ben yeni temsilci oldum bi banka hesabı açmadan kredi kartı kullanmadan nasıl ödeme yapabilirim acil yardım edebilir misiniz acaba ona göre hesap açmam gerekiyorsa açacağım? duyduğuma göre akbanktan yatırılıyormuş ats ile ama onun için orda hesabım olması gerekiyor mu biri detaylıca bana açıklama yapabilir mi acaba ?
yine 1 lira olur ..yakındır orflame yapcakmış avonda yapar :)
ben 15lira bayıldım üyelik için..
ben yeni temsilci oldum bi banka hesabı açmadan kredi kartı kullanmadan nasıl ödeme yapabilirim acil yardım edebilir misiniz acaba ona göre hesap açmam gerekiyorsa açacağım? duyduğuma göre akbanktan yatırılıyormuş ats ile ama onun için orda hesabım olması gerekiyor mu biri detaylıca bana açıklama yapabilir mi acaba ?
sitesinde yazmıyor hiçbirşey 1 tl olduğu zaman yazar mı acaba ? nsıl ödeme yaparım vs sitede bilgi bulamadım ya da ben bulamadım :/
bu soruya bende cvp arıyorum canım gidip direk ordaki yetkililere paramızı verebiliormuyuz yoksa hesap mı açmamız lazım hiç bilmiyorum...
kızlar bu sabah beni t.ö aradı çok güzel sipariş veriyorsun 10. seneyi doldurmuşsun gel sana grup kuralım seni t.ö yapalım dedi kabul etmedim uykudan yeni kalkmıştım kestirip attım t.ö olmak biraz uğraştırıcı olsa gerek öyle deyilmi kızlar olsamıyım acaba ?
sana şartlar sunucak canım en az üç tane temsilci bulacaksın falan dicek yoksa kendi temsilcisini sana vercek hali yok bence boşver canım zor iş hiç uğraşma
doğru söylüyorsun cnm bende düşünmüyorum aslında ama öyle bir kadınki istesem bana hemen verir temsilci:)ama yok uğraşamam ben böyle iyi
dün gece sipariş girdim daha şimdi faturalanmış birde yurtiçi şirket araçları ücretsiz vana yardım malzemeleri taşıyormuş duyduğuma göre.
ne kadar iyi takım öncüleri var sizlerden duyuyorum canım nasıl özeniyorum keşke benim takım öncülerimde sizlerinki gibi olsa diyebenimkiler bir iki tl nin peşinde koşuyorlar iadelerim için evime bile geliyorlar iki tane temsilci bul ben sana bir tane bulayım diyorlar iki taneyi bulan bir kişiyide bulur zaten sırf onlar benden faydalanmasın diye hiç temsilci falan aramıyorum artık of of neyseki avona şikayette bulundum da aramıyorlar artık beni
iadelerin için eve neden geliyorlar anlamadım açıklarmısın?
iadelerin için eve neden geliyorlar anlamadım açıklarmısın?
hani biz kendimiz veriyoruz iadeleride o yüzden merak ettim.
daha öncede yazmıştım canım burda tekrar yazıyorum benim az miktarda bir iadem olmuştu evdeydim kapı çaldı bir baktım benim lider altın takım öncüm ve bölge satış sorumlusu buyrun falan dedim işte girdiler içeri işte neymiş benim iadelerim çok göze batıyormuş avon bunlara mail atmış beni uyarmaları için neyse bende sizlerden bahsettim iadelerin olduğundan ama kimsenin takım öncüsünün karışmadığını falan anlattım sizler için onlar yalan söylüyorlardır dedi neden yalan söylesinler dedim sizleri korudum sonra aklıma geldi peki dedim avon size mail attıysa o atılan maili bana da atarmısınız dedim sustular sonra da dedimki sizlerin benim iadelerim yüzünden kazançları düşüyor demi dedim o yüzden istemiyorsunuz benim iade yapmamı falan dedim bölge satış sorumlusu yaniii dedi nasıl sinir oldum ona anlatamam canımsonrada avon müşteri hizmetlerini aradım evime geldiklerini ve bu olayı anlattım
kız benim idemde çok oldu t.ö görmedi herhalzaten o yüzden aradı sandım bir an onlara ne zararı varmışki sonuçda geri yerine alıyoruz bişiler
evet tatlım hem de fazlasıyla alıyoruz ama işte 1_2 tl nin bile peşindeler
eski yıllarda iade falan çok zordu elimde kalan ürünlerin acısına beğenmediğim ürünler olursa iadeye sonuna kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?