AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hmm yani 85 tl ye kadar satamadımı kargo ücretini bizmi ödüyoruz?..kayıt parasıda her aymı ödüyoruz?.. niye küsüratları almayı utanıyosuznki onlar vermiyomu ki ben parayı verirken tamı tamına veriyorum 1kurusu bile eksik vermiyorum herkez benim gibi olursa ne ala..

hiçbirini açma derken neyi kastettin canım sadece geri vereceğim ürünlerin paketlerinimi mesela kolye ve küpe paketlerinimi ???

diğer kısmını işaretlersen iade ediceklerini açmamanın daha doğru olucağını düşündüm çnkü almıcakmış müşterin vaqzgeçmiş[/QUOTE]

tamam canım anladım tşkrlr öptüm

kızlar ramazan fırsat kataloğu devam diyomu hala baska katalogta çıkmış ama o baktığım katalog 26 ağustosa kadardı çatlak kremi 23tl idi şimdikinde 46 tl diğer katalogton alabilirmiyimki....

evet canım 85 tl altında olursa siparişin kargo parasını sen ödüyosun kayıt parasınıda sadece ilk ay ödüyosun her ay değil

evet cnm biz ödüyoruz 8.5tl.hayır kayıt parası 1 defalığına mahsus alınıyo kayıt yenileme parası fln da alınmıyo her sene her sene. Sorma cnm aynen bn de müşteriyken küsuratına kadar veriyodum onlar istemese boşver dese bile hatta çok ısrarcıyımdır para kalmasın üzerime ama işte istersen yakın arkdş fln oluyo hani kıyak yapayım diyosun indrmli vereyim diyosun bi yandan bi yandan da 12.40 lık şey koymuşlar 40ını alır mısın sen olsan bn almıyorum daha bi de indiriim ypıyorum üstüne sanki çok kazanıyomuşum gbi hata da bnde aslında ama napalım daha taze üyeyim şmdlk böyle olsun bi grup kurmak amacım aslında ama denkleştirilmez o kdr insan da şmdi artk böyle geçsin ilerde kar ypmya çalışırım şuan anca aileye alıyoruz
kızlar ramazan fırsat kataloğu devam diyomu hala baska katalogta çıkmış ama o baktığım katalog 26 ağustosa kadardı çatlak kremi 23tl idi şimdikinde 46 tl diğer katalogton alabilirmiyimki....
ediyo şu an evt 26ağustosa kdr şuan verdirsen siparişi gelir herhalde yani çarşmbayı baz alarak cuma gününe elinde olur ama nasıl olur bilemiyorum o çatlak kremini bn kullandım ama pek de etkisini göremedim açıkçası gerçi sabırsız davrandım iade ettim belki bisüre kullanmak lazımdı istersen bi dene cnm sn blrsin yine indrme girer ama.
diğer kısmını işaretlersen iade ediceklerini açmamanın daha doğru olucağını düşündüm çnkü almıcakmış müşterin vaqzgeçmiş

tamam canım anladım tşkrlr öptüm[/QUOTE]
rica ederim ttlım

rica ederim ttlım[/QUOTE]

hmm tekrar girer diyosan bidakine alırım elimdekiler hem bitmiş olur hemde baska şeyler oldum benim adama fazla yüklenmiyim evet haklısın küsüratları vermezlerse bende arayamam ehh bari kendimiz kataloğu görüp kendimize bişeyler alırız bi deniycem daha doğdurusu kardesimle birlikte deneriz ben sıkılırsam o uğrasır artık

Son düzenleme:
rica ederim ttlım

hmm tekrar girer diyosan bidakine alırım elimdekiler hem bitmiş olur hemde baska şeyler oldum benim adama fazla yüklenmiyim evet haklısın küsüratları vermezlerse bende arayamam ehh bari kendimiz kataloğu görüp kendimize bişeyler alırız bi deniycem daha doğdurusu kardesimle birlikte deneriz ben sıkılırsam o uğrasır artık[/QUOTE]

peki sn blrsin yalnız küsuratları vermemzlik yapmıyodu müşterilerim yani her sefernde bütün para çıkarıtoylardı ama bn incik cincik kuruşları hesaplamıyodum düz fiyat belirliyodum 18 tutmuşsa 15 gibi ya da tanıdıklarım 120 tllik alışveriş yaptıysa 100e bırakıyodum tbi bundan pek karım oluyo mu tartışılr ama hediye fln kazandm işte bi kez

mrb ben birşey soracaktım kampanya 10 perceive seti 29 tl gelişi ne kadar acaba fiyat listemi kaybettim söylerseniz sevinirim

mrb arkadaşlar ya k10'da planet spa serisinde ölü deniz mineralleri içeren çamur maskesi var acaba kullanan var mı aranızda? güzel sonuçlar veriyor mu? :44:

planet spa serisinin maskesi begeniliyodu sanırım
bu arada ben de temsilciyim k9 panoromadaki taşlı gumus rengi setin bileziginin kodu nedir arkadaslar bi zahmet yazabilir misiniz?

kızlar benim borcum varken yeni sipariş verdim şimdi eskisinin süresi dolmş bugün gecikmiş borç olarak gözükyor iade de vermiştim o kabul olurmu? birde son siparişimle gelen likit uygulanan kalem erimiş incelmiş çıktı .asansörlü kalem olduğundan çıkarttım ve parçalandı erimiş gitmiş onu öyle verip hasarlı diye iade etsem olurmu=?

bişey sorcam kızlar. ben katalog sipariş vermedim. ve 57tllik sipariş girdim faturalanmış bi baktım 47 olmuş
stokta olmayan ürünleri göndermemiştim. iptal etmiştim. t.ö diyo ki sen 50yi geçmişssin kargo bedeli ödemezsin.
kafam karıştı yardım

evet takım öncün doğru söylemiş bazı ürünlerin stokta olmadığı yazılmıyo uyarı vermiyo yani muhtemelen ürünlerinden bazıları stokta bitmiştir. sen geçmişssin 5o tl.yi. bi sorun olmaz. diğer ayki vereceğin siparişle birlikte gönderilmeyen ürünlerin de gelir. bu ayki 10 tl.lik düşme diğer aya yansıtılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…