hadi ya kimseye gelmedimi daha ölcem meraktan keşke avon yapan bi kargocu olsa o hemen yüklerdi
hadi ya kimseye gelmedimi daha ölcem meraktan keşke avon yapan bi kargocu olsa o hemen yüklerdi
yok daha ses siteye birdaha bakayım nerde koli
yok daha ses siteye birdaha bakayım nerde koli
gelmesi lazım artık ama daha inmemiş arabadan
araçtan indirilmiş sanırım yarım saate gelir koli
mesaj geldi dağıtıma çıkmış
hadi bakalım dediğin gibi yarım saate mi gelecek tatlım hemen gelir mi yoksa
ayy kızlar çok sinirim bozuldu yaa takım öncüm avon internet sitesinde kullandığım şifreyi değiştirmiş o kadar uğraştım açmıyo gecikmiş borcum da vardı tlf msj da gelmiyo artık delircem yaaaa
dün hesabıma para yatırmıştım hepsini çekmiş
arasana müşteri hizmetlerini cnm onlar biliyolar takımöncüsünün hareketlerini ama senin şifreni bilip giriyosa senin adresten bişiler yaptıysa yapcak bişey yokkötü olmuş yaaaa
hatta kadının face filan varsa yaz neden yaptın abla filan diye şöle kadında hakettin filan yazarsa foto çeker kanıt olarak kullanırsın
kızlar geldi koli açıyorum ve hemen çekiyorum :)
benimde böyle olmuştu beni üye yapan arkd bana parfüm hediye etti üyelik ücreti vs ona denk geldi yani...Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle ben de avon ailesine katıldım, evime gelen bölge temsilcisi arkadaş aldığım siparişleri ona iletmemi kendisinin internetten sipariş vereceğini söyledi, bu işin prosedürü bu mudur? kendim veremiyor muyum siparişimi.. henüz çok yeniyim lütfen bana başlangıç için birkaç öneride bulunur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle ben de avon ailesine katıldım, evime gelen bölge temsilcisi arkadaş aldığım siparişleri ona iletmemi kendisinin internetten sipariş vereceğini söyledi, bu işin prosedürü bu mudur? kendim veremiyor muyum siparişimi.. henüz çok yeniyim lütfen bana başlangıç için birkaç öneride bulunur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?