Hmm baya gecikmiş tatlım ya o zmn ben 15inde verdim Allahtan 4e doğru ramak kalmıştı yani yeni şifre istedim o gün uğraştım durdum bloke oldum kaç kere. Neyse ki hallettim ve ertesi gün geldi kargom snnki de gelmiştir bu zmna sanırım.hala gelmedi kolim canım.benimde senden farkım yok.ayın 11 inde sipariş verdim.bi sipariş girdim yarım saat sonra bi tane daha girdim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor.yeni sipariş versem daha çabuk gelirdi heralde.anlayamadım gitti![]()
Sorma cnm daha dün kazandığım hediyeyi düşünüp ve kataloglara bakıp bu kağıt parçalarına mı bu kdr para verdm şimdi 1 aylık bile sürmeyen şeyler için işime yaramıyolr bile diydum bi yandan da hediyeye bakıp ne kdr kalitesiz olduğunu görüyodum gerçekten de öyle karşıdan baktım bir karataş misalihaklısın canım.o kadar aydır hesaplıyorum ne karım oldu kimi ay satış iyi gitmiş 6lı fincan takımı için 10 lu katalog almışım zaten fincanın ederi de katalog kadardır Allah bilir.hadi boşa gitmesin o kadar siparişim varmış alıyım diyoruz.düşününce bazen bu kadar zaman harcadığıma değiyormu diyor insan.bende senin gibi derin düşüncelere daldım artık.katalog geldikçe sipraiş verdikçe illa alacak bişey buluyor insan kendine de.ama yokmu sanki evim tamtakır kuru bakır mı? hayır değil.fazlasını almışım eksiği yok.sabah akşam düzenli kullansam 6 ayda bitmez bile.
şu kargo bekleme bile başlı başına eziyet oldu.

Sorma valla 25:12 16.87leri toplaya toplaya:90::97:aynen canım getirisinden çok götürüsü var yok kargo yok iade yok kataloğ falan filan aslında şöyle düşündüğümüzde kendi elimizle kendimizi sıkıntıya sokuyoruz:96:özellikle hesap işleri çook yoruyoinanın muhasebecileri geçtik artık
![]()
Cnm snn takım öncünde bi problem var gibi geldi bana Avon bizden habersiz bişy yapmıyo merak etme yani en azından bn görmedim arkdşlardan da duymadım yapsa yapsa takım öncüleri fln yapıyo nitekim işten çıkarılmış eğer avon işinden bahsediyorsan..Hem zaten olsa da dediğine göre sende tam bilmiyorsun sanırım...O halde bir müşteri temsilcilerine danışmak lazım.. Bunu bana söyleyen takım öncümdü.. 3-4 gün önce işten çıkarılmış zaten ..![]()
gözkalemlerinden vardır diye düşünüyorum ama sprey perceive daha ilk gün bitmiştiSelam kızlar
İndirim broşüründeki kapak sayfadaki göz kalemlerinden ve vücut spreyinden kaldımı acaba sipariş veren varmı?

Incandessence kesinlikle cnm diğeri gereğinden fazla ağır o da ağır ama çok daha güzel hoş kokuyor başımı ağrıtmıyor far away gibi ve alıcısı da daha çokKızlar merhaba sorum var sizlere,
kampanya 9da sayfa 13teki ışıltılı olan farlardan hangisi daha güzel?kullanan var mı?Cevabınız bekliyorum canlar
Birde far awaymi incandessence mi?

bn de bu ay beklemiştim cnm parça parça bölmüştüm siparişlerimi ancak siparişlerini vermesini isteynce acil müşterim bn de mecbur bnmkilerle birlikte gönderdim bi de hediyem değişir diye fln. bu ay kısa süreli olduğu için pek koycaklarını da sanmıyorum açıkçasıKızlar
avonun sitesinde geçen ay hergüne bi hediye koymuştu bu uygulama her ay oluyormu

cnm kolaylıkla iade edeblrsn iptal ettirirsin ama bn bunu söylemek için geç kalmışmdrkızlarya ben sipariş verirken k10 katalogunu seçiceğime k9 seçmişim varmı bunun bi hal çaresi

evt stoklarla snrlıymış hatta müşterime rollonları gelmedi ama allahtan parfüm ve spreyler geldi ve problem çıkarmadı tanıdık ztn ama bn mahçup hissettim kendimi yine de neyseki önceden söylemiştim stokta problem varmış diye o bi tane daha sipariş vermişti ayın ortasında çnkü ısrarla onu istedi yapçak bşy yokben k9 dan daha sipariş vermedim hediye koyar diye bekliyorum ama siparişlerimin içinde şu 3 lü erkek parfümüde var ben hediyeyi bekleyince sonrada o parfümlerde kalmama gibi bi durum olurmu stoklarda kalmadı dermi bide napsam acaba beklesemmi versemmi siparişi
cnm bn daha önce yazmıştm yani tavsiyede bulunmştm pink crush bnce ve ordaki ruj da pink crush gibi geliyor bana.k10 panaromadaki ruj ve dudak parlatıcısı var ya şu aynalı olan oradaki mankenin dudağındaki hangi renkbilen tahmin eden paylaşabilir mi
hepinizin yorumlarını bekliyorum canlarım hangi renk çoğunlukta olursa onu alıcam mankendeki renk hoşuma gitti ne çok koyu ne çok açık rujumun rengi sizin ellerinizde:)))
pek sanmıyorm cnm katalogtansa siparişlerin bekle yoksa ver gitsin verdm gitti kafam rahat şu an oh behaftaya günün hediyesi koyarlarmıki ????

arkadaşlar merhaba avona yeni temsilci oldum sayılır. bugün spariş verdim sipariş tutarı 187.4 diyo. daha önceden de 88.61 lik bi siparişim vardı. temsilci hediyesini almak için 265 geçtim diye seviniyodum ama bugün girdiğim 187 lik siparise fatura tutarı 94.78 diyo. hediyem gelmiycek mi şimdi anlamadım.
evt tatlm stoklarla sınırlı fln değldi ama o parfmde stok sıkıntsı olmuş haliyle millet yüklenince baya uygundu set fiyatı o yüzdden diğer faturana eklenir ama gelir hediyen snden kaynaklanan bi problem değil katalog ürünü olduğu için
Ayy kızlar ya ben sayfa bir süreliğine kapatıldı sandım bekle Allah bekle 32days 34days...

Kızlar bi de colortrend Total curling maskarayı kullanan var mı kıvrım veriyo mu kirpiklere bn supercurlacious maskarayı denedim ama kıvırmadı öyle mankendeki gibi belli bi kıvrım bile vermedi yani
Son düzenleme: