serelim şu anew clinical hediye seti nsl bi set ürünleri kullndın mı
kullanmadım canım anewin 25 yaş üstü yaşlanma karşıtı yenileyici gündüz kremi ile canlandırıcı gece kremini almıştım anew clinal hediye seti gelsin o zaman hepsini birden kullanmayı düşünüyorum tatlım yanlız o paket fiyat olarak çok ama uygun canım almak istiyorsan hiç düşünme al derim
alıcam cnm uygun geldi çnkü bana da baya anneme almayı dşünüyorum ben ama kaç yaşına uygun olduuna dikkat etmemiştim annem 40 fln. superchock mskara hakknda birkaç olmlu yorum okumştm aslnda ama acaba beğenr mym bilemedim
tüm yaşlar için canım annende kullanabilir tatlım sende kullanabilirsin
tüm yaşlar için derken- anew 25 yaş üstüdeğil mi? o hediye paketindeki göz kremi 25 yaş altı için uygun mu?
tüm yaşlar için derken- anew 25 yaş üstüdeğil mi? o hediye paketindeki göz kremi 25 yaş altı için uygun mu?
perceiwe dew den kullanan var mıkızlar
bilgi için teşekkür ederim canım.ben 20 yaşındayım ama 25 yaş üstü diye kullanmıyordum.tüm yaşlar için uygun olduğuna göre ben de alacağım o hediye paketindenAnew Clinical Göz Üstü Jeli/Göz Altı Kremi 2x10ml
Tek bir ambalajda iki ürün.Herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmeden göz çevrenizi toparlamanız için geliştirilmiş çift etkili formül. İçinde iki farklı ürün bulunan Anew Clinical Clinical Göz Üstü Jeli / Göz Altı Kremi, hem göz altınızın hem de göz kapağınızın görünümünü düzgünleştirir. Hızla emilen formüllü jel tarafı, göz kapağının görünümünü pürüzsüzleştirir, toparlanmaya yardımcı olur ve cildi sıkılaştırır. Krem tarafı ise göz altındaki koyu renk halkaları ve şiş görünümü azaltmaya yardımcı olur. Düzenli olarak kullanıldığında, göz çevresindeki kırışıklıkların görünümünü azaltır. Tüm yaşların kullanımına uygundur. Jel ve krem 10'ar ml'dir.
Kullanımı: Jeli üst göz kapağına ve kaş kemiği bölgesine, kremi ise kaz ayağı bölgesi ve göz altı çukuru dahil olmak üzere göz altı bölgesine günde iki kez uygulayınız.
hayret sevkiyata hazırlanıyor pazar günüde çalışıyorlar demek
hayret sevkiyata hazırlanıyor pazar günüde çalışıyorlar demek
kullanmadm ama ürün eğitiminde denedim ve kullanan bikaç arkadasım var canım ben beyenmedim pek garip geldi. perceive ile ilgisi yok ekşimsi kokuo sanki ..S
günaydın kızlar kargodan kimseye mesaj gelmedi mibugün geleceğine dair
benimki faturalanmamş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?