AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar
avonun sitesinde geçen ay hergüne bi hediye koymuştu bu uygulama her ay oluyormu
takım öncümle konuştum ve bunu sordum o da daha belli olmadığını ama avonun haftaya belki böyle bir kampanya yapabileceğini ve takip etmemi söyledi.

Son düzenleme:
takım öncümle konuştum ve bunu sordum o da daha belli olmadığını ama avonun haftaya belki böyle bir kampanya yapabileceğini ve takip etmemi söyledi.

ben k9 dan daha sipariş vermedim hediye koyar diye bekliyorum ama siparişlerimin içinde şu 3 lü erkek parfümüde var ben hediyeyi bekleyince sonrada o parfümlerde kalmama gibi bi durum olurmu stoklarda kalmadı dermi bide napsam acaba beklesemmi versemmi siparişi

Şu ramazanda insanlarla uğraşmak hiçç çekilmiyor kızlar yaa. indirm broşrndeki incili takı setinden istedi bi müşteri geldi nyse ürünü kontr ettim ayrıca garantisni imzaladım saatinin öle teslim ettm şimdi saat puslu diıo saatte bişi olsa sana teslim etmezdm sende almazdn saati görnce bayıldın dıorum hala bana bahane buluyor su kaçrmş die şüphelenyrm. gtr dedm iade edicm bidaha sana ürün gtrtmıcem dedm eger su falan gerçktn kaçrmşsa tahmınıme göre iadesi kabl edlırmı kızlar azıcık bilgi verin bana.

canım demek istediğim katalog siparişi vericektim siparişlerimle birlikte yanlışlıkla k9 katalogu seçmişim..gelince iade edicem artık yapıcak bişey yok

canım demek istediğim katalog siparişi vericektim siparişlerimle birlikte yanlışlıkla k9 katalogu seçmişim..gelince iade edicem artık yapıcak bişey yok

yanlış anlamışım canım kusura bakma.. bence de iade et panaroma hediyelerini alabilmek için fazladan katalog alıyoruz zaten..

ne kadarlık sipariş vereceksin sen canım ? ben indirim broşüründen de sipariş verdiğim için mecbur verdim 325 liralık sipariş yine topluyorum 70 liralık oldu. takım öncüme de eğer hediye verecekse biraz daha sipariş toplamaya çalışayım avonun var mı hediye verme gibi bir durumu diye sorunca o da belli değil dedi.. o parfümlerden 1 tane sipariş aldım, stokta kalır mı kalmaz mı bilemiyorum canım

k10 panaromadaki ruj ve dudak parlatıcısı var ya şu aynalı olan oradaki mankenin dudağındaki hangi renk bilen tahmin eden paylaşabilir mihepinizin yorumlarını bekliyorum canlarım hangi renk çoğunlukta olursa onu alıcam mankendeki renk hoşuma gitti ne çok koyu ne çok açık rujumun rengi sizin ellerinizde:)))

Son düzenleme:

bende 280 tl lik sipariş topladım indirim broşüründen sadece perceıve vücut spreyi bide pudra varya onlar geri kalanı katalogdan hepsi bi kalmassa vucut spreyi kalmaz oda şansıma artık

Selam kızlar

İndirim broşüründeki kapak sayfadaki göz kalemlerinden ve vücut spreyinden kaldımı acaba sipariş veren varmı?

kalemlerden mor olanla kahve rengı vardı en son sıyah kalmamıs ben aldım ama kullanmıcam sanırım ...

cnm o 3lülerden yanı blue dan ben 20 tane verdım hemde ılkgun verdım sıparısı stokta yok dedıler. daha oncede buraya yazmıstım zaten. bana sadece rollonları ve deolarını yollıcaklarını ve faturaya yansıtmıcaklarını ıkıncı sıparısımdede parfumlerın gelecegını ve parasını ozaman verecegımı soyledıler. ve geldıde ıkıncı sıparısımde.. ama ben 20 taneyı alana kadar kımlerı araya sokmadımkı bı bılsen.. cok ugrastım ama aldım sonunda. sımdı k9 bıtmeden 20 veya 40 a yakın vermek ıstıyorum ama bakalım kalmazsa cok uzulurum cok. cunku satısları superdı sımdılık elımde 5 tane kaldı.. ınsallah vardır..

canım katalogu bekle derim orda muhtemelen mankenin dudagındakı rengı koyarlar sayfaya tahmın edemıyorum su an :)

iyi akşamlar kızlar biliyorsunz ki avonu bıraktım. arkadaşlarımdan alışveriş yapıcaktım ama herkes ya tatilde ya şehir dışında yada avonu bırakmış benim gibi
k9 ve k10dan alacağım şeyler var izmirde ikamet eden arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. çevremde temsilci kimse bulamadım. istiyooooooom

ben izmirdeyim canım ama bu sayfada sayakmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…