- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
banada geldi evet sitede birsey yok acaba yarın mı koycaklar. hoş ztn işe yarar birsey koymuyorlarda
bende sipariş giricm perceiveyi kaçırmayım dedm stok yapıcm kaç tane yakalarsam artık ama sitede yok herhangi bişi
bende görünmüyoo
Bende 8 adet bayan perceıve 1 adet erkek ve 2 adet takı setinden girdim takı seti çok şık
selam kızlar..
ya size birşey soracağım, iade için 2 tane ürün göndermiştim bunlardan sadece bitanesini faturamdan düşmüşlerdiğeri düşülmemiş. Müşterim vazgeçmöişti o yüzden geri göndermiştim birini diğeride hasarlıydı. HAsarlıyı kabul etmişler ama asıl iadeyi etmemişler :18: ya çok üzüldüm. Napabilrim acab ????
k11 de 320 lik grmiştim ilk sipariş şimdide bi 85lik daha oldu
gelsin kek kalıpları bakalımmmm
bu arada geçen ayın hediyesi ahşap salata takımıda harika geldi çok beğendim
takı seti bitmiş bileneyse ki perceive kaptım
Bende 8 adet bayan perceıve 1 adet erkek ve 2 adet takı setinden girdim takı seti çok şık
takıyı bende istemiştim ama kaçırmışım gelince resmini koyabilir misin canım merak ettim gerçi pek bi faydası olmucak ama neyse
canım takı setini veriyor kaçırmadın dene
arkadaşlar ilk kez sipariş verdim bugün nolur beni bi konuda bilgilendirin bu ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz beni kayıt yapan kadın iş bank.na otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ben böyle şeylerle uğraşamam yani eşim kızar zaten normal yoldan bi bankaya gidip ödemeyi yapamazmıyız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim avonun anlaşmalı olduğu bankalar hangileri yani ödeme yaparken havale ücreti falan olmasında:18:
arkadaşlar ilk kez sipariş verdim bugün nolur beni bi konuda bilgilendirin bu ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz beni kayıt yapan kadın iş bank.na otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ben böyle şeylerle uğraşamam yani eşim kızar zaten normal yoldan bi bankaya gidip ödemeyi yapamazmıyız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim avonun anlaşmalı olduğu bankalar hangileri yani ödeme yaparken havale ücreti falan olmasında:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?