AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Teşekkür ederim meerach ve gizlisevda.. kargoda 85 limitini bilmiyordum, sanırım bahsetmeyi unuttu. kafama takılan bir şey olursa tekrar sorarım, kolay gelsin sizlere.

bak arkadaşım banada öyle dedi takım öncüm ama 3 -4 gün içinde hem kullanıcı adın hemde şifren geliyor yani ona vermek zorunda değilsin ilk siparişini bile ama sana kalmış yinede

ne varsa çekiyorum panaroma yüklendi indirim broşürü yükleniyor kataloğu hala çekiyorum sabır kızlar az kaldı

bende k13 bölümüne onu yazdım az önce fiyatlarıdea çıkmayan var tam net değil bide
bence zaten hepsini yükler tek tek o sayfaları araıycanı sanmam :)
bu ay pek bişe yok ama çünkü yıl sonu ürünlerin senesi bitiyo ya 1 alana 2 bedava şeklinde yapmış..vayy avon ne uyanıksın seen :)

bence zaten hepsini yükler tek tek o sayfaları araıycanı sanmam :)
bu ay pek bişe yok ama çünkü yıl sonu ürünlerin senesi bitiyo ya 1 alana 2 bedava şeklinde yapmış..vayy avon ne uyanıksın seen :)

kızlar yüklendi baksanıza niye burda bekliyorsunuz k13 kataloğu yazan yere gelsenize

anca yükleniyo canım yazdı ya raziye indirim broşürü yükleniyo kataloğuda çekiyorum diye

:) sağolsun vallaaa bende sipariş vercem de bekliyom 4den önce veriyim diye eşime parfüm alıcam eğer bu katalogta daha ucuzsa ordan alıcam

indirim broşürüde yüklendi geriye kataloğ kaldı sadece
ya nasıl canım sıkıldı var yaaa şu kolye varya püsküllü onu almıştım kaç liraya kaç liraya düşmüş şu hale bak valla gözüm korktu avondan bişe alıyorum iniyo fiyatı kahvaltı takımı süpermiş ama :)

aynen canım bende öyle 3-4 lira fark ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…