin tllik satış yapıoruz temsilcilerimde aldıığım para 375 tl bi flormarın şubesini açsam avmye
10000 tllik satış yapsam ayda
bana kalan 2000 olur
ya da en basiti
günlük 5 saatliğine part time işe girsem alacağım maaş 500 tl avonda yırttım kendimi 3 yıl

tamam canım teşekkürler somalili çocukları tabiki düşünücez de peki türkiyedeki çocuklar için niçin böyle bir kampanya yapmıyorlar türkiyede de o kadar çocuk aç o kadar insan aç değilmi sokaklarımızda yatan aç çocuklarımızmı önemli yoksa somalidekilermi?ben çevremdeki gariban olan karınları aç olan çocuklara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum çünkü herşeyden önce ilk önce kendi milletim gelir benim duyarlılığın için sağol

böyle bir ülkede yaşarken keşke bunlara inanabilsem güzelim
deniz feneri mehmetçik vakfı çok açık ve net bir örnek
artık güvenim kalmadı eğer insanların duygularını sömürüp kazanç sağlayanlar halada varsa
Allah o boğazından geçen paraları onlardan ennnn acı şekilde çıkarsın

Son düzenleme:
insan ilk önce kendi milletini kendi milletinin insanlarına karşı duyarlı olmasını bilmeli ben bu görüşteyim

Son düzenleme:
önceden bu konuda ne sohbetler ederdik dmi :) sadece kampanya açılış günleri değil herzaman
ama o arkadaşların çoğu banlandı ,
şimdiki cnm arkadaşlarımda konuya giriolar okuyorlar yazılanlar hiçbir cvp yazmıyorlar
cvp yazılmadığından dolayıda sohbet uzamıyor doğal olarak
sadece bakmak için girmeyin arkadaşlar birşeyler yazın
birsürü kişi konu okuyor

şunu anladım kızlar yaa bu topiğe bir çok kişi çıkar için giriyor sadece
kendi ile ilgili sorunları sormak için
sonra kaçıyor ya da okuyor cvp yazmıyor
yenile yenile telef oldum
sohbet yoksa ben kaçar

sohbet açalım kızlar hadi mesela avonun en çok hangi ürününün tekrar kataloğa konulmasını istiyorsunuz

sohbet açalım kızlar hadi mesela avonun en çok hangi ürününün tekrar kataloğa konulmasını istiyorsunuz
perceive vücut spreyi
şu spreyin stoklarını neden arttırmazlar anlamıorum en çok satılan ürün
broşüre koyuolar 5 tane yakalayana helal olsun

napıosunuz kuzuummm çok merak ettim

soru soracaksanız sorun cvp veririz ama hiçbişi yazmıosunuz öyle duruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…