AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

verdim canım geldi siparişlerim perfect pink ruj ve dudak parlatıcım ve sparkling peach rujum geldi tickled pinki rica etsem koyarmısın onu da göreyim beğenirsem hemen sipariş veriyim tatlım

verdim canım geldi siparişlerim perfect pink ruj ve dudak parlatıcım ve sparkling peach rujum geldi tickled pinki rica etsem koyarmısın onu da göreyim beğenirsem hemen sipariş veriyim tatlım

tabi canım çekip koyayım hemen pek belli olmaz elimde gerçi açık bi renk ama bi fikir olur sana güle güle kullan tatlım ya sparling peachı bende çok merak ediyorum sende çekebiliyosan çeker misin resmini canım kendisini ve elindeki halini?

Çok Beğendiğiniz Bana Önereceğiniz Bir Ürün Var mı ?:26:

olmazmı canım mesela benim en çok beğendiğim vucut losyonu olarak mineral gems diamond blush body lotion asla vazgeçemeyeceğim bir losyondur

Katalog KArıştırtma Bana..
Zaten Bir Gördüğümü Bir Daha Bulamıyorum
Fiyatını Söyle Bakalım
Sayfa Kaç

Panorama k12 deki sarı saplı beyaz çantayı alıp kullanan varmı 04807 kodlu çanta. sapının rengi zamanla kötü oluyo diye söylenti duydum. kampanya bitmeden almayı düşünüyorum tşk

:44: gelmedimi canım temsilci numaran o zaman pazartesiyi bekle eğer hala gelmezse avon müşteri hizmetlerini ara öğren
Şimdi Arasam :44::44::44:
Bir de Kız Dedi ki İlk Siparişlerini Ben Vereceğim..
Böyle Bir Şey Var mı ?
Saçma Değil mi ?
Niye O da Ben Değil..

anlamadım yazmadım ki almadım yazdım canım

Sorry !!

Mutlaka..

Şimdi Arasam :44::44::44:
Bir de Kız Dedi ki İlk Siparişlerini Ben Vereceğim..
Böyle Bir Şey Var mı ?
Saçma Değil mi ?
Niye O da Ben Değil..

Sorry !!

öyle bir şeyde var tabi ki canım telefonuna avondan mesaj gelmedi demi temsilci numaranız şu şu falan diye en iyisi pazartesi günü ara şimdi nasıl arıcaksın hepsi izinde ve uykuda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…