ayy canım ya sana yorum yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım ve bidaha girme şansım olmadı verdin mi sipaişini? üzüldüm yaa eğer vermediysen hemen çekip koyayım canım parlatıcılardan ticklet pinki ben çok beğendim rose ribbons koyu gelirse veya o gün pembe kullanmak istemiyosam tickleti sürüyorum üstüne şeftali gibi duruyo tatlım
verdim canım geldi siparişlerim perfect pink ruj ve dudak parlatıcım ve sparkling peach rujum geldi tickled pinki rica etsem koyarmısın onu da göreyim beğenirsem hemen sipariş veriyim tatlım
Çok Sağol Canımcım..
Artık Yardımcı Olursunuz..
Nette Sipariş Verirken Falan
tabiki yardımcı oluruz canım hepimiz burada birbirimize yardımcı olmak için burdayız
Çok Beğendiğiniz Bana Önereceğiniz Bir Ürün Var mı ?:26:
olmazmı canım mesela benim en çok beğendiğim vucut losyonu olarak mineral gems diamond blush body lotion asla vazgeçemeyeceğim bir losyondur
Katalog KArıştırtma Bana..
Zaten Bir Gördüğümü Bir Daha Bulamıyorum
Fiyatını Söyle Bakalım
Sayfa Kaç
Panorama k12 deki sarı saplı beyaz çantayı alıp kullanan varmı 04807 kodlu çanta. sapının rengi zamanla kötü oluyo diye söylenti duydum. kampanya bitmeden almayı düşünüyorum tşk
Bu Mesajını Hatırlatayım Dedimtabiki yardımcı oluruz canım hepimiz burada birbirimize yardımcı olmak için burdayız
öğrenceksin sende zamanla canım hemen yazıyorum kampanya 12 sayfa 141 bir daha sayfa karıştırmam ona göre
ben almadım canım :44:
Ben de Sipariş Vermek İçin Şifre İstiyorum..
Ama Temsilci Numaramı Bilmiyorum
Ben Anladım Panorama Sayfa 17 Mavi Olanı..
Altın Yaldız Kulpu Var..
20 TL Olan
hepinize iyi geceler arkadaşlar çıkıyorum ben
Şimdi Arasam :44::44::44::44: gelmedimi canım temsilci numaran o zaman pazartesiyi bekle eğer hala gelmezse avon müşteri hizmetlerini ara öğren
anlamadım yazmadım ki almadım yazdım canım
Bu Mesajını Hatırlatayım Dedim
almadıysam bilki beğenmemişimdir tatlımo çanta çoktandır satışta olan bir çanta ben biraz daha süslü püslü çantalar severim ama beğenen arkadaşlarımda olabilir tabiki onlarada saygım sonsuz sadece benim tarzım değil
Şimdi Arasam :44::44::44:
Bir de Kız Dedi ki İlk Siparişlerini Ben Vereceğim..
Böyle Bir Şey Var mı ?
Saçma Değil mi ?
Niye O da Ben Değil..
Sorry !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?