AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya hep iade edebilirsiniz diyorsunuz ama nasıl iade edecem stok yaptım gitmedi 800 küsür sipariş verdim 200ünü yollamak istiyorum nasıl yapacağım acaba??
iade etme yöntemi sana gelen kağıtta yazıyor sadece ürünlere dalıp kağıtları es geçmeyin arkdaşlar her şey anlatılıyor orda ayrıca bu soru bu forumda yüzüncüyü de geçti sorulalı biraz araştırıp baksanız iyi olur bn daha yeni oldum ama 3-5 senelik üyelerin bilmediği her şeyi kendim öğrendim bu sayfada yazılan herşeyi okudum dikkatlice bazen sıklsam da öğrenmek için okudum yine de 1100 sayfa vardı sdce bu kısımda her zmn direkt soru-cvp şeklinde beklemeyin yazılmış olan şeylerden okuyun biraz da kaç defa anlatıyoruz yani ayrıca gelen kağıtlarda yazıyo herşey.
avjin sen ne yapmnışsın öyle ürün iade alımında bi limit var mı bilmiyorum ama 3 kampanyayı geçmediyse ürün iade edileblyor bidaha da satamayacağın ürün alma derim yazık günah 200
evet karışık atıyorlar içlerine kimisinden 2şer tane oluyo gereksiz bnce hepsinden birer tane koysalar daha mantıklı arayıp sormadan bşy olmaz cnm araman lazım durumu bildirmen lazım ya da tönü ara onlr daha öncelkli bağlanablyorlar snıyorum ki müşteri hizmtlerine.iade geçerli oluyor
pazar hariç çalışıyor hep.sana geleceği gün msj geliyo sdce ondan önce gelmez kargoya verildi diye. snn onu intten tkip etmen lazım

Son düzenleme:
peki sevkiyata hazırlanıyor derken kargonun kapımı çalma olasılığı yok mu haftasonu çalışı omu kargo

cumartesi çalışıyor cnm kargo, bana bazen sevkiyata hazırlanıyor dediğinde de geldiği oldu ama kargo günü mesaj genelde geliyo 3 senelik temsilciyim 1-2 defa gelmemiştir mesaj..

"euthanasia" arkadaşa katılıyorum avonun bu iade yöntemi sadece beğenilmeyen, memnun kalınmayan ürünler için olmalı. bence bu özellik kesinlikle suistimal ediliyo. ben kesinlikle satarım ümidiyle 5-10 tane ürün almıyorum alırsam 1 tane alırım ya kendim kullanırım (büyük bi ihtimal bu oluyo beğeniyosam) yada isteyen olursa satarım bu şekilde yapıyorum. görüyorum yani 15-20 tane satarım diye alıyolar sonrada satamadım diye iade ediliyo ve o ürünler satışa sunulmuyo bi daha direk imha ediliyo iade formunda yazıyo tüm bunlar arkadaşlar yazık günah yani

04231 1 Aromadisiac Bayan Parfümlü Vücut Spreyi

03930 1 Assun Payetli Çanta

04236 1 Far Away Sprey Deodorant - 75ml

39403 1 For Men Pürüzsüzleştirici Tıraş Jeli - 200ml

32691 1 Onyx Lustre Tri-Lip Dudak Parlatıcı - Night Violet - 6ml

04222 1 Profesyonel Tırnak Cilası - Cherry Jubilee

04221 1 Pur Blanca EDT 50ml.

03140 1 Urban Edge Paketi II
kızlar bu ürünleri sipariş ettim
avonun deodorantlarını hiç denemedim ama far away ve aromadisiac parfümlerini çok beğenerek kullanıyorum
ayrı deo kullanmam, aynı koku olsun dedim deolarını da aldım
piyasaya göre biraz pahalı geliyo çünkü avonun deoları bana,

pur bianca çiçeksidir heralde fazla kalıcı değildir ama fiyat uygundu kızkardeşimin doğumgünü ona vericem

onyx lustre rengini beğendim, oje vermesi de aklımı çeldi
bakalım güzeldir inş, hem ojeyi de test ederim

urban edge paket çok uygun geldi fiyatı
inş koku olarak da iyi bi seçim yapmışımdır..

payetli çanta kaç zamandır almak istiyordum.. umarım kalitesiz görüntülü bişi değildir öyleyse iade edicem..
avona nasipmiş..

traj jelini de eşim beğenerek kullanıyo.. tavsiye ederim yani..

bu arada habire kendime sipariş vermekten iflas edicem

arkadaşlar k 10 dan ikinci siparişimi vecem bununla 560 liralık vermiş olcam kahve makinasını istiyorum sizce vereyimmi şimdi blendır gelir diye biraz daha bekleyim diyorum sizce napayım hediye olarak kahve makinası gelen varmı aranızda acaba ?

kızlar selam

kampanya 11 den mesajla erken sipariş verin 3lü ruj kazanın mesajı gelen arkadaşlar vardı forumun eski sayfalarında öyle okumuştum.peki aranızdan kampanya 11 den erken sipariş veren oldu mu? bana mesaj gelmemişti ama açıkçası şunu merak ettim.kampanya 11 siparişi gelen arkadaşlara kampanya 12 geldi mi? kampanya 11 den hiç sipariş oplayamadım.kampanya 12 ye merak saldım da

evet ya kampanya 12yi görsek iyi olurdu evet öyle bi durum vardı ama hiç konusu açılmadı yollayan oldu mu diye. iyi oldu sorduğun canım

evet ya kampanya 12yi görsek iyi olurdu evet öyle bi durum vardı ama hiç konusu açılmadı yollayan oldu mu diye. iyi oldu sorduğun canım

gününden önce sipariş verilebiliyor mu canım yani ayın 23 ünden önce:26: bende merak ediyorum da k12 yi:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…