kızlar geldi koli açıyorum ve hemen çekiyorum :)[/Q
işyerindeyi gözümü ekrana dikmiş öylece bakıyorumbiraz daha çabuk olmazsan beni deli anacaklar canım
kızlar geldi koli açıyorum ve hemen çekiyorum :)[/Q
işyerindeyi gözümü ekrana dikmiş öylece bakıyorumbiraz daha çabuk olmazsan beni deli anacaklar canım
bende wc gitcem bekliyorum söylemesi ayıppp ama yani o derece heycanlıyım:26: :86::126::18:
bende wc gitcem bekliyorum söylemesi ayıppp ama yani o derece heycanlıyım:26: :86::126::18:
kızlar raziye k13 bölümünde oraya gelinoraya eklenecek
Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle ben de avon ailesine katıldım, evime gelen bölge temsilcisi arkadaş aldığım siparişleri ona iletmemi kendisinin internetten sipariş vereceğini söyledi, bu işin prosedürü bu mudur? kendim veremiyor muyum siparişimi.. henüz çok yeniyim lütfen bana başlangıç için birkaç öneride bulunur musunuz?
heycandan bayılcamkızlar raziye k13 bölümünde oraya gelinoraya eklenecek
Canımya resimlerin hepsini yüklermisin diğerleri rengi değişik sana zahmet
bence zaten hepsini yükler tek tek o sayfaları araıycanı sanmam :)bende k13 bölümüne onu yazdım az önce fiyatlarıdea çıkmayan var tam net değil bide
bence zaten hepsini yükler tek tek o sayfaları araıycanı sanmam :)
bu ay pek bişe yok ama çünkü yıl sonu ürünlerin senesi bitiyo ya 1 alana 2 bedava şeklinde yapmış..vayy avon ne uyanıksın seen :)
kızz hani panaroma varr sadceeee(
anca yükleniyo canım yazdı ya raziye indirim broşürü yükleniyo kataloğuda çekiyorum diye
:) sağolsun vallaaa bende sipariş vercem de bekliyom 4den önce veriyim diye eşime parfüm alıcam eğer bu katalogta daha ucuzsa ordan alıcam
ya nasıl canım sıkıldı var yaaa şu kolye varya püsküllü onu almıştım kaç liraya kaç liraya düşmüş şu hale bak valla gözüm korktu avondan bişe alıyorum iniyo fiyatı kahvaltı takımı süpermiş ama :)indirim broşürüde yüklendi geriye kataloğ kaldı sadece
ya nasıl canım sıkıldı var yaaa şu kolye varya püsküllü onu almıştım kaç liraya kaç liraya düşmüş şu hale bak valla gözüm korktu avondan bişe alıyorum iniyo fiyatı kahvaltı takımı süpermiş ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?