- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
sağol canımcanım malesef havale ücreti oluyo. en iyi yol otomatik ödeme talimatı bence vaktinden 1 gün öncesi ben gidip hesabıma para yatırıyorum günü gelince çekiyo direk parayı. hiçbi sorun yaşamadım bu güne kadar hem gidip gişe de sıra da beklemiyorum gayet iyi yani. otomatik ödeme talimatın olmadan bankadan yatırabiliyo musun onu bilmiyorum canımama ptt.den yatırıldığını duymuştum ordan yatırabilirsin
akbanktan havale ücreti olmadan yatırabiliyorsun tatlım bankaya avon ödememi yatıracağım dersin neyse faturan onu ödersin extra havale ücreti almıyor akbank tatlım
sağol canım
ayy çook teşekkürler nasıl rahatlattın içimi anlatamam sağol tatlım
kızlar Naturals Erik ve Vanilya Özlü Besleyici Vücut Spreyi nasıl kokuyor bilgisi olan varmı :44:
bn de kredi kartı kullanıyorum bikere bnde de öyle yaptı ama çıkıp tkrar grnce düzeliyokızlar yüzüm bugün çok daha iyi geçti çok şükür anladımki sizlerede solutions serisinden dokunan olmuş demekki o seri benim cildime yaramadı ben yine sensitive botanicals serisine devam edicem şimdilik ondan memnunum çünkü...
size bir sorum olucak avonun sitesinde borcumu kredi kartıyla ödemek istiyorum ancak son kullanma tarihi yazan yeri bir türlü dolduramadım kartımın üzerinde 05/14 yazıyor aynısını yazıyorum 4 haneli rakama izin vermiyor yazdığım zaman 05/1 bu şekilde kalıyor.. sadece 2014 yazıyorum onuda kabul etmiyor kredi kartıyla ödemeyi siz nasıl yapıyorsunuz acaba..?
kızlar yüzüm bugün çok daha iyi geçti çok şükür anladımki sizlerede solutions serisinden dokunan olmuş demekki o seri benim cildime yaramadı ben yine sensitive botanicals serisine devam edicem şimdilik ondan memnunum çünkü...
size bir sorum olucak avonun sitesinde borcumu kredi kartıyla ödemek istiyorum ancak son kullanma tarihi yazan yeri bir türlü dolduramadım kartımın üzerinde 05/14 yazıyor aynısını yazıyorum 4 haneli rakama izin vermiyor yazdığım zaman 05/1 bu şekilde kalıyor.. sadece 2014 yazıyorum onuda kabul etmiyor kredi kartıyla ödemeyi siz nasıl yapıyorsunuz acaba..?
kızlar yüzüm bugün çok daha iyi geçti çok şükür anladımki sizlerede solutions serisinden dokunan olmuş demekki o seri benim cildime yaramadı ben yine sensitive botanicals serisine devam edicem şimdilik ondan memnunum çünkü...
treselle nasıl bi koku kışlık mı yazlık mı. kışlık parfüm önerirmisiniz.
kızlar benım son odeme tarıhım dündü.ben bugun sabah yatrdım hala çekilmemiş acaba ne zaman cekilir.birde yatırdığım faturadan iptal parası da kesilmiş.ama ben iptal kesilmeden onceki parayı yatrmıstım.acaba kalan ücret diğer faturamdan mı kesilir:44:
little black dress tam kışlık boğucu bi kokusuda yok
evet katılıyorum little balck süper bi koku yazın bile kullandım ben çok ağır değil çünküama jetfemme daha iyi yaz için. kış için başka önerebileceğim bu yeni çıkan christian mor ambalajlı olan çok iyi gider, rare goldlar iyi gider, bunun dışında faraway de kışlık koku canım
far away çok ağır bence :/ arkadaşın yaşını bilmiyorm ama biraz orta yaşa göre sanki koku.little black en iyisi hemde k12de çok uygun fiyatı
far away çok ağır bence :/ arkadaşın yaşını bilmiyorm ama biraz orta yaşa göre sanki koku.little black en iyisi hemde k12de çok uygun fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?