AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet canım iyi yapmışsın mail atınca hemen dönüyolar hatta bi kere 1 saat içinde dönmüşlerdi şaşırdım. o konuda iyiler ama dediğin gibi döndüklerinde bu şikayetini bildir güzelce yapabilecekleri bişey varsa önersinler sana inş vardır tatlım yazık olcak

kızlar avonun Ultra Colour Rich Moisture Seduction Ruj - Nude Perfection rujunu önerebiliyormusunuz alıp almamakta karar veremiyorum

kızlar avonun Ultra Colour Rich Moisture Seduction Ruj - Nude Perfection rujunu önerebiliyormusunuz alıp almamakta karar veremiyorum

nude rengi güzel olur bence canım çok koyu değil. sen geçen gün rose ribbonsu sormuştun ama rengi koyu geldi yazmışsın koyu değildi canım objektif bölümünde koymuştum rengini çekip. orta pembelikte bi renk hoş bence
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...endi-objektifimizden-resimli-anlatim-112.html bu sayfada tatlım bak istersen o arkadaşın gösterdiği resimde çok koyu durmuştu böyle rengi

baktım canım evet sende koyu durmuyor kafam iyice karıştı bir eline sürüp objektif bölümüne ekleyebilirmisin tatlım saat 4 e yetişmem lazım eğer sende yetiştirebilirsen çok sevinirim

tickled pink dudak parlatıcıyı 3 lü gruptan aldın demi canım bende alsammı diye düşünüyorum 3 lü gruptan hiç ihtiyacım yok ama nevresim takımına taktığım için fuzuli alıp duruyorum

Ya ben de avon satışlarından aldığınız bettaniyeyi merak ettim nası bi şey?Kaç lirayı aşmanız gerekiyor..?

Bi de arkadaşlar genel olarak bir tavsiyem olacak üzerinize alınmayın aldığınız şeyleri avon değil yani diğer şeyleri kastediyorum (kötü niyetiniz olmadığını biliyorum ama) nispet yaparmış gibi çünkü bunu cahil insanlar yapar fiyat atıştırması yapmayın..Hepimizin aldığı pahalı şeyler var benim bazı elbiselerim de oldukça pahalı ama burada isteyene faturalarıyla birlikte gösterebilirim,ayy bak nejla o ne ki gı benim ki kaç lira bileyon mu diye söylemem çünkü hoş değil belki farkedememişsinizdir diye söylüyorum..Kötü bir niyetim yok..şimdiden anlayışınıza teşekkür ediyorum.

Bazı eşyaları daha çok önemseriz yani hepimizin ilgisi farklı şeylere yoğunlaşır kimileri mutfak eşyalarına meraklıdır ben takıya meraklıyım bazıları çanta ayakkabıya..Dolayısı ile o nesneye daha çok para harcarız.Ben herşeye çok harcayamam saçma geliyor..Tabi ki gelirimizin de önemi var ama ben maddeci biriyim napalım!Tercihler değişebilir..Yalnız tipik bir aslan burcu olarak aynı zamanda çok cömertim o nası oluyor dediğinizi duyuyor gibiyim.Şöyle ki tanıdığım biri yakınım olması gerekmiyor eşyalarımdan birini çok beğendiğinde hiç düşünmeden verebiliyorum.İlginç di mi?Bu durumda cimri olmuyorum bir kezliğine aldığımız eşyaları kaliteli almaya çalışıyoruz genelde..çoğumuz..

Metalik sparkling peach ruju karıştırdım mı diye şüphelendim.Çünkü ultra color rujların böyle isimde bir ruju var yoksa bendeki o olmasın.

sparkling peach sondan ikinci arkadaşlar..

sparkling peach rengi zaten merak ediyordum burada okuya okuya iyice meraktan çatladım neyse bugunkü siparişime numunesini yazdım merakım gitsin peach dedimmi orada duracaksın tam benim renkler

bu arada çılgın salı fırsatı yine görünmüyor bendebir görünüyor bir görünmüyor peri fırsatı

eğer lafın o takım yüzünden banaysa başta hemen belirteyim burası avon satış temsilcileri ve temsilci olmayı düşünenlerin paylaşım konusu sen soru sormuştun bende cevap vermiştim bu tarz iğnelemeleri kime uyarı yapmak istiyorsan lütfen burada değil özelden yaparsan sevinirim ve ben asla kimseyi küçük görmem takımımıda zaten evlendiğim zaman almıştım ayrıca burada kimse senden fatura falanda istemiyor ve son olarak niçin diğer arkadaşlarım alınmadılarda sen alındın demekki bir tek alınan senmişsin o da benim değil senin problemin şunu da belirteyim burada burcunla konunun ne alakası var onu da anlamadım bende aslan burcuyum ama konuyla alakası nedir onu anlamadım

Son düzenleme:
kızlar sizce dudak parlatıcılardan tickled pinkmi daha güzel yoksa pink watermelon'mu

Son düzenleme:

ne zaman siprş vermştn canm bnm battaniyem gelmıo sinr oldum çarşmba siprş verdm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…