AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

öyle olurmu iptal etcemya ilk yazdığım katalogları ,sonra beni aramasınlar hediyeyi geri yolla diye cam salata setini ikinci siparişi 2 gün sonra vercem ilk sipariş bugün geliyor

sanmam.çünkü iade etmeden once zaten 20li katalog girmiş olcaksın sonrada eve gelcek kargo o zman iade etceksin

sanmam.çünkü iade etmeden once zaten 20li katalog girmiş olcaksın sonrada eve gelcek kargo o zman iade etceksin

tamam canım anladım aslında 3 lira var arada ama zaten karımız yok o yüzden 3 lira bile düşündürüyor öyle yapmak aklıma gelmemişti akıl akıldan üstünmüş teşekkürler

merhaba herkese geçen hafta altın takım öncüsü aracılığı ile üyelik başvurusu yaptım ama o hala beni üye yapmamış ve bende üye olmaktan vazgeçtim şimdi eğer beni bugün yarın üye yaptıysa üyelik ücreti ödeyecek miyim arkadaşlar? hiç sipariş vermessem üyeliğim düşücek mi ya da ücreti biş ekilde ödeyecek miyim bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim..

üyelik ücretini ilk siparişini verdiğinde çekiyorlar ama onun dışında ödemek zorunda mısın bilemiyorum sn üye yapan kişiyi hemen ara ve bildir yapmadıysa da seni üye yapıcaktır çnkü

evt benm vvereceimin kodlarını söylemştim o vrmeynce ben vereim dedim. o da sonra vermş. dediki o kargoyu geri yolla sorun çkmaaz. ben dedm ki senin verdiğin sipaerşteki adres yanlş. dedi o zaman zaten geri gönderir kargo onu . siz hiç böle bişey yaşadnz mı? sorn çkar ı? ayrıca cumartesi verdm hala sevkyata hazırlanıo , Elazığ dayım. ne zaman gelirrr?

teşekkür ederim :) peki beni üye yapınca hemen mesaj gelio mu bana üyeliğiniz açıldı die
hemen gelmeyebiliyor sna temsilci no ve şifre glyor geldiğ zmn sipariş gireblmen için
bugün gelmediyse kargo verildiğinden 2 gün snra fln gelir .Hiç böyle bşy yaşamadıım için bilmiyorum keşke tö ne söyleseydin bn verdim diye siparişleri ama onlar snrm beklemede olan siparişlerini görüyorlar kendi sistemlerinden demek ki o sıralar kontrol etmemiş snn de siparişlerini gönderdiğini görünce sepeti boş görmüş ve sipariş girmiş:97:

ya hep iade edebilirsiniz diyorsunuz ama nasıl iade edecem stok yaptım gitmedi 800 küsür sipariş verdim 200ünü yollamak istiyorum nasıl yapacağım acaba??

Kızlar parfüm numunesi istemiştim.36 adet koku numunesi gönderilmesi gerekirken 27 tane gönderilmiş ve anlamıyorum neden çok tercih edilen kokuların numunesini gönderip satışlarımızın artmasına yardım etmeleri gerekirken hiç duymadığım parfümlerin numunesini göndermişler.Eksik gelen numuneler için ne yapmam gerekiyor ?

Kataloğa yeni eklenen ruj serisinden alluring brown rengini sipariş etmiştim ve gelince hiçmi hiç beğenmedim rengini,bu ruju açıp bir kez sürdüm,ürünün iadesi geçerli oluyor mu?

çıldırcam yaa cumartesi verdim hala sevkiyata hazırlanıo. böle yavaş çalışıldığını da yeni görüorm. kaç zamandır siparşim nerde die soruolar kaçamak cvplar veriorm bide haftasonu kargo calışıomu? cumartesi mutlakaa ama mutlaka elimde olmalıı

Son düzenleme:

Bende siparişimi geçen hafta çarşamba günü vermiştim,pazartesi günü geldi...5.günün de...

Son düzenleme:
arkadaşlar..dun gelen mesajı bugun cevaplasam olurmu şu saç boyalarıyla ılgılı..bide kumralın kodunu bilen varsa soyleyebılrmı kızlar

Bende siparişimi geçen hafta çarşamba günü vermiştim,pazartesi günü geldi...5.günün de...

avon bu sipariş geciktirmeyi huy haline getirdi herkesin böyle oluyo nedense bana da 5. günde geldi geçen ay. bu ay da 3.günde geldi. 2.siparişimi vereli 3 gün oldu onun da geldiği yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…