AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aynen canım bak benden sana nasihat öyle çok fazla alışveriş etme.zaten ürünlerinin çoğu vasat altı ve sırf kargo ücretini tamamlamak için saçma sapan alışveriş yapıyo insan.benim evi bi görsen annem adımı şişeci koydu:)ve ben artık kozmetik malzemelerimi ingiltereden daha ucuza getirtiyorum ayıptır söylemesi::82:tabi avona göre daha pahalı ama bin kat daha kaliteli..

yokyok cok alısverıs ypmak ıstemem bnde:) ama avon fıyatlarına gore çogu seyden daha kalıtelı ama tabi daha kalıtelı urunlerde wardr.. nyse cnm ıyı geceler sana ben kaçıyym artk sabah oldu:))

cnm KKnın eski tadı yok heralde en aktif üyeler banlandığından veya ayrıldığından...

maalesef....

bu arada somali'deki açlıkla ilgili...

resimleri görünce yüreğimden bişiler koptu tüylerim diken diken oldu...

ben şahsen yardım toplayan kurumlara hiç mi hiç güvenmiyorum.. hiçbirine...

ne mi yapmaya çalışıyorum peki...

bi lokma ekmeği bile zayi etmemeye çalışıyorum..

artan günü geçen yemekleri sokaktaki kedilere veriyorum...

sahip olduğum herşeye şükrediyorum ve maddi durumum ne olursa olsun tutumlu olmaya çalışıyorum kendi çapımda..

tükettiğim her şeyi kararında ve keyifle tüketmeye çalışıyorum.. su, elektrik, şampuan, parfüm, yemek, kıyafet.. nolursa olsun...

belki böyle bi katkım olabilir diyerek vicdanımı ferahlatmaya çalışıyorum...

ayrıca aç bi çok insan da ülkemizde var...

ama biz ülke olarak maalesef çok savurganız.. nimetin değerini bilmiyoruz..

paso gösteriş yapmaya çalışıyoruz...

maalesef.....

avon'un sitesine noluyor ya siparişlerimi giremedim zaten indirim broşüründekilerde bitmiştir.
keşke avon indirim broşüründen verilen siparişlere kota koysa mesela tek siparişte en fazla 3 ürün gibi o zaman herkes faydalanır bi kerede 15-20 tane çeken olursa benim gibi 1-2 tane alacak olanlar ciğerci kedisi gibi kalakalıyor.:2:
neyse artık sipariş vermek için birkaç hafta bekleyeceğim belki iade falan olur stoğa giren ürünler olur beklemekte fayda var.

bu arada hakikaten avon başlığı çok sessizleşti yazdan dolayı sanırım inşallah sonbahara doğru eski canlılığına döner.:)
bende tatildi sonra oğlumun rahatsızlığıydı derken pek giremedim kusura bakmayın...

selam kızlar herkese
iyi haftasonları diliyorum hepinize.dün işten pert bi halde gelince eve kk da duramamıştım fazla.iftardan önce girebilmiştim.şimdi tüm eksik sayfaları okudum. ilkşah çım ne desen haklısın aslında.pek ses seda olmuyor forumda kampanya dönemi dışında.bende bağımlılık yaptı kk girmeden duramıyorum gerçi kampanya olsun olmasın illaki kızlar napıyor bi bakayım oluyorum sizleri şahsen tanımasamda hepinizi çok sevdim :79: üye olarak girmeden öncede okuduğum tek forumdu kk. evime net bağlatmamıştım işten okuyordum ara ara.netim olunca ilk açtığım sayfa oldu kk..

nasılsınız tadınız tuzunuz nasıl kızlar

selam canım :80:

geçmiş olsun oğlun iyidir umarım.. ben biraz önce indirim broşüründen 1-2 ürün ekleyebildim bi bak istersen belli mi olur vardır belki

Aynen canım ya ama sen indirim broşüründe ki siparişlerini bi dene istersen çünkü dün burdan bi arkadaş incandessence bitti demiştiniz ama ben girdim kabul etti hemde iki tane yazmıştı
Şansını bi dene derim tatlım

açıkçası benimde bu tür kampanyalara güvenim kalmadı artık.camilere ddaha çok güvenir oldum.bizim semtimizdeki camide aşevi avr makbuzunu da veriyorlar bağışın.insanların sefertaslarıyla ekmek yemek ihtiyaçlarını oradan gidip alma imkanları oluyorAllah kimseyi başkasına muhtaç etmesin.Nadiren kadınları çıkarken görüyor insan öyle çekingenki halleri ,sanki ayıpmış gibi

sohbet açalım kızlar hadi mesela avonun en çok hangi ürününün tekrar kataloğa konulmasını istiyorsunuz

avon skin so smooth tüy azaltıcı losyon ( almamışım vakti zamanında işe yarıyor diyen çok ondan :))
avonun doğal sarı gölge yapan bi spreyi varmış.çok kişiden ay çok güzel yapıyordu saçımada zarar vermiyordu dediği için o :))
perceive,little black gibi vücut spreyleri.ki keşke her parfümün vücut spreyini çıkarsalar ne güzel olurduhem ekonomik oluyor hemde her parfümden alamasakta aklımızdakileri bu şekilde alırdık

Aynen canım ya ama sen indirim broşüründe ki siparişlerini bi dene istersen çünkü dün burdan bi arkadaş incandessence bitti demiştiniz ama ben girdim kabul etti hemde iki tane yazmıştı
Şansını bi dene derim tatlım

kızlar moralinizi bozmak istemem ama artık aaa verdi diye sevinemiyorum ben ya aylar önce panorama fırsat köşesine koymuştu hatırlarsanız üretimi sonlandırıldığı için gönderemedik yazmışlardı faturama bende 1 tane yakaladım gibi gözüküyor şimdilik ama bakalım inşallah bu sefer gelir

Inşallah canım ya umarım gelir pek sanmıyorum ama:)

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…