AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar wish of love parfümün kokusu bi garip daha yeni almıştım.paketin altındaki tarih "Z 05 07 2011" acaba bu üretim mi son kullanma tarihi mi bi bilgisi olan varmı:18:

kızlar wish of love parfümün kokusu bi garip daha yeni almıştım.paketin altındaki tarih "Z 05 07 2011" acaba bu üretim mi son kullanma tarihi mi bi bilgisi olan varmı:18:

üretim tarihi canım . bende paket olarak aldm wish of love kokusunu denemedim garipmi bilmiorum ama üstünden 2 parmak eksik geldi

Selam kızlar
Ben bayadır sipariş vermiyorum mesaj geldi temsilciliğinizin sürmesi için bu ay sipariş verin falan diye
3 ay sonra tamamen düşmüyor değil mi temsilcilik?
İlkşah 6 ay sonra tamamen düşer demişti sanırım :44:

yok cnm 3 ay sipariş vermezsen düşer.bu ay vermen gerek yani tabi istiyorsan

hwa'cm ben de senin gibi oldum ya.) şu kataloğu görenler ekleseler ne olur yaa.çok merak ettim.arkadaşlar kataloğu gördük diyen barbie9393 ve euthanasia lütfen cevap verin.ayrıca little red dress'den hemen alacağım gelsin.D

bende k 11deki uzun sürekalıcı bi ruj vardı ya onu aldım ama hiç beğenmedim en koyusu bile açık renk dudak rengi yani arkasındaki parlatıcıyı sürüncede mentollü olduğu için dudaklarım yandı

yok cnm 3 ay sipariş vermezsen düşer.bu ay vermen gerek yani tabi istiyorsan

Ben de öyle biliyordum ama pasif üye olunduğunu diğer 3 ayın sonunda da tamamen üyeliğin düştüğünü söyledi ilksah
Bu ay sipariş vermeyeceğim diğer ay verirsem tekrar aktif olur muyum yoksa aktive etmek için bişey mi yapmam gerekecek acaba

cnm vlla ben doldurmayı dşünmyorum hem müşterilere güvensizlkmiş gibi bşy oluo ki ztn kendime alıyorum diğer alan kşiler de bi tane şey alıolar onun sözleşmesini mi ypıcam 2kuruşlk. ve zmn kaybı gereksiz blki bi yandan ciddiyetini gösteryo durumun ama iadeler çoğalablr bu şeklde daha ne olduğunu anlamadan memnun kalmazlar beklemezler ve aman tarhni kaçrmaym diye iade ederler hemen belki snra beğencekler oysa ki.

cnm biz de netten gördk barbie yle. tnmıyoruz kendisini ztn kataloğun bir kısmını koymş arkdş da sağolsun bizm braz merakımz gitti gayet güzel kampanyalar var yeni ürünler de bi bot vardı mesela ev botu çok şirin

ev botu dediğiniz megan ev botumu krem renkli ponponlumu canım

hangi site kızz bizede verin bizde bakalım

Son düzenleme:
Benimsiparişler faturalanmış kızlar salı elimde olur ben battaniyeyi kazandım sanıyordum nevresi takımımda 10 tane dahakatalog ekleyince gelecek hadi darısı başınza kızlar

maalesef cnm bu kampanya sipariş vermedim kendime sipariş veriyorum sadece son aylarda zaten abartmıştım olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…