AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende ya siz bu bizim resimleri nereye koymuş nerden görüyorsunuz:44: face falan yazmışsınız ama anlamadım

evet cnbm facede koymus zaten görülcek bısey yokkı benım dun ekledıgım resımlerın aynısı işte görme bence sende sinirlenirsin

benim önceki çektiklerimide koymştu gördüm çok şaşrdm ama daha sonra bosverdim. şimdide düşündkce siinrleniorum her fırsattaa hastalığını yazıo ve resimleri sanki kendi ckemiş de evindeymiş gibi sergiliyo emeğimizi çalıyo.

bn de aileye çalışıyorum cnm o yzden zarardaym braz da haklıısn o bakımdan arkdşından al en iyisi
bende ya siz bu bizim resimleri nereye koymuş nerden görüyorsunuz:44: face falan yazmışsınız ama anlamadım

ucuz makyaj ürünleri keleş başlığı altında satıyor ürünlerini

aynen cnm ya bız ugrasıyoruz saatlerce eklıoruz o hazıra konuyo..silmedimi sonra senın resımlerı sen söyleyınce

benimkilerde var birisi yapıyor ucuz makyaj üürnleri diye ama bende bilmiyorum burdan mı olduğunu . fotoları bu siteden alnmş cünkü bende gördüm söyledim ama kadın oralı olmadı

Kızlar madem bu kişinin kim olduğunu biliosunuz konuşmuşluğunuz var
neden mesaj atıp sizin resimlerinizi neden koyduğunu ve kaldırmasını söylemiosunuz:26:
Kaldırmazsa şikayet edeceğinizi söyleyin
Facebook kullanmıyorum pek bi bilgim yok ama
şikayet edilebilecek bi yer yok mu mutlaka vardır bizim resimlerimizi kullanıo diyebileceğiniz bi yer
Bence yanına bırakmayın

Son düzenleme:
bn sanırım buldum kişiyi hatta eminim de diyeblrm sayfanın en aşağılarına doğru ''arkadaşlar lütfen yazılarımı ve fotograflarımı almayın lütfen ben emek harcıyorum'' yazmışsınız lütfen görüyosanız siz de verilen emeğe saygı duyun internetten kmseye ait olmyan bi foroğraf bulun lütfen

bn de aileye çalışıyorum cnm o yzden zarardaym braz da haklıısn o bakımdan arkdşından al en iyisi

ucuz makyaj ürünleri keleş başlığı altında satıyor ürünlerini

ne inanmıyorum yok artık terbiyesizliğinde bu kadarı ben yorum yapamıyorum bile o kişi hakkında sadece ..........

ya kızlaarr bakar mısınız adresinize girlmiyo sisteme hesabınız aktif değil diyo of yrn sipariş giricektim geçici bi sorun mu ki müşteri hizmetlerini arayın diyo nerden çıktı bu şimdi

arkadaşlar 02124731111 de de sorun var
orayı aradım sormak için kendi kendine bağlıyo ben hiç bir tuşa basmadan mesela bağlı bulunduğum sorumlunun nosunu veriyo ben onu istemedimki müşteri temsilcisine bağlamıyor ondada sorun var yani

geçici bşydir o zmn ya umarım yrna kdr düzelir

kızlar panaroma dan bi üründen ikişer tane sipariş edebiliyor muyuz mesela k10 incandessence den 2 tane sipariş edeceğim de edebilir miyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…