AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hala gelmedi kolim canım.benimde senden farkım yok.ayın 11 inde sipariş verdim.bi sipariş girdim yarım saat sonra bi tane daha girdim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor.yeni sipariş versem daha çabuk gelirdi heralde.anlayamadım gitti :31::31::31:
Hmm baya gecikmiş tatlım ya o zmn ben 15inde verdim Allahtan 4e doğru ramak kalmıştı yani yeni şifre istedim o gün uğraştım durdum bloke oldum kaç kere. Neyse ki hallettim ve ertesi gün geldi kargom snnki de gelmiştir bu zmna sanırım.
haklısın canım.o kadar aydır hesaplıyorum ne karım oldu kimi ay satış iyi gitmiş 6lı fincan takımı için 10 lu katalog almışım zaten fincanın ederi de katalog kadardır Allah bilir.hadi boşa gitmesin o kadar siparişim varmış alıyım diyoruz.düşününce bazen bu kadar zaman harcadığıma değiyormu diyor insan.bende senin gibi derin düşüncelere daldım artık.katalog geldikçe sipraiş verdikçe illa alacak bişey buluyor insan kendine de.ama yokmu sanki evim tamtakır kuru bakır mı? hayır değil.fazlasını almışım eksiği yok.sabah akşam düzenli kullansam 6 ayda bitmez bile.
şu kargo bekleme bile başlı başına eziyet oldu.
Sorma cnm daha dün kazandığım hediyeyi düşünüp ve kataloglara bakıp bu kağıt parçalarına mı bu kdr para verdm şimdi 1 aylık bile sürmeyen şeyler için işime yaramıyolr bile diydum bi yandan da hediyeye bakıp ne kdr kalitesiz olduğunu görüyodum gerçekten de öyle karşıdan baktım bir karataş misali:1: o arkaları soyulcak gibi sanki kazınmış gibiydi hafiften annem dedi soyulmasa bari yıkarken fln bakalım görcez dicem ama çeyizime fln koyarız büyük ihtimal:1:
aynen canım getirisinden çok götürüsü var yok kargo yok iade yok kataloğ falan filan aslında şöyle düşündüğümüzde kendi elimizle kendimizi sıkıntıya sokuyoruz:96:özellikle hesap işleri çook yoruyo:37: inanın muhasebecileri geçtik artık :1:
Sorma valla 25:12 16.87leri toplaya toplaya:90::97:
Hem zaten olsa da dediğine göre sende tam bilmiyorsun sanırım...O halde bir müşteri temsilcilerine danışmak lazım.. Bunu bana söyleyen takım öncümdü.. 3-4 gün önce işten çıkarılmış zaten .. :59:
Cnm snn takım öncünde bi problem var gibi geldi bana Avon bizden habersiz bişy yapmıyo merak etme yani en azından bn görmedim arkdşlardan da duymadım yapsa yapsa takım öncüleri fln yapıyo nitekim işten çıkarılmış eğer avon işinden bahsediyorsan..
Selam kızlar

İndirim broşüründeki kapak sayfadaki göz kalemlerinden ve vücut spreyinden kaldımı acaba sipariş veren varmı?
gözkalemlerinden vardır diye düşünüyorum ama sprey perceive daha ilk gün bitmişti:14:
Kızlar merhaba sorum var sizlere,
kampanya 9da sayfa 13teki ışıltılı olan farlardan hangisi daha güzel?kullanan var mı?Cevabınız bekliyorum canlar:54:

Birde far awaymi incandessence mi?
Incandessence kesinlikle cnm diğeri gereğinden fazla ağır o da ağır ama çok daha güzel hoş kokuyor başımı ağrıtmıyor far away gibi ve alıcısı da daha çok :12:
Kızlar
avonun sitesinde geçen ay hergüne bi hediye koymuştu bu uygulama her ay oluyormu
bn de bu ay beklemiştim cnm parça parça bölmüştüm siparişlerimi ancak siparişlerini vermesini isteynce acil müşterim bn de mecbur bnmkilerle birlikte gönderdim bi de hediyem değişir diye fln. bu ay kısa süreli olduğu için pek koycaklarını da sanmıyorum açıkçası:51:
kızlarya ben sipariş verirken k10 katalogunu seçiceğime k9 seçmişim varmı bunun bi hal çaresi
cnm kolaylıkla iade edeblrsn iptal ettirirsin ama bn bunu söylemek için geç kalmışmdr:51:
ben k9 dan daha sipariş vermedim hediye koyar diye bekliyorum ama siparişlerimin içinde şu 3 lü erkek parfümüde var ben hediyeyi bekleyince sonrada o parfümlerde kalmama gibi bi durum olurmu stoklarda kalmadı dermi bide napsam acaba beklesemmi versemmi siparişi
evt stoklarla snrlıymış hatta müşterime rollonları gelmedi ama allahtan parfüm ve spreyler geldi ve problem çıkarmadı tanıdık ztn ama bn mahçup hissettim kendimi yine de neyseki önceden söylemiştim stokta problem varmış diye o bi tane daha sipariş vermişti ayın ortasında çnkü ısrarla onu istedi yapçak bşy yok
k10 panaromadaki ruj ve dudak parlatıcısı var ya şu aynalı olan oradaki mankenin dudağındaki hangi renk:14: bilen tahmin eden paylaşabilir mi:64:hepinizin yorumlarını bekliyorum canlarım hangi renk çoğunlukta olursa onu alıcam mankendeki renk hoşuma gitti ne çok koyu ne çok açık rujumun rengi sizin ellerinizde:)))
cnm bn daha önce yazmıştm yani tavsiyede bulunmştm pink crush bnce ve ordaki ruj da pink crush gibi geliyor bana.
haftaya günün hediyesi koyarlarmıki ????
pek sanmıyorm cnm katalogtansa siparişlerin bekle yoksa ver gitsin verdm gitti kafam rahat şu an oh be:66:
arkadaşlar merhaba avona yeni temsilci oldum sayılır. bugün spariş verdim sipariş tutarı 187.4 diyo. daha önceden de 88.61 lik bi siparişim vardı. temsilci hediyesini almak için 265 geçtim diye seviniyodum ama bugün girdiğim 187 lik siparise fatura tutarı 94.78 diyo. hediyem gelmiycek mi şimdi anlamadım.

evt tatlm stoklarla sınırlı fln değldi ama o parfmde stok sıkıntsı olmuş haliyle millet yüklenince baya uygundu set fiyatı o yüzdden diğer faturana eklenir ama gelir hediyen snden kaynaklanan bi problem değil katalog ürünü olduğu için

Ayy kızlar ya ben sayfa bir süreliğine kapatıldı sandım bekle Allah bekle 32days 34days...:1: şimdi dedim facebooktan bi sayfaya gireyim orda demişler ctrl r yapın sayfadayken yaptım oldu:69: İyi ki girmişim yoksa sürekli beklicektim ama niye öyle oldu anlamadım:44:
Kızlar bi de colortrend Total curling maskarayı kullanan var mı kıvrım veriyo mu kirpiklere bn supercurlacious maskarayı denedim ama kıvırmadı öyle mankendeki gibi belli bi kıvrım bile vermedi yani

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR

Ben şu stokta kalmama olayını anlamadım zaten stokta yoksa uyarı veriyor silmek gerekiyor. Sipariş girildikten sonrada mı stokta kalmama diye bir olay var. Birde stokta yoksa fatura tutarı düşeceği için kargo ücreti nasıl oluyor. Tşk.

slm kızlar faturam vardı ödenecek parayı yatırmama ragmen ödenmedi bi türlü bugün matige tekrar ugradım banka 35 tl yi kesmiş...çok üzüldüm ya zaten kendim için alışveriş yapıyorum bi karımda yok sinirlerim bozuldu..şimdi nerden ödeyebilirim ptt den falan dahada otomatik ödemeyle ugraşmak istemiyorum...bi bilginiz varmı*?bu da son artık avonu bırakıyorum:47::47::47::47:

SELAM KIZLAR

Ben şu stokta kalmama olayını anlamadım zaten stokta yoksa uyarı veriyor silmek gerekiyor. Sipariş girildikten sonrada mı stokta kalmama diye bir olay var. Birde stokta yoksa fatura tutarı düşeceği için kargo ücreti nasıl oluyor. Tşk.
merhaba, katalogta olan ürünlerden siparişin olduysa bazen yoğunluk olduğu için yani talep o yöndeyse o ürün stokta kalmayablyor daha snra tekrardan temin edliyor ve diğer siparişinle yollanıyor diye biliyorum ve öyle olunca siparişin limitin altına düşse bile herşeyin geliyor yani hed,yelrin ve kargo ücreti ödemiyosun ve diğer faturana yansıtılıyor hesabı. ama eğer stoklarla sınırlı yazan ürünlerden aldıysan ynai panaroma ve indrim broşürü gibi o zmn l,mitin altına düşersen kargo ücreti ödüyorsun ve hedye fln gelmez o ürün de bir daha gelmez cnm.
slm kızlar faturam vardı ödenecek parayı yatırmama ragmen ödenmedi bi türlü bugün matige tekrar ugradım banka 35 tl yi kesmiş...çok üzüldüm ya zaten kendim için alışveriş yapıyorum bi karımda yok sinirlerim bozuldu..şimdi nerden ödeyebilirim ptt den falan dahada otomatik ödemeyle ugraşmak istemiyorum...bi bilginiz varmı*?bu da son artık avonu bırakıyorum:47::47::47::47:

merhaba, bankalar yıllık işlem ücreti fln uyguluyolarmış bildiğim kadarıyla bn kredi kartıyla yapıyorum öyle dahaiyi oluyor ama bankamatik kartına geçicem sanırım ödeme için. Kredi kartı ya bankamatik kartıyla ödeme yaparsan almazlar işlem bedeli.

.................................................................................

Son düzenleme:
kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum belkide silinebilir yazdığım ama 3 adet pur blanca almak istiyorum acaba ilgileneler bana özelden cevap yazabilir mi

kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum belkide silinebilir yazdığım ama 3 adet pur blanca almak istiyorum acaba ilgileneler bana özelden cevap yazabilir mi
Cnm snrm özelden msj atınca fln da okunuyor bu topikte çoğumuz satış temsilcisiyiz ama yasak bildiğim kdryla

Son düzenleme:
slm kızlar k10 daki menekşe ve liçi özlü syf 157 deki vücut losyonu ile nar ve mango özlü vücut losyonlarından kullananız var mı kokuları nasıl mesala:26:

kızlar avon'un ikili allığından kullanmış olanınız var mı?
önümüzdeki ay indirimde olunca alayım dedim ama ışıltılı mıdır değil midir nasıldır kararsız kaldım.
yüze sürülünce ışıltılı mı duruyor yoksa doğal mı bi de rengi şeftali tonlarına mı bakıyor yoksa pembe mi?
yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar avon'un ikili allığından kullanmış olanınız var mı?
önümüzdeki ay indirimde olunca alayım dedim ama ışıltılı mıdır değil midir nasıldır kararsız kaldım.
yüze sürülünce ışıltılı mı duruyor yoksa doğal mı bi de rengi şeftali tonlarına mı bakıyor yoksa pembe mi?
yardımcı olursanız sevinirim...

canım ben kullanıyorum çokta memnunum ışıltı veriyor rengi pembe katologdakı kızdakı gbi duruyor tavsiye ederim

canım ben kullanıyorum çokta memnunum ışıltı veriyor rengi pembe katologdakı kızdakı gbi duruyor tavsiye ederim

çok ışıl ışıl simli durmuyor dimi?
yani hani pırıltılı olmayan top allık var ya onuda sürünce hafif bir ışıltı oluyor eğer onun gibiyse iyimiş.:)

bn de onu merak ediyorum cnm ama hni şu 850tllik fln toplam siparişe 1 temsilci numne dergi çantası fln var ya o geliyo mu merak ediyorum:44::44:

benim ondan haberim yok valla ama ben yeni üye oldum bana çanta verilmedi önceden veriliyomuş uygulamamı kalktı acaba ee senin dediğin 850 liralık sipariş tek katalogtamı toplancak o kadar sipariş

slm kızlar k10 daki menekşe ve liçi özlü syf 157 deki vücut losyonu ile nar ve mango özlü vücut losyonlarından kullananız var mı kokuları nasıl mesala:26:

canım nar mango özlü kullanıyorum ben şu an çok tatlı bi kokusu var ben çok beğeniyorum. tekrar alıcam bu katalogdan. tavsiye ederim. baya da gidiyo. liçi özlüyü bilmiyorum ama

canım nar mango özlü kullanıyorum ben şu an çok tatlı bi kokusu var ben çok beğeniyorum. tekrar alıcam bu katalogdan. tavsiye ederim. baya da gidiyo. liçi özlüyü bilmiyorum ama

çok sağol tatlım:71: benimde yeni dikkatimi çekti:1:alayım bari:8:

Back
X