renk konusunda kararsız kaldığın mesajını yeni gördüm. serelim canım ben buğday tenliyim fondötende de natural beige kullanıyorum ve bana açık renkler daha uygundu ama bilemiyorum senin tenin açık mı koyu mu?
arkadaşlar yine measj geldi çlgın salı var diye ama yine göremiyorum gören varsa neler olduğunu fiyatlarıyla yazabilirmi lütfen
merhaba kızlar k-13 te çıkacak yeni bir serum var ya anew genics. bunu anew +45 yaş gündüz kreminden önce mi sonra mı kullanmak lazım bilen var mı? :26:
çılgın salı ürünleri perceıve bayan 21 tl
urban edge 21 tl
karele takı seti 6 tl
naturals ıhlamur saç spreyi 3 tl
ama resimlerini göremiyorum gören varsa yayınlasaya kızlar takı setini bilmiyorum ve bulamıyorum bide göremiyorum
çılgın salının temsilci fiyatları neler
avonun sitesine girip sipariş bölümüne merak ettiklerinin kodlarını yazıp fatura tahmini tutar bölümünden kontrol edebilirsin canım temsilci fiyatlarını
bu fırsatlara nerden bakabilirizzz ??
bayanlar bu salı günü fırsatlarından sadece temsilciler mi yararlanıyor?? ben üye olmayı düşünüyorum temsilci olunca sadece salı günü mü geçerli oluyo bu indirimler? yani o gün mü sipariş vermek gerekiyor biraz bilgi verir misiniz birde üyelik ücreti hep mi 8.5 tl fiyat olarak indiği dönemler oluyor mu?? çok soru sordum sanırımm şimdiden teşekkür ederiim :))
bu fırsatlara bakabilmen için temsilci olman gerekiyor canım
serelim* çok teşekkür ederimm hızır gibi yetişiyosun valla
"eğer 3 ay boyunca hiç sipariş vermessen üyeliğin iptal oluyor ama 3 ay içinde mutlaka sipariş çıkıyor sorun olmaz sanırım kredi kartıyla da ödemesi var ama ben genelde atmden havale ediyorum bazı ları otomatik ödeme talimatı veriyorlar. bunlar üye olduğunda sana gönderilen formlarda filan ayrıntılı yazıyor"
2 ay hiç sipariş vermesem sorun olmuyor yani öyle mi?avon her ay en az şu kadar liralık sipariş vereceksin gibi bir şart koyuyor mu?bir de diyelim ki bu işi beceremedik istediğimiz zaman bırakabiliyor muyuz bu konuda herhangi bir şart var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?