anladım cnm ama birsürü soru sormuştum hiçbirine cvp alamayınca tepem attı ben herkese bildiğim kdryla cvp vermeye çalışıyorum ve ben sorduğumda cvp gelmeynce birkaç sefer böyle patladım açıkçası.canım ben sorunu görmemişim görsem cevaplardımdiğer arkadaşlarımız da ya görmedi ya da dalgınlıklarına geldi tatlım burda hepimiz soru soruyoruz biliyorsak cevaplıyoruz bilmiyorsak araştırırıp cevap vermeye çalışıyoruz sen yine kafana takılan sorular olursa sormaya devam et canım yanıt gelmez diye düşünme olurmu
tmm cnm yalnız ben bazen bazı arkdşların sdce soru sormak içn uğrdıklrını dşünüyorum yani soru soruyolr cvp da vermyolr bildikleri halde bunun gibi.cnm ben de bunların farkındayım fikirlerin için de teşekkür ederim
ama hediye vermek filan işe yaramz toplam 14 kişiyiz zaten, iki bayan ilgileniyor diğerleri ilgilenmiyor bile.
ben de mutlaka müşterilerime hediyeler veririm
alcam duş jellerinden AMA burda olmuyor o iş.
apartmandan bi ihtimal ama konuşma fırsatım bile doğmadı maalesef
bilemiyorum bi de görümcem de satıyor avon yani eşimin tarafına da satamam imkansız iyice kısıtlanıyor yani
eski işyerimde olsa ohooo;
ben de merak ederdim hep sorduğunu görmemişim cnm
ben her duş jelinden nerdyse alıcam kokuları hoş summer breeze hoşuma gidiyor:)
evet ya burası sıcak bir ortam arkadaşlar ya bilmedikleri için cvp vermemişlerdir ya da görmemişlerdir bnce ne merak ediyosak soralım:))
anladım cnm ama birsürü soru sormuştum hiçbirine cvp alamayınca tepem attı ben herkese bildiğim kdryla cvp vermeye çalışıyorum ve ben sorduğumda cvp gelmeynce birkaç sefer böyle patladım açıkçası.
tmm cnm yalnız ben bazen bazı arkdşların sdce soru sormak içn uğrdıklrını dşünüyorum yani soru soruyolr cvp da vermyolr bildikleri halde bunun gibi.
Bu arada k13 harika red dress parfümü panoramada. paket ürünler var yeni yeni ürünler ve takılar .rujlr indrmde.
anladım cnm ama birsürü soru sormuştum hiçbirine cvp alamayınca tepem attı ben herkese bildiğim kdryla cvp vermeye çalışıyorum ve ben sorduğumda cvp gelmeynce birkaç sefer böyle patladım açıkçası.
tmm cnm yalnız ben bazen bazı arkdşların sdce soru sormak içn uğrdıklrını dşünüyorum yani soru soruyolr cvp da vermyolr bildikleri halde bunun gibi.
Bu arada k13 harika red dress parfümü panoramada. paket ürünler var yeni yeni ürünler ve takılar .rujlr indrmde.
sen k13 ü gördün mücanım ben mi yanlış anladım harika falan yazmışsında yarın kargosu gelecek olan yok mu kızlarrr
ben de sorularıma cevap alamıyorum cuma günü bi soru sormuştum bu sözleşme ile ilgili ben kendme alıyorum bi müşterim de beni uğraştırma öyle şeylerle dedi napıcam diye ama cvp gelmedi napalım
k13ü merak ediyorummmm
sen k13 ü gördün mücanım ben mi yanlış anladım harika falan yazmışsında yarın kargosu gelecek olan yok mu kızlarrr
evet biz gördüükkk süperr özellkle parfümlerde ve yeni rujlarda müthiş fırsatlar var:)
benim kargo tahminimce salı günü gelir canım yarın gelmez sanmıyorum :44:
slm hanımlar
ben size bir şey sormqak istiyorum bir başka sayfada sormuştum ama burada başkaları da var belki burada dikkat eden olmuştur bir de burada sorayım. şu yeni çıkan NUİT bayan parfümünü testerden denedim bana RARE GOLDun kokusuna fazlasıyla benziyor sanki, deneyen varsa fikrini söyleyebilir mi
kampanya 13ü ben de gördüm ama yurt dışı katoloğu o sanırım romanya bütün ülkelerde katologlar aynı mı oluyor, daha önce bulgar kataloğundan takip ediyordum orası farklıydı mesela
slm hanımlar
ben size bir şey sormqak istiyorum bir başka sayfada sormuştum ama burada başkaları da var belki burada dikkat eden olmuştur bir de burada sorayım. şu yeni çıkan NUİT bayan parfümünü testerden denedim bana RARE GOLDun kokusuna fazlasıyla benziyor sanki, deneyen varsa fikrini söyleyebilir mi
kampanya 13ü ben de gördüm ama yurt dışı katoloğu o sanırım romanya bütün ülkelerde katologlar aynı mı oluyor, daha önce bulgar kataloğundan takip ediyordum orası farklıydı mesela
sağol cnm.. ben fıslamaya devam ediyorum iade edemedim.. serinde kokusu değişti yine parfümün eve getirince.. ilginç...benim başıma şöyle bir olay gelmişti her zaman aldığım wish is love parfüm bir keresinde rengi çok koyu pembe gelmişti 2 parfümü karşılaştırdım bayağı bir fark vardı kokusuna bakmak aklıma gelmedi ama.
çok çok hafif renk verir tatlım aklında olsunkızlar Pro-To-Go Ruj - Baby Lips
rujdan kullanan oldumu rengi pembemsi de dudakta renk veriyor demi unuttum da o yüzden sorayım dedim
sağol cnm.. ben fıslamaya devam ediyorum iade edemedim.. serinde kokusu değişti yine parfümün eve getirince.. ilginç...
canım wish of love setinden almıstım bana wish of love un kokusu bı garip geldi baska ole olan varmı daha once cok begeniyodum ama kokusu bi garip
sağol cnm.. ben fıslamaya devam ediyorum iade edemedim.. serinde kokusu değişti yine parfümün eve getirince.. ilginç...
çok çok hafif renk verir tatlım aklında olsun
parfümün altındaki tarih SKT mi üretim tarihi mi acaba??sağol cnm.. ben fıslamaya devam ediyorum iade edemedim.. serinde kokusu değişti yine parfümün eve getirince.. ilginç...
canım wish of love setinden almıstım bana wish of love un kokusu bı garip geldi baska ole olan varmı daha once cok begeniyodum ama kokusu bi garip
ruj güzel ama çok hafif renk verir çok doğal durur.. yani ruj sürmemişsinde dudaklarının doğal pembeliğiymiş gibi.. hafif uçuk bi pembe..ciddimisin canım bende yorumları araştırıp beğeni toplayan bir ruj olduğunu düşünüp ve renk verir diye iki tane sipariş vermiştim :44:
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?