AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ya bişey sorcam hani kampanya 10 da hediyeler varya ben şarjlı süpürgeyi istiyorum ne yapmam gerek o gelmesi için

ayy cnm napıcan onu ya bn de 550ye ulaşırsam ki çok zor ama şarjlı süpürge dışında her şey kabulüm olur diyodum:90: ama bşy yapman gerekmyo bn de pek anlamadım ama şöyle snrm broşürde yazdığı üzere ilk 550tllik sipariş verenler onu tost makinesi alıcak bi sınırı vardır stoğu vardır onun snrakiler de süpürgeyi alır böyle anladım ya da şöyle bşy var ama o olmaz bnce ilk 550tllik sipariş veren tost makinesi 2. sipariş veren şarjlı süpürge 3.sü el blendrı fln

ayy canım ben onu önceden kazanmıştım hediye ettim tost makinesi geçen aylarda küçük olanından kaznmıştım ne bilim onu istedim saol cnm benim.birde ben siteye çok rahat girdim

ayy canım ben onu önceden kazanmıştım hediye ettim tost makinesi geçen aylarda küçük olanından kaznmıştım ne bilim onu istedim saol cnm benim.birde ben siteye çok rahat girdim

hmm anladım cnm inşallah denk gelir artık kısmet gönlüne göre olur umarım. ya ztn sonradan siteye girilmiş bn de hiç bakmadm snradan girlir diye yazdm ztn buraya greçici bşydr fln dye ama bi tekrar gireyim dedim şifre hatrlatma çıktı devam yazısına tıklıyorum bşy oldğu yok tömü arıyorum yenişifre iste diyo yptım herşeyi kabuletmedi hiçbşyi de. kaldım böyle şmdi eli kolu bağlı sabah ola hayrola diyorum hadi bakalım:97:

Selam canım.. daha önceden de böyle bir mesaj gördüm.. Takım öncüsünün sipariş girdiği ile ilgili..
Sepete atılan ürünlerin 5 gün içerisinde siparişe döndüğünü biliyor muydunuz ?

Selam canım.. daha önceden de böyle bir mesaj gördüm.. Takım öncüsünün sipariş girdiği ile ilgili..
Sepete atılan ürünlerin 5 gün içerisinde siparişe döndüğünü biliyor muydunuz ?
Yok cnm öyle bşy bnmkiler 2 hafta bekliyodu girdiğimde olmadı bşy bzm onaylamamız lazım ama bazı töler gönderiyolarmış işte prim almak için:97:
SEPETE ATILAN ürünler siz onaylamadıkça siparişe dönmez
aynen cnm
gunaydn kızlar :) herkes nerde :105:

günaydın tatlım:80:

hmm daha varmıs.. katalogda pembe gozluk wardı hosuma gıttı ama napsam blmıyorm cnm:82:

evet annemle kuzenm beğenmişti ama bn beğenmedim indrim broşüründeki gözlük daha güzeldi bn de taktım yakıştı hatta annem sn kullan ddi ama kahverengi gözlüğüm vardı bunun da alıcısı olur herhalde satarım artık

awee:::// hmen duzelır umarm ..bu arada k10dan neler sıpars verıcegnı tasarladnmı

var cnm epey şey perceivelerden alıcam kendime siply because lardan bi 3-5 tane alırm belki kardeşm için kokusunu beğendim sprey deodorantlardan alırım sugar plum renkli gözkaleminde alıcam 2 tane fln rengini beğenmezsem diye korkuyorum ama bilemedim ojeyle rujlardan alıcam purblanca 1 tane windscape, kremlerden alıcam 3lü paket , 2 tane de vücut spreyi alablrm duş jellerinden alıcam 2 tane bi de panoramadan da little black dress le incandessence extralasting ruj ve melanie mi ne takı seti vardı onu beğndm ama daha indrme girer mi bilemedim o panoramadaki ürünler ondan daha fazla indrm e giriyo mu ki giriyodur ama snraki kataloglarda görmemiz mümkün mü acaba ya da indrm broşüründe

belki indirime girer cnm://ben pur blanca alıcam perceivenin kokusunu begenmedm ..bide little black dress alıyım dıyorm bilmiyorm kokusunu surprz olck..bide celebre guzel ama hediyesi olan maskara nası blmyrm alsammı..pembe gozluk war ondada kararszm yuvarlak yuzluym yakısırmı bbılmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…