bende ya siz bu bizim resimleri nereye koymuş nerden görüyorsunuz:44: face falan yazmışsınız ama anlamadım
ya cnm okadar sinirlendimki anlatamam ya evet gördunmu benım resımlerım. bıde bütün ürünlerim geliş fiyatıuna yazmıs aman yarabbım ben ıkı saat onları cektım ekledım kadın hop hazıra kondu. evet googleda var duvarına yazdıklarımıda okudunmu özlem olan benim
bn de aileye çalışıyorum cnm o yzden zarardaym braz da haklıısn o bakımdan arkdşından al en iyisicanım annem de bi dönem yapmıştı avon çoğunlukla bana çalışıyodu zatenyine aynı sebeplerden bıraktı ben de kendi alacağım 3 5 şey için başkasından alırım diye düşündüm dün kuru saç uçları için serumdan söyledim annemin iş yerinden birine bakalım nasıl çıkcak
bende ya siz bu bizim resimleri nereye koymuş nerden görüyorsunuz:44: face falan yazmışsınız ama anlamadım
benim önceki çektiklerimide koymştu gördüm çok şaşrdm ama daha sonra bosverdim. şimdide düşündkce siinrleniorum her fırsattaa hastalığını yazıo ve resimleri sanki kendi ckemiş de evindeymiş gibi sergiliyo emeğimizi çalıyo.
benimkilerde var birisi yapıyor ucuz makyaj üürnleri diye ama bende bilmiyorum burdan mı olduğunu . fotoları bu siteden alnmş cünkü bende gördüm söyledim ama kadın oralı olmadı
evet cnm o kadın işte bak duvarınada yazdım baksana resimlerine benım resımlerım ya şok oldum. gecen gunde konustuk sohbet ettık hastaymıs fılan. bide insan yerıne koyup sohbet ettım onunla ay cok sinirlendim cokk
kızlar ıce sheers diye bi parfüm varya o nasıl kokuyor kullanan varmı?
cnm ben aldım k9da henuz kullanmadım ama guzel şeker kokuyo. bogurtlenlı. seker kokusu sevmeyen begenmez ama
hani mor olanını katalog ekleyince indirimli alabiliyoruzya işte o yüzden eğer güzel kokuyosa alayım dedim
bn de aileye çalışıyorum cnm o yzden zarardaym braz da haklıısn o bakımdan arkdşından al en iyisi
ucuz makyaj ürünleri keleş başlığı altında satıyor ürünlerini
güzel koukyo canım ferah yaz için güzel bi parfüm
ya kızlaarr bakar mısınız adresinize girlmiyo sisteme hesabınız aktif değil diyo of yrn sipariş giricektim geçici bi sorun mu ki müşteri hizmetlerini arayın diyo nerden çıktı bu şimdi
evet bende denedim şimdi öyle diyo sorun var galiba girilmiyo siteye
arkadaşlar 02124731111 de de sorun var
orayı aradım sormak için kendi kendine bağlıyo ben hiç bir tuşa basmadan mesela bağlı bulunduğum sorumlunun nosunu veriyo ben onu istemedimki müşteri temsilcisine bağlamıyor ondada sorun var yani
geçici bşydir o zmn ya umarım yrna kdr düzelir
kızlar panaroma dan bi üründen ikişer tane sipariş edebiliyor muyuz mesela k10 incandessence den 2 tane sipariş edeceğim de edebilir miyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?