vlla cnm sn blrsin geçmiş msjlara bakarsan bu topikte her sorunun yanıtı var baştan sonra kdr okudum bn de 1 ay önce yaklaşık 3 ay oluyo kayıt olalı. yalnız kar oranı pek yok üründen ürüne göre değişiyo açıkçası indrimli veriyosun küsuratları alamıyosun utanıyosun fln ne diye koyuolrsa ztn onlar utanmıyo küsuratı almaya biz utanıyoruz milletten anlamadım gitti öyle yani kendine almak istiyosan da şöyle bir yönü var 85tl ye tamamlaman lazım temsilci fiyatıyla yoksa kargo bedeli 8.5 tl ödüyosun ve kayıt parası da 8.5 yani bn ödemiştim onu ama snra 1tl ye düştü bilmiyorum sık sık oluyomudur böyle çok alışveriş yapıyosan akraban müşteri kaybetmiş olur ama sn de denkleştireblrim kargo parasını diyosan üye olursun bi de bi takım öncün bulunuyo başında
hiçbirini açma derken neyi kastettin canım sadece geri vereceğim ürünlerin paketlerinimi mesela kolye ve küpe paketlerinimi ???
hmm yani 85 tl ye kadar satamadımı kargo ücretini bizmi ödüyoruz?..kayıt parasıda her aymı ödüyoruz?.. niye küsüratları almayı utanıyosuznki onlar vermiyomu ki ben parayı verirken tamı tamına veriyorum 1kurusu bile eksik vermiyorum herkez benim gibi olursa ne ala..
evet cnm biz ödüyoruz 8.5tl.hayır kayıt parası 1 defalığına mahsus alınıyo kayıt yenileme parası fln da alınmıyo her sene her sene. Sorma cnm aynen bn de müşteriyken küsuratına kadar veriyodum onlar istemese boşver dese bile hatta çok ısrarcıyımdır para kalmasın üzerimehmm yani 85 tl ye kadar satamadımı kargo ücretini bizmi ödüyoruz?..kayıt parasıda her aymı ödüyoruz?.. niye küsüratları almayı utanıyosuznki onlar vermiyomu ki ben parayı verirken tamı tamına veriyorum 1kurusu bile eksik vermiyorum herkez benim gibi olursa ne ala..
ediyo şu an evt 26ağustosa kdr şuan verdirsen siparişi gelir herhalde yani çarşmbayı baz alarak cuma gününe elinde olur ama nasıl olur bilemiyorum o çatlak kremini bn kullandım ama pek de etkisini göremedim açıkçası gerçi sabırsız davrandım iade ettim belki bisüre kullanmak lazımdı istersen bi dene cnm sn blrsin yine indrme girer ama.kızlar ramazan fırsat kataloğu devam diyomu hala baska katalogta çıkmış ama o baktığım katalog 26 ağustosa kadardı çatlak kremi 23tl idi şimdikinde 46 tl diğer katalogton alabilirmiyimki....
diğer kısmını işaretlersen iade ediceklerini açmamanın daha doğru olucağını düşündüm çnkü almıcakmış müşterin vaqzgeçmiş
rica ederim ttlımevet cnm biz ödüyoruz 8.5tl.hayır kayıt parası 1 defalığına mahsus alınıyo kayıt yenileme parası fln da alınmıyo her sene her sene. Sorma cnm aynen bn de müşteriyken küsuratına kadar veriyodum onlar istemese boşver dese bile hatta çok ısrarcıyımdır para kalmasın üzerimeama işte istersen yakın arkdş fln oluyo hani kıyak yapayım diyosun indrmli vereyim diyosun bi yandan bi yandan da 12.40 lık şey koymuşlar 40ını alır mısın sen olsan bn almıyorum daha bi de indiriim ypıyorum üstüne sanki çok kazanıyomuşum gbi hata da bnde aslında ama napalım daha taze üyeyim şmdlk böyle olsun bi grup kurmak amacım aslında ama denkleştirilmez o kdr insan da şmdi artk böyle geçsin ilerde kar ypmya çalışırım şuan anca aileye alıyoruz
ediyo şu an evt 26ağustosa kdr şuan verdirsen siparişi gelir herhalde yani çarşmbayı baz alarak cuma gününe elinde olur ama nasıl olur bilemiyorum o çatlak kremini bn kullandım ama pek de etkisini göremedim açıkçası gerçi sabırsız davrandım iade ettim belki bisüre kullanmak lazımdı istersen bi dene cnm sn blrsin yine indrme girer ama.
tamam canım anladım tşkrlr öptüm
rica ederim ttlım
kızlar gönderilemeyen ürünlerim var onlar ne zaman gelcek bana bir sonraki siparişimle birliktemi yoksa avon tedarik edincemi ?
günaydın arkadaşlarevet canım bir sonraki siparişinle gelicek gönderilmeyen ürünlerin
indirim broşürü yok kampanya 10arkadaşlar k 10 indirim broşürünü çok merak ediyorum elinde olan varmı neler var yükleyen olsada görsek
planet spa serisinin maskesi begeniliyodu sanırım
bu arada ben de temsilciyim k9 panoromadaki taşlı gumus rengi setin bileziginin kodu nedir arkadaslar bi zahmet yazabilir misiniz?
bişey sorcam kızlar. ben katalog sipariş vermedim. ve 57tllik sipariş girdim faturalanmış bi baktım 47 olmuş
stokta olmayan ürünleri göndermemiştim. iptal etmiştim. t.ö diyo ki sen 50yi geçmişssin kargo bedeli ödemezsin.
kafam karıştı yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?