AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Slm kızlar benim annem avon yapıyor bende yapmıştım bir ara ama bıraktım uğraşamamıştım.. Sorum şu avonda temsilcilerin karı nedir? satışın belli bir yüzdesini mi alıyorlar

hani ya avon hergüne bi hediye koymuştu geçen ay.Bu ayda bekledim şu son haftayı koyar belki diye yok hiçbişeyler öff boşu boşuna beklemişim valla
cnm hiç sevmiyorum şu sözü ama ben sana demiştim bekleme diye hatta bekleyen birkaç arkdş da sorduğunda beklemeyin demiştim bn de beklemedim
Slm kızlar benim annem avon yapıyor bende yapmıştım bir ara ama bıraktım uğraşamamıştım.. Sorum şu avonda temsilcilerin karı nedir? satışın belli bir yüzdesini mi alıyorlar

%25 net kar cnm indrim broşüründen fln %18 ama yine bana çok az kar ediyomuşz gibi geliyo hoş ben indrimli ya da geliş fiyatından verdiğim için arkdşlarıma tanıdıklarıma şu hiç kar elde edemiyorum ya:83:

evet arkadaşım sen haklı çıktın

Selam Kızlar

Bugün iademi gönderdim kargocu fiş vermemiş sonra kargoyu aradım biz topluca böyle gönderiyoruz teslim fişi vermiyoruz diyor. Nasıl ispatlıyacam falan dedim yarın arayın fatura nosunu sorun dedi? Siz nsl yapıyorsunuz?

kızlar ben bugün 4ten önce sipariş verdim ürün stoğu bekleniyo deyince yarın gelmicekmi yani ne zaman gelir ki acaba ona göre evde durayım

kızlar bide bişey sorcam size?
bugün öğlen sipariş verdim akşamüstü müşterim telefon açıyo 'ee ben ürünlerden vazgeçtim' ben napcam şimdi iade edebilirmiyim? iade etsem para vercemmi kargoya iade ederken neyi işaretliycem ?

ben sormadan veriyolar valla her seferinde kargo fişini dolduruyolar doldurma işi biraz uzun sürüyo snrm uğraşmk istemiyolar her seferinde iste sen yine de nolur nolmaz de bn 3.iademi ypmştm snrm o zmn bi söylendi aa ama ... hanım olmuyo böyle diye yaazmıştım buraya bi ara çok boazulmştm şakayla karışık demesine karşın o yüzden şmdi bekletiyolar iadem fln olduğunda diğer kampanyayla birlikte göndereyim diyorum 2 poşetli bi koli işlerini yapsınlar çok kouşmasınlar Allah Allah
kızlar ben bugün 4ten önce sipariş verdim ürün stoğu bekleniyo deyince yarın gelmicekmi yani ne zaman gelir ki acaba ona göre evde durayım
stoğa eklenrse ürün gelir
iade edeblrsin geldiğinde hiçbirini açma diğer kısmını işaretle e harfiydi snrsam kapıya geldiğinde verirsen para ödemezsin şubeye kendin gidersen ödersin

Selam hanımlar bir ürün hakkında fikrinizi almak istiyorum

k10 sayfa 161. sayfada hassas ciltler için papatya ve gelincik çiçeği özü içeren yüz maskesi kullananlar var mı aranız da işe yarıyor mu ?

slm kızlar gecen gün alışveriş merkezinde bi bayan bana baya ısrar etti avona üye olmak için ama olmadım sonra kardesime dedi oda olmadı...olsaymıdım ki uğrasmak istemedim ama karı ne kadar yani en azından avondan istediklerimizi almak için yetse yeter çok alışveriş yaparım avondan bi akrabam satıyo bende olsammı ki kararsız kaldım

vlla cnm sn blrsin geçmiş msjlara bakarsan bu topikte her sorunun yanıtı var baştan sonra kdr okudum bn de 1 ay önce yaklaşık 3 ay oluyo kayıt olalı. yalnız kar oranı pek yok üründen ürüne göre değişiyo açıkçası indrimli veriyosun küsuratları alamıyosun utanıyosun fln ne diye koyuolrsa ztn onlar utanmıyo küsuratı almaya biz utanıyoruz milletten anlamadım gitti öyle yani kendine almak istiyosan da şöyle bir yönü var 85tl ye tamamlaman lazım temsilci fiyatıyla yoksa kargo bedeli 8.5 tl ödüyosun ve kayıt parası da 8.5 yani bn ödemiştim onu ama snra 1tl ye düştü bilmiyorum sık sık oluyomudur böyle çok alışveriş yapıyosan akraban müşteri kaybetmiş olur ama sn de denkleştireblrim kargo parasını diyosan üye olursun bi de bi takım öncün bulunuyo başında

kızlar yine aynı sorun faturamı cuma gunu yatrmaya gıttım abone nosu bulunamadgı ıcın odeme yapamadm .. pazartesi yine olmadı ama ordaki bayan bu seferlik havale ile yapalım dedi yatrdım ..hala odenmemiş gozukuyo ne yapıym ya musterı hızmetlerınımı arasm napsm .. bnm yasadgım sorunu yasayn warmı

ya ben dün sabah verdim siparişi akşam kargoya verildi yazıodu. bugün hala öyle diyor acaba bugün gelirmi :/ kargoya verildğinin ertesü günü geliordu normalde sabahtan :/ yarında evde yokum iadeler var acaba kimliğimi bıraksam annem bnm yerime verebilirmi iadeleri

Canım iadelerini annen yapabilir gelen kargonu da alabilir gerek yok ama sen her ihtimal kimliğini bırakabilirsin.
Kargon bugün gelebilir KARGO TAKİP tıklarsan akibetini öğrenebilirsin taşınama durumunda-şubede gibi bilgiler mevcut ayrıca kargonun telf bilgiside var arayıp sorabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…