ben yaklaşık iki aydır vermiyorum sipariş.herhalde ayrılacağım.sıkıldım.kendi ihtiyaçlarım için üye olmuştum 3 yıl önce.sen satış yapmak için mi girdin?:26:
aynen canım bak benden sana nasihat öyle çok fazla alışveriş etme.zaten ürünlerinin çoğu vasat altı ve sırf kargo ücretini tamamlamak için saçma sapan alışveriş yapıyo insan.benim evi bi görsen annem adımı şişeci koydu:)ve ben artık kozmetik malzemelerimi ingiltereden daha ucuza getirtiyorum ayıptır söylemesi::82:tabi avona göre daha pahalı ama bin kat daha kaliteli..
cnm KKnın eski tadı yok heralde en aktif üyeler banlandığından veya ayrıldığından...şunu anladım kızlar yaa bu topiğe bir çok kişi çıkar için giriyor sadece
kendi ile ilgili sorunları sormak için
sonra kaçıyor ya da okuyor cvp yazmıyor
yenile yenile telef oldum
sohbet yoksa ben kaçar
önceden bu konuda ne sohbetler ederdik dmi :) sadece kampanya açılış günleri değil herzaman
ama o arkadaşların çoğu banlandı ,
şimdiki cnm arkadaşlarımda konuya giriolar okuyorlar yazılanlar hiçbir cvp yazmıyorlar
cvp yazılmadığından dolayıda sohbet uzamıyor doğal olarak
sadece bakmak için girmeyin arkadaşlar birşeyler yazın
birsürü kişi konu okuyor
avon'un sitesine noluyor ya siparişlerimi giremedim zaten indirim broşüründekilerde bitmiştir.
keşke avon indirim broşüründen verilen siparişlere kota koysa mesela tek siparişte en fazla 3 ürün gibi o zaman herkes faydalanır bi kerede 15-20 tane çeken olursa benim gibi 1-2 tane alacak olanlar ciğerci kedisi gibi kalakalıyor.:2:
neyse artık sipariş vermek için birkaç hafta bekleyeceğim belki iade falan olur stoğa giren ürünler olur beklemekte fayda var.
bu arada hakikaten avon başlığı çok sessizleşti yazdan dolayı sanırım inşallah sonbahara doğru eski canlılığına döner.:)
bende tatildi sonra oğlumun rahatsızlığıydı derken pek giremedim kusura bakmayın...
perceive vücut spreyi
şu spreyin stoklarını neden arttırmazlar anlamıorum en çok satılan ürün
broşüre koyuolar 5 tane yakalayana helal olsun
avon'un sitesine noluyor ya siparişlerimi giremedim zaten indirim broşüründekilerde bitmiştir.
keşke avon indirim broşüründen verilen siparişlere kota koysa mesela tek siparişte en fazla 3 ürün gibi o zaman herkes faydalanır bi kerede 15-20 tane çeken olursa benim gibi 1-2 tane alacak olanlar ciğerci kedisi gibi kalakalıyor.:2:
neyse artık sipariş vermek için birkaç hafta bekleyeceğim belki iade falan olur stoğa giren ürünler olur beklemekte fayda var.
bu arada hakikaten avon başlığı çok sessizleşti yazdan dolayı sanırım inşallah sonbahara doğru eski canlılığına döner.:)
bende tatildi sonra oğlumun rahatsızlığıydı derken pek giremedim kusura bakmayın...
böyle bir ülkede yaşarken keşke bunlara inanabilsem güzelim
deniz feneri mehmetçik vakfı çok açık ve net bir örnek
artık güvenim kalmadı eğer insanların duygularını sömürüp kazanç sağlayanlar halada varsa
Allah o boğazından geçen paraları onlardan ennnn acı şekilde çıkarsın
sohbet açalım kızlar hadi mesela avonun en çok hangi ürününün tekrar kataloğa konulmasını istiyorsunuz
Aynen canım ya ama sen indirim broşüründe ki siparişlerini bi dene istersen çünkü dün burdan bi arkadaş incandessence bitti demiştiniz ama ben girdim kabul etti hemde iki tane yazmıştı
Şansını bi dene derim tatlım
kızlar moralinizi bozmak istemem ama artık aaa verdi diye sevinemiyorum ben yaaylar önce panorama fırsat köşesine koymuştu hatırlarsanız üretimi sonlandırıldığı için gönderemedik yazmışlardı faturama bende 1 tane yakaladım gibi gözüküyor şimdilik ama bakalım inşallah bu sefer gelir
Inşallah canım ya umarım gelir pek sanmıyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?