AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hala sevkiyata hazırlanıyo dyo pztsiden beri acaba çıktıda oramı güncellenmediii

Kaç kampanyadır indirim broşüründen incandessence hediye paketini alamıyorum stokda yok diyor hadi ben gec kaldım alamadım, ya yeni kampanya başlar başlamaz ilk dakikasında spariş veren nasıl alamıyor ? stokda olmayan malı varmış gibi gösterip insanların zor durumda kalmasınamı sebeb oluyor bu avon anlayamadım hala

avon benim kataogları iade olarak kabul etmiş yaşasın borcumdan düşürmüş yaşasınindirim broşürünü yollamamıştım kataloglarla birlikte neyseki iademi kabul etmiş rumuzları special 35, tekgerçeğim ve serelim olan arkadaşlarım siz haklı çıktınız boşuna üzüldüm moral verdiğiniz için teşekkürler

kızlar k 11 indirim broşürüsü sf 10 daki yasmine takı setini alan yada gören varmı acaba kabamı ki almak istiyorumda tabi kaldıysa fikri olan varsa cevap yazabilirmi lütfen

selam kızlar daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama avonun sitesine baktığımda yeni bi uygulama geldiğini gördüm.artık müşteri sözleşmesi doldurup sözleşmenin bir kopyasını avona göndericekmişiz ne kadar saçma bi uygulama bi de bununla mı uğraşıcaz zaten ne kadar kazancımız var ki hep gelişinden istiyo millet nerdeyse bedava verin dicek çok sinir oldum bu yeni uygulamaya

nasıl yani illaki doldurtturmak zorunda mıyız yaaaaa eee başka bi yerde müşteri diyelim ondan nasıl alıcaz kağıdı imzayı nsl göndericez çok saçma yahu ne gerek vardı:95:

ben verdiğim siparişlerim %70'inin kendime alıyorum hatta bazı ürünleri fazla alıp tanıdıklarıma göstererek satıyorum.
o zaman ben nasıl müşteri sözleşmesi dolduracağım ki anlamadım gitti avon saçmalama sabrımızı taşırma
sanki sattığımız ürün 3 sene duracakmış gibi ne iş yaa uyuzlar

Eki Görüntüle 264800

arkadaşlr ben bu parlatıcıdan aldım ama kullanması cok zor. iki elimle anca sıktırıyorum yani kullanamıyorum. Ben mi yanlış bişey yapıyorum acaba cok sert geliyo kullanan var mı ?v

Nasıl yani
E ben satış yapmıyorum kendim için sipariş veriyorum sadece nasıl olacak?
Çok saçma olmuş bu

kızlar müşteri sözleşmesi bizimle ilgili bir olay değil müşterilerimizle ilgili mesela bir müşterimiz ürünü aldı biz ürünü teslim ederken ona bu sözleşmeyi yapıyoruz bir nüshasını müşteriye veriyoruz müşteriye ürünü teslim ettikten 7 güne kadar üründen vazgeçme hakkının olduğunu söylücez eğer müşteri bizden aldığı ürünü iade etmek istiyorsa 7 gün içersinde iade edicek 1 ay sonra ürünü beğenemedim geriye al diyemiyecek yani bu yasal bir zorunluluk olduğu için avon böyle bir olayı yapma gereği duymuş bu olay aslında bizim için avantajlı olmuş bence olay bu

Son düzenleme:
Kızlar o sözleşmeyi yapmak zorunda değilsiniz herhangi bir problem olduğunda bütün ürünleri kendin alıyomuş gibi gösterirsin çünkü ben arkadaşlarıma katalog veriyorum onlar benim için satıyo ben o kişilere nasıl ulaşıcam yani :) he çok güvenemediğin kişiler için uygulamak iyi olur

bence sözleşme yapılması iyi olmuş müşterilere karşı kurallı olduğumuzun göstergesi olmuş herkese de yapılmaz tabi de böyle aldığı üründen uzun süre sonra vazgeçen müşteriler için uygun olmuş avon müşteri aldığı üründen 7 gün sonra vazgeçmesin diye sözleşme yapmamızı uygun görmüş benim fikrimce

Son düzenleme:
bence bu sözleşmenin sebebi fazla iade gelmeside olabilir diye düşünüyorum.

rica ederiz canım iyi bari çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…