kızlar ya bişey sorcam hani kampanya 10 da hediyeler varya ben şarjlı süpürgeyi istiyorum ne yapmam gerek o gelmesi için
ayy canım ben onu önceden kazanmıştım hediye ettim tost makinesi geçen aylarda küçük olanından kaznmıştım ne bilim onu istedim saol cnm benim.birde ben siteye çok rahat girdim
ben bugün nete bile girememiştim daha.gözümün altında sivilce gibi bişey çıkmıştı.ona versem sürüp uyuyakalmışım.yarın diğer kolim gelecekmi kargo durumu ne diye bir gireyim dedim.hesabınız aktif değil dedi.neye uğradığımı şaşırdım.
eski mesajlarımda vardı daha önce tö benden habersiz siparişimi yollamıştı.bu ayda aynısı oldu.müşteri hizmetleri tö nün üstü dedi şahsen tanıyomusunuz yok dedim.iptal ettirdim faturalanmamış siparişi.şikayetçiyim benim yerime kimse sipariş yollamasın demiştim dün bir kolim geldi.yarın gelecek koliye bakayım derken siteye giremeyince aklıma bin türlü şey geldi..
yarın olsunda girelim siteye.bezdim artık.bu gidişle bu siparişte gelsin bırakıcam bu gidişle.
gunaydn kızlar :) herkes nerde :105:
ben burdaym :82::82::82:
Yok cnm öyle bşy bnmkiler 2 hafta bekliyodu girdiğimde olmadı bşy bzm onaylamamız lazım ama bazı töler gönderiyolarmış işte prim almak için:97:Selam canım.. daha önceden de böyle bir mesaj gördüm.. Takım öncüsünün sipariş girdiği ile ilgili..
Sepete atılan ürünlerin 5 gün içerisinde siparişe döndüğünü biliyor muydunuz ?
aynen cnmSEPETE ATILAN ürünler siz onaylamadıkça siparişe dönmez
gunaydn kızlar :) herkes nerde :105:
::) k10 ne zaman başlıyor ya
26sında başlıyor.
buarada suan avon sıtesne grdm hesabınz aktf degl dıyo
hmm daha varmıs.. katalogda pembe gozluk wardı hosuma gıttı ama napsam blmıyorm cnm:82:
evet cnm dünde aynı kişi bnde bide birkç arkdşta oldu ve bloke olduk bugn de çalışma varmış 3 kere fln girme sakın üstüste bırak boşver bn napçam bilmiorm şimdi bisürü işim vardı
girdm sanırım cnm nese duzelır ya sen siparişmi vercektn :)
evet ya acil sipariş girmem gerekiyodu
awee:::// hmen duzelır umarm ..bu arada k10dan neler sıpars verıcegnı tasarladnmı
var cnm epey şey perceivelerden alıcam kendime siply because lardan bi 3-5 tane alırm belki kardeşm için kokusunu beğendim sprey deodorantlardan alırım sugar plum renkli gözkaleminde alıcam 2 tane fln rengini beğenmezsem diye korkuyorum ama bilemedim ojeyle rujlardan alıcam purblanca 1 tane windscape, kremlerden alıcam 3lü paket , 2 tane de vücut spreyi alablrm duş jellerinden alıcam 2 tane bi de panoramadan da little black dress le incandessence extralasting ruj ve melanie mi ne takı seti vardı onu beğndm ama daha indrme girer mi bilemedim o panoramadaki ürünler ondan daha fazla indrm e giriyo mu ki giriyodur ama snraki kataloglarda görmemiz mümkün mü acaba ya da indrm broşüründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?