öyle olurmu iptal etcemya ilk yazdığım katalogları ,sonra beni aramasınlar hediyeyi geri yolla diye cam salata setini ikinci siparişi 2 gün sonra vercem ilk sipariş bugün geliyor
sanmam.çünkü iade etmeden once zaten 20li katalog girmiş olcaksın sonrada eve gelcek kargo o zman iade etceksin
tamam canım anladımaslında 3 lira var arada ama zaten karımız yok o yüzden 3 lira bile düşündürüyor öyle yapmak aklıma gelmemişti akıl akıldan üstünmüş teşekkürler
merhaba herkese geçen hafta altın takım öncüsü aracılığı ile üyelik başvurusu yaptım ama o hala beni üye yapmamış ve bende üye olmaktan vazgeçtim şimdi eğer beni bugün yarın üye yaptıysa üyelik ücreti ödeyecek miyim arkadaşlar? hiç sipariş vermessem üyeliğim düşücek mi ya da ücreti biş ekilde ödeyecek miyim bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim..
tö n snn adına mı girmiş siparişi bn tam olarak anlamadım:44: snn adına verdiyse ve geri dönmezse kargoda bekler ve snden ödeme beklerler snrm tam olrk bilmiyorum ama sn bunu takip et bi snn adına verildiyse bn böyle bi sipariş vermedim dersin yoksa ödemek zorunda kalablrsin snn adınaysa
canım 02124731111 nolu telefonu ara ve izah et bu ayki katalog bitmeden üye olmak ve siparişimi vermek istiyorum de böylelikle seni aramalarını hızlandrımış olursun
hemen gelmeyebiliyor sna temsilci no ve şifre glyor geldiğ zmn sipariş gireblmen içinteşekkür ederim :) peki beni üye yapınca hemen mesaj gelio mu bana üyeliğiniz açıldı die
bugün gelmediyse kargo verildiğinden 2 gün snra fln gelir .Hiç böyle bşy yaşamadıım için bilmiyorum keşke tö ne söyleseydin bn verdim diye siparişleri ama onlar snrm beklemede olan siparişlerini görüyorlar kendi sistemlerinden demek ki o sıralar kontrol etmemiş snn de siparişlerini gönderdiğini görünce sepeti boş görmüş ve sipariş girmiş:97:evt benm vvereceimin kodlarını söylemştim o vrmeynce ben vereim dedim. o da sonra vermş. dediki o kargoyu geri yolla sorun çkmaaz. ben dedm ki senin verdiğin sipaerşteki adres yanlş. dedi o zaman zaten geri gönderir kargo onu . siz hiç böle bişey yaşadnz mı? sorn çkar ı? ayrıca cumartesi verdm hala sevkyata hazırlanıo , Elazığ dayım. ne zaman gelirrr?
çıldırcam yaa cumartesi verdim hala sevkiyata hazırlanıo. böle yavaş çalışıldığını da yeni görüorm. kaç zamandır siparşim nerde die soruolar kaçamak cvplar veriormbide haftasonu kargo calışıomu? cumartesi mutlakaa ama mutlaka elimde olmalıı
arkadaşlar..dun gelen mesajı bugun cevaplasam olurmu şu saç boyalarıyla ılgılı..bide kumralın kodunu bilen varsa soyleyebılrmı kızlar
Bende siparişimi geçen hafta çarşamba günü vermiştim,pazartesi günü geldi...5.günün de...
evet canım olur 15ine kadar diyo çünkü. kumral kodu 44749
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?