AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

banada geldi evet sitede birsey yok acaba yarın mı koycaklar. hoş ztn işe yarar birsey koymuyorlarda

bende sipariş giricm perceiveyi kaçırmayım dedm stok yapıcm kaç tane yakalarsam artık ama sitede yok herhangi bişi

bende görünmüyoo

geçen salıda bende görünmüyordu ama bugün saat tam 16.00 da çıktı yahu bunlar kasıtlı yapıyor bence temsilcilerin bir kısmına gösteriyor bir kısmınada birdahaki salı gösteriyor çok saçma:44:

biraz daha bekle canım iadeni eklerler henüz eklenmemiştir

Naturals Erik ve Vanilya Özlü Besleyici Vücut Spreyi güzelmi sizce merak ettim güzelse alcam da

Son düzenleme:
k11 de 320 lik grmiştim ilk sipariş şimdide bi 85lik daha oldu
gelsin kek kalıpları bakalımmmm

bu arada geçen ayın hediyesi ahşap salata takımıda harika geldi çok beğendim

canım güle güle kullan inş hediyelerini
benim burda da müşterim yok görümcem de satıyo onun hediye alma ihtimali olursa ben siparişimi ona veriyorum napiim bari birimize yarasın benden hayır gelmiyo nasılsa

Güle güle kullan canım bende salata takımına bayıldım ve son gun yuklu siprş aldım yolladım bide katalokta görür görmez çk hoşuma gtmşti fakat işe başlynca ben bu limite ulaşamam demştm kampanyanın son saatlerınde birsürü siprş aldım ve yolladım geldi. 5 dakıka öncede 350 TL'lik yolladım kek kalıplarını kaptım nasipse :) Darısı k12'de battaniyenın başına

çok tşk ederim canım emeğine sağlık biraz açık geldi renk tonu bana canım yaaa. bide bi arkadaş çok simli demiiş aşırı mı simli ki? çok simli istemiyorum da ben. peki k12den bana önerebileceğin ruj varmı? mesela şu sayfa 96daki pro colour glosslar da hoşuma gitti bi deneyim diyorum onlardan ya perfect pink yada poppy love diye düşündüm poppy lovenin rengi çok mu koyudur diye düşünüyorum öteki de biraz açık geldi bi ortasını bulamadım yahu...:44:

2 tane daha 3'lü kolye ve küpe seti siparişi verdim ayy bu ay genelde takı siparişim oldu ama hala bir takı hediyesini görmedim avonun

arkadaşlar ilk kez sipariş verdim bugün nolur beni bi konuda bilgilendirin bu ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz beni kayıt yapan kadın iş bank.na otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ben böyle şeylerle uğraşamam yani eşim kızar zaten normal yoldan bi bankaya gidip ödemeyi yapamazmıyız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim avonun anlaşmalı olduğu bankalar hangileri yani ödeme yaparken havale ücreti falan olmasında:18:

canım malesef havale ücreti oluyo. en iyi yol otomatik ödeme talimatı bence vaktinden 1 gün öncesi ben gidip hesabıma para yatırıyorum günü gelince çekiyo direk parayı. hiçbi sorun yaşamadım bu güne kadar hem gidip gişe de sıra da beklemiyorum gayet iyi yani. otomatik ödeme talimatın olmadan bankadan yatırabiliyo musun onu bilmiyorum canım ama ptt.den yatırıldığını duymuştum ordan yatırabilirsin

akbanktan havale ücreti olmadan yatırabiliyorsun tatlım bankaya avon ödememi yatıracağım dersin neyse faturan onu ödersin extra havale ücreti almıyor akbank tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…