hoşbulduk canım,içimi rahatlattın çok sağol
hoşgeldin canım ben de başlangıçta sadece kendim alırım diyordum üstelik yeni de doğum yapmıştım dışarı da çıkamıyordum ama sonra birden her şey dğeişiveriyor çevrende eminim avon almak isteyecek birileri çıkacak yani satış da yapacaksın:)kızlar hepsini okumam mümkün olmadığından bişey sorucam,ben avona bugün kayıt oldum henüz temsilci numaramı falan yollamadılar satış yapmak için değilde avonun özellikle parfümlerinden almak istediğim için başvurdum çünkü etrafımda sipariş verebileceğim hiçbi tanıdığım yok daha önce vardı ama istediğim parfüm ve kremlerin yarıdan fazlasını kullanıp getirdiği için kimseye güvenemez oldum,neyse bugün kaydımı yapan takım lideri bana ilk siparişte en az 85 tl.lik ürün sipariş etmemi aksi halde üyeliğimin iptal olacağını söyledi böyle bişey varmı zira biraz parası fazla geldi bana o yüzden kara kara düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim
sitede yasal zorunluluk diyor ama ben de uzun süredir internetim olmayınca anlayamadım bir ara ben yapıyordum ama karışık iş yahu.sözleşmeyi herkes yapcak mı???yapılmasa sorun olur mu acaba???
canım ben üye olduğumda da öyleydi ama sonradan değişti istersen beraber sipariş verin.mrb arkadaslar 4gün önce bende kayıt oldum henüz temsilci numaram şifrem falan gelmedi ama sorum su kayıt yapan bayan ilk siparişi biz veriyoruz sonraki siparişlerini kendin vereceksin dedi böle bi zorunlulukmu var acaba tuhaf geldide bana:26:cvp verirseniz sevinirim
hoşgeldin canım ben de başlangıçta sadece kendim alırım diyordum üstelik yeni de doğum yapmıştım dışarı da çıkamıyordum ama sonra birden her şey dğeişiveriyor çevrende eminim avon almak isteyecek birileri çıkacak yani satış da yapacaksın:)
canım 3 kampanya içinde sipariş vermezsen üyeliğin bitiyor ama bu 3 ay içinde de 85 tl altında siparişin olursa kargo ödememek için başka sipariş de girip sonra iade edebilirsin zor bir şey değil.
sitede yasal zorunluluk diyor ama ben de uzun süredir internetim olmayınca anlayamadım bir ara ben yapıyordum ama karışık iş yahu.
canım ben üye olduğumda da öyleydi ama sonradan değişti istersen beraber sipariş verin.
yokluğum da dönüşüm de fark edilmedi sanırım
benim müşterilerim iade etmiyor hiç çok şkrr aman bende kendim doldurur kendim imzalar yollarım bide uyuyanı uyandırıpda iadelerle uğraşmayımm hiççhoşgeldin canım ben de başlangıçta sadece kendim alırım diyordum üstelik yeni de doğum yapmıştım dışarı da çıkamıyordum ama sonra birden her şey dğeişiveriyor çevrende eminim avon almak isteyecek birileri çıkacak yani satış da yapacaksın:)
canım 3 kampanya içinde sipariş vermezsen üyeliğin bitiyor ama bu 3 ay içinde de 85 tl altında siparişin olursa kargo ödememek için başka sipariş de girip sonra iade edebilirsin zor bir şey değil.
sitede yasal zorunluluk diyor ama ben de uzun süredir internetim olmayınca anlayamadım bir ara ben yapıyordum ama karışık iş yahu.
canım ben üye olduğumda da öyleydi ama sonradan değişti istersen beraber sipariş verin.
yokluğum da dönüşüm de fark edilmedi sanırım
fırçaları güzeldir şahsen ben müşterilerim çok beğenirlerarkadaşlar ben k12den göz farı fırçası,pudra fırçası ve kabuki almak istiyorum aranızda varsa kullanlar memnunmu_?
kızlar ben kampanya 11 panoramayı evde bulamıyorum ne kadarlık satış yapmamız lazımdı hediye almamız için :44:
canım 350 tl satış yapmamız lazım k12 panaromasında. böyle yapıyolar sınırı genelde zaten
canım 350 tl satış yapmamız lazım k12 panaromasında. böyle yapıyolar sınırı genelde zaten
biliyorum canım da bazen değişebiliyor tatlım yıllardır avoncuyumdün buldum avonun sitesinden tatlım yine de teşekkürler
kampanya 10 dan kazanmış olduğum hediye çatlamış geldi değişime yolladım9 dan kazanmış olduğum hediye de çatlaktı değişime yolladım yine kusurlu geldi
rica ederim canım evet değişebiliyo dediğin gibi de şu 3-4 kampanyadır limit böyle sinir oluyorum hatta bi ara ne güzel 295 falan yapmışlardı
aaaahemde değişime yolladığın halde tekrar kusurlu geldi ha yapcak bişey yok yine gönder canım şans işte
evet canım yeşil tabaklar kusurlu geldi :85: tekrar yollucam aslında fazla kusuru yok ama olsun bedavaya almıyoruz hediyelerimizi kusursuz yollasınlar demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?