Merhaba Hatunlar..
Karar Verdim, Ben de Üye Olacağım..
Arkadaşlar çılgın hafta sonu fırsatı var baktınızmı
Şikayet ettim cnm mail attım dönüyorlar yaptıkları bazı şeyler için takdir ediyorum Avonu ama bazı yaptığı şeylere de ya da ayrımcılıklarına anlam veremiyorum
tabakların faturasını ödeyeceğim tatlım çnkü bavula yerleştirmem gerekiyor bayram dönüşü ve ağır olurlar ayrıca kırılma riski var kesin kırılırlar.gerek yok ztn beğenmiştim görüntüsünü ama kalitesiz gibi gelmişti kalsın yapçak bşy yok ama çok kızdım ve şaşırdım kendime de kızdım neden dikkatli davranmadığım için. ama 200-300tllik iade yapan arkdşlar temsilciler varmış yani onlar nasıl görülmedi de bnm dikkatsizliğim sonucu 5tllik fark görüldü anlamadım gitti.iade de yapamıyorm o dönemden ama şikayetimi uzunca bildrdim cevaplarını merak ediyorum. umarım uygun bi zamanda dönerler.Herşeyi geçtim limit altına düşücem diye verilen iadeyi kabul etmeyim mi yada ben mi kullanayım çöpe mi atayım anlayamadım yaninasıl olsa yerine bşy almam gerekyor para iadesiyapmıyorlar hala da faturalandırıyorlar
baktım ama beğenmedim canım
selam canımmmselam kızlar :)
Merhaba Hatunlar..
Karar Verdim, Ben de Üye Olacağım..
kızlar avonun Ultra Colour Rich Moisture Seduction Ruj - Nude Perfection rujunu önerebiliyormusunuz alıp almamakta karar veremiyorum
nude rengi güzel olur bence canım çok koyu değil. sen geçen gün rose ribbonsu sormuştun ama rengi koyu geldi yazmışsın koyu değildi canım objektif bölümünde koymuştum rengini çekip. orta pembelikte bi renk hoş bence
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...endi-objektifimizden-resimli-anlatim-112.html bu sayfada tatlım bak istersen o arkadaşın gösterdiği resimde çok koyu durmuştu böyle rengi
Ya ben de avon satışlarından aldığınız bettaniyeyi merak ettim nası bi şey?Kaç lirayı aşmanız gerekiyor..?
Bi de arkadaşlar genel olarak bir tavsiyem olacak üzerinize alınmayın aldığınız şeyleri avon değil yani diğer şeyleri kastediyorum (kötü niyetiniz olmadığını biliyorum ama) nispet yaparmış gibi çünkü bunu cahil insanlar yapar fiyat atıştırması yapmayın..Hepimizin aldığı pahalı şeyler var benim bazı elbiselerim de oldukça pahalı ama burada isteyene faturalarıyla birlikte gösterebilirim,ayy bak nejla o ne ki gı benim ki kaç lira bileyon mu diye söylemem çünkü hoş değil belki farkedememişsinizdir diye söylüyorum..Kötü bir niyetim yok..şimdiden anlayışınıza teşekkür ediyorum.
Bazı eşyaları daha çok önemseriz yani hepimizin ilgisi farklı şeylere yoğunlaşır kimileri mutfak eşyalarına meraklıdır ben takıya meraklıyım bazıları çanta ayakkabıya..Dolayısı ile o nesneye daha çok para harcarız.Ben herşeye çok harcayamam saçma geliyor..Tabi ki gelirimizin de önemi var ama ben maddeci biriyim napalım!Tercihler değişebilir..Yalnız tipik bir aslan burcu olarak aynı zamanda çok cömertim o nası oluyor dediğinizi duyuyor gibiyim.Şöyle ki tanıdığım biri yakınım olması gerekmiyor eşyalarımdan birini çok beğendiğinde hiç düşünmeden verebiliyorum.İlginç di mi?Bu durumda cimri olmuyorum bir kezliğine aldığımız eşyaları kaliteli almaya çalışıyoruz genelde..çoğumuz..
Metalik sparkling peach ruju karıştırdım mı diye şüphelendim.Çünkü ultra color rujların böyle isimde bir ruju var yoksa bendeki o olmasın.
sparkling peach sondan ikinci arkadaşlar..
sparkling peach rengi zaten merak ediyordum burada okuya okuya iyice meraktan çatladım neyse bugunkü siparişime numunesini yazdım merakım gitsin peach dedimmi orada duracaksın tam benim renkler
ya neler var bende göremiyorum hafta sonu indirimlerini hadi yazınneler var merak ettim bak şimdi
ya neler var bende göremiyorum hafta sonu indirimlerini hadi yazınneler var merak ettim bak şimdi
avon beni şaşırttı dün sabah verdiğim siparişim biraz önce geldi vee battaniyemde geldi el kremleri bir sonraki siparişte gelecekmiş.
bu arada panorama'da yer alan şaldanda getirtmiştim ve çok beğendim iyiki almışım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?