bu bebekleri yine istiyoruz bunlar benim favorilerim luxe lace serisi litfen mail atın hepiniz tekirar koysunlar liiiiittttffeeeeennnnn!avon niye bu bebekleri kaldırıyoesun o kadar kaldırılacak şey variken niye ha niye?
seni öpmeye koklamaya doyamadım biri geldi aldı elimden tutamadım buna karşı konulmaz biliyorum göz göre seni kaybediyorummm(bundan mevcuttu arkadaşım kaptı gitti bi daha koymadılar vay anasını bu kadarı da olmaz)en sevdiğim farımdın farımdın sen benim canımdın sen benim kanımdın canımdın ....kalbimin sultanısın sen benim baştacımsın ...canımsın canımsın off!öbür farlarımı alsa hiç umrumda bile olmazdı aneyy!bu farın adı lace hues yavrılar..
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bi bıyıklı takılıyo...ben seni seçtim tahminin doğru yasla başını degajeme doğruuu! Pout seni istiyorum bebeğim...
bu sayfa avon un rusya ya da benzeri bir ülkeden örinek aldığım sayfa, kızlar afet bu farlarda yine dörtlü farlardan şimdi yoklarr..güzele ne yakışmaz di mi?
bunu da makyaj tekniğini beğendiğim için koydum siyah kalem alta üste renkli kalem en üste kahverengi altın tonlarında far süferr!
bu rujun aynısını bilenler litfen bana ismini söylesinler ama tıpıkısı gibi olucak mersi ...başka markadan da olebilir ..
bu takılarda türkiye de satılmeyor neden?avon temsilcileriiii bi şey yapın yav!bunlar pek rusa da benzemiyor yunanlı filen olmasın alfabelerine bakınca bilemiyorum..
eskiden 2010 senesinde tırnak süsleri de varmışş.:26:
zevk meselesi herkesin zevki farklı bence far away süper bir koku genç bir insan olmama rağmen kokusunu çok beğeniyorum kremini de pudrasını da kullanıyorum memnunum
Bu bebekleri yine istiyoruz bunlar benim favorilerim luxe lace serisi litfen mail atın hepiniz tekirar koysunlar liiiiittttffeeeeennnnn!Avon niye bu bebekleri kaldırıyoesun o kadar kaldırılacak şey variken niye ha niye?
seni öpmeye koklamaya doyamadım biri geldi aldı elimden tutamadım buna karşı konulmaz biliyorum göz göre seni kaybediyorummm(bundan mevcuttu arkadaşım kaptı gitti bi daha koymadılar vay anasını bu kadarı da olmaz)en sevdiğim farımdın farımdın sen benim canımdın sen benim kanımdın canımdın ....kalbimin sultanısın sen benim baştacımsın ...canımsın canımsın off!öbür farlarımı alsa hiç umrumda bile olmazdı aneyy!Bu Farın Adı lace hues yavrılar..
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bi bıyıklı takılıyo...Ben seni seçtim tahminin doğru yasla başını degajeme doğruuu! Pout seni istiyorum bebeğim...
Bu sayfa avon un rusya ya da benzeri bir ülkeden örinek aldığım sayfa, kızlar afet bu farlarda yine dörtlü farlardan şimdi yoklarr..Güzele ne yakışmaz di mi?
bunu da makyaj tekniğini beğendiğim için koydum siyah kalem alta üste renkli kalem en üste kahverengi altın tonlarında far süferr!
bu rujun aynısını bilenler litfen bana ismini söylesinler ama tıpıkısı gibi olucak mersi ...Başka markadan da olebilir ..
bu takılarda Türkiye de satılmeyor neden?avon temsilcileriiii bi şey yapın yav!Bunlar pek rusa da benzemiyor yunanlı filen olmasın alfabelerine bakınca bilemiyorum..
eskiden 2010 senesinde tırnak süsleri de varmışş.:26:
bende kendi fikrimi söyledim zaten bu sinir neden?
az önce bu ayın siparişini verdim bakalım
size bişey sorcam bu ayak kremleri var ya bi balsam bi pürüzleştiren krem bi de nemlendirici hangi sırayla sürmek lazım önemli mi?
cnm geçen ay indirimde olan seriden bahsediyorum tarçın portakal yeni seri ben eski olanlardan aldım ama diyorum ki bi sırası varmı ben kafama göre sürüyorum da:)tarçın ve portakal serisindenmi bahsediyorsun şekercik
cnm geçen ay indirimde olan seriden bahsediyorum tarçın portakal yeni seri ben eski olanlardan aldım ama diyorum ki bi sırası varmı ben kafama göre sürüyorum da:)
cnm geçen ay indirimde olan seriden bahsediyorum tarçın portakal yeni seri ben eski olanlardan aldım ama diyorum ki bi sırası varmı ben kafama göre sürüyorum da:)
kızlar günaydın,burda solutıons serisinden memnun kalmadığımı söylemiştim.ben onları k9 da aldım, gece ve gündüz kremini iade etmek istiyorum. Olur değil mi ? daha önce kullandığım ürünü iade etmemiştim de hiç.yüzüm hep sivilceiade sebebine ne demeliyim :26:
0514 yaz ozaman kabul ediyor
önce kredi kartı bilgilerini kaydetmen gerekiyo bilgilerim sayfasından.ben onu yapınca ödeyebilmiştim canım.
bn de kredi kartı kullanıyorum bikere bnde de öyle yaptı ama çıkıp tkrar grnce düzeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?