gününden önce sipariş verilebiliyor mucanım yani ayın 23 ünden önce:26: bende merak ediyorum da k12 yi:78:
canım hani burda bazı arkadaşlar yazmışlardı ya k11'i erken yollarsak 3lü ruj seti gelicekmiş diye. bende aynısını sormuştum günü gelmeden sipariş verilmiyoki diye. ama bi numara verilmiş o bilgi gelenlere. o numara aranıp da siparişler bildirilcekmiş. ilginç bişeydi yani. ama bilmiyorum veren oldu mu:44:
valla canım bilmiyorum ki ben vermedim benim bildiğim kadarıylada gününden önce verilemiyo yani hep ben gününde verdim 7-8 aydır yapıyorum zaten belki vardır ben bilmiyorumdur veren olduysa ve eline k12 gelen varsa bilgi verebilir mi bize:26:
işte dediğim gibi canım telefon aracılığıyla sipariş bildirilcekti. çünkü siteden girilmiyo sipariş gününden önce. evet varsa k12 eline ulaşan paylaşabilir mi acaba?
kızlar avon son hafta hediye koyarmı ki?
evet ya kampanya 12yi görsek iyi olurduevet öyle bi durum vardı ama hiç konusu açılmadı yollayan oldu mu diye. iyi oldu sorduğun canım
aslında kaçgündür aklımdaydı ama bi türlü girip foruma yazma fırsatım olmamıştı canım.aklıma takıldı hani en azından sonraki katalogta ne var görür bilirsek müşterilere ısrar edemesek bile kendimize belki yine ek bişeyler alırız ne biliyim.sparişim çıkmazsa yeni katalog gelmeyecek elime o kötü olcak
sipariş vermezsen diğer ay katalog gelmiyo mu? ben geliyo diye biliyorum da canım:44: evet tatlım haklısın insan merak ediyo valla
forumda geliyor diye okudum ama eminde olamıyor insan.çünkü sağolsun avon her temsilciye farklı davranıyor malum.örneğin takı hediye gelen temsilciler var benim gibi gelmeyenlerde ; kampanya 11den erken sipariş verin 3lü ruj seti hediye mektubu alan da var benim gibi almayan dao yüzden emin olamıyorum ama sipariş çıkmazsa da kasmıycam katalog için.gönderirlerse bakarım gösteririm gelmezse de gelmez napıyım
kızlarr bende 4 yıllık temsilciyim ama daha önce hiç iade yapmadım bi kalem aldım beğenmedim iade etmek istiyorum ama geri iade edince 50 tlnin altına düşücek ya kargo parası isticeklermi birde k11 siparişini verdiğimde iade etcem sorun olurmu o faturadanmı düşüyoo
canım sen limiti geçtiğin için iade edince 50nin altına düşse de ödemiceksin kargo parası. tamam k11de verirsen eğer k11 siparişinden düşer limit. bu siparişinde düşmez. dediğim gibi düşse de ödemezsin kargo parası
kızlar dün sipariş vermiştim öğleden sonra
bugün kargoya verilmiş
yarın alıcam
merakedemem,temsilcinle görüşsen o halledebilir aslında
Kızlar duş jellerinden mystıque dışında hangisi güzel değişik almak istiyorum bu sefer?
Birde panaromada sanırım çanta boyu parfümler vardı çok ucuza onlardan kalmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?