iade etme yöntemi sana gelen kağıtta yazıyor sadece ürünlere dalıp kağıtları es geçmeyin arkdaşlar her şey anlatılıyor orda ayrıca bu soru bu forumda yüzüncüyü de geçti sorulalı biraz araştırıp baksanız iyi olur bn daha yeni oldum ama 3-5 senelik üyelerin bilmediği her şeyi kendim öğrendim bu sayfada yazılan herşeyi okudum dikkatlice bazen sıklsam da öğrenmek için okudum yine de 1100 sayfa vardı sdce bu kısımda her zmn direkt soru-cvp şeklinde beklemeyin yazılmış olan şeylerden okuyun biraz da kaç defa anlatıyoruz yani ayrıca gelen kağıtlarda yazıyo herşey.ya hep iade edebilirsiniz diyorsunuz ama nasıl iade edecem stok yaptım gitmedi 800 küsür sipariş verdim 200ünü yollamak istiyorum nasıl yapacağım acaba??
evet karışık atıyorlar içlerine kimisinden 2şer tane oluyo gereksiz bnce hepsinden birer tane koysalar daha mantıklı arayıp sormadan bşy olmaz cnm araman lazım durumu bildirmen lazım ya da tönü ara onlr daha öncelkli bağlanablyorlar snıyorum ki müşteri hizmtlerine.iade geçerli oluyorKızlar parfüm numunesi istemiştim.36 adet koku numunesi gönderilmesi gerekirken 27 tane gönderilmiş ve anlamıyorum neden çok tercih edilen kokuların numunesini gönderip satışlarımızın artmasına yardım etmeleri gerekirken hiç duymadığım parfümlerin numunesini göndermişler.Eksik gelen numuneler için ne yapmam gerekiyor ?
Kataloğa yeni eklenen ruj serisinden alluring brown rengini sipariş etmiştim ve gelince hiçmi hiç beğenmedim rengini,bu ruju açıp bir kez sürdüm,ürünün iadesi geçerli oluyor mu?
pazar hariç çalışıyor hep.sana geleceği gün msj geliyo sdce ondan önce gelmez kargoya verildi diye. snn onu intten tkip etmen lazımçıldırcam yaa cumartesi verdim hala sevkiyata hazırlanıo. böle yavaş çalışıldığını da yeni görüorm. kaç zamandır siparşim nerde die soruolar kaçamak cvplar veriormbide haftasonu kargo calışıomu? cumartesi mutlakaa ama mutlaka elimde olmalıı
peki sevkiyata hazırlanıyor derken kargonun kapımı çalma olasılığı yok muhaftasonu çalışı omu kargo
çok tşk ederim cnm sdece kodunu yazmam yeterlımıydı msjı sıldımde..
peki sevkiyata hazırlanıyor derken kargonun kapımı çalma olasılığı yok muhaftasonu çalışı omu kargo
herkese günaydın kızlar
kızlar k11 i buraya yüklednz mi yoksa yüklenmedi mi? :44:
arkadaşlar k 10 dan ikinci siparişimi vecem bununla 560 liralık vermiş olcam kahve makinasını istiyorum sizce vereyimmi şimdi blendır gelir diye biraz daha bekleyim diyorum sizce napayım hediye olarak kahve makinası gelen varmı aranızda acaba ?
canım el blenderi geliyor
kızlar selam
kampanya 11 den mesajla erken sipariş verin 3lü ruj kazanın mesajı gelen arkadaşlar vardı forumun eski sayfalarında öyle okumuştum.peki aranızdan kampanya 11 den erken sipariş veren oldu mu? bana mesaj gelmemişti ama açıkçası şunu merak ettim.kampanya 11 siparişi gelen arkadaşlara kampanya 12 geldi mi? kampanya 11 den hiç sipariş oplayamadım.kampanya 12 ye merak saldım da
evet ya kampanya 12yi görsek iyi olurduevet öyle bi durum vardı ama hiç konusu açılmadı yollayan oldu mu diye. iyi oldu sorduğun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?