avonun verdiği pur blanka deo yu k 13de yeni üye olanlarmı kazanıyor biz alamıyormuyuz ?
kar marjı zaten indirimsiz ürünlerde daha fazla olduğu için daha fazla kar edersin ama indirimli olan ürünlerde indirimsiz olan ürünler kadar kar edemezsin satış yaptığın ürünler indirimliyse ona göre kar payını hesapla bence ya da şu şekilde hesapla 30 tl lik ürün sattın onun yüzde 33 ü ile ya da 5_6 tl lik siparişinin yüzde 33 ü arasında ki fark yani yüzde hesaplanırken almış olduğun ürünlerin fiyatına bak ki zaten avonun hata yapması mümkün değil
kar marjı %33 yazıyo ama malesef 33 vermiyo tüm ürünlerde %25 oluyo ben hep 25 üzerinden hesaplıyorum sadece takılar degişik sanırım bide altın fırsat deniyo ya bi sayfada onlarda 33 uyguluyo diger tüm ürünlerde 25 canım malesef karı çok az
Hayırlı bayramlar herkese....Kızlar hepinize iyi bayramlar sizlere bir sorum olucak ben cuma günü avon siparişi verdim hala yeni olarak gözüküyor borcumu yatırdım o da hala hesaptan düşmemiş sizce en erken siparişler ne zaman gelir ve hepinizin siparişinde yeni mi yazıyor şu anda?
bende doğru hesapladığıma eminim o yüzden bi başkası da söylemiş zaten %25 yaptıklarını bence siteye de öyle yazsalar iyi olur insanlar kandırılmasın. sonuçta para kazanmak için bu işi yapan insanlar var :/ neyse sana teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için :))
bende doğru hesapladığıma eminim o yüzden bi başkası da söylemiş zaten %25 yaptıklarını bence siteye de öyle yazsalar iyi olur insanlar kandırılmasın. sonuçta para kazanmak için bu işi yapan insanlar var :/ neyse sana teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için :))
selam kızlar hayırlı bayramlar:) ya ben cuma günü sipariş verdim 150 tl ye hediye geliyo ya bana çanta gelmiş ben çanta istemiyodumiade edebilir miyim acaba ne yapcam bilmiyorummm ben takı seti istiyodum :2:
Evet cnm doğru diyorsun benimde aşırı dikkatimi çekti o ilk üye olduğumda fiyat listesinin aksesuar bölümüne gelinde %33 yerine %18 kar verilcek diyor fakat ürünlerin bize ne %33 ü nede %18 i veriliyor normal ürünlerde %25 veriyor ama takıdada hesapladım ondada %18 i vermiyor gene düşük mesela 12 liğin bize gelişi 9 ya 3 lira geliş kar aslında onun 3,96 lira olması lasım bir ürünün %desi hesaplanırken
A:ürün fiyatı
x:hesaplanmak istenen yüzde A.x/100 (a çarğı x bölü 100 den) hesaplanır.Şimdi 12 tlik ürüne bir bakalım bize gelişi 9 demi avon bize kozmetik ürünlerinden %33 kar bıraktığını söylüyor ozaman hesaplıyalım 12.33/100(oniki çarpı 33 bölü yüzden)=3,96 çıkıyor yani ürün geliş fiyatının 8,04 gelmesi gerekir fakat 9dan geliyor ne hikmetse takıdada böyle gene düşük veriyor. 33 yerine %25 ini bize veriyor ya onada bakalım doğrumu diye saten buna öyle işlem gerek yok 100 ü 4e bölünce 25 ya o 12 lirayı direk 4e böl ne çıkıyo 3 demekki ne oluyo avon bizi dolandırıyoooben bunu çoktan farkettim türkiyenin avonu tam bir dolandırıcılık üzerine kurulu okadar iğrenç bir dünyaki feleğim şaştı çok yeni şeyler öğrendim avon sayesinde aslında bütün temsilciler aynanda telefon yağmuruna tutsak belki düzeltilir dicem ama düzeltmezler o %33 lük yazılıyı %25 olarak düzeltirler vermezler yani o %33 ü zaten yılbaşıyla birlikte bırakıyorum ben o kataloglara para bayılamam 2 kuruş al 5 kuruş şeklinde geri öde resmen
Türkiyenin avonuna dolandırıcı diyorsun da canım diyelimki memnunda değilsin o zaman nisan ayından beri neden avon satışı yapıyorsun çok şeyler öğrendiğini belirtmişsin öğrendiklerin iyi ya da kötü onu bilemem ama anlattıklarına bakılırsa şikayetçisin fakat hala 7 aydır avona da üyesin o zaman bıraksaydın avonu hem avonu karalayıp hem de hala satış yapman insanda kafa karıştırıyor bence canımben kendi açımdan belirteyim memnunum o yüzden karalama da yapmıyorum hala kendime ve müşterilerime satışıma devam ediyorum eleştirilerimiz tabiki oluyor ama burada gelipte karalama da bulunmuyoruz o zaman bırak avonu bizde burada çirkin karalamalar duymayalım ya da devam et avona ama dolandırıcı gibi iğrenç bir dünya gibi çirkin kelimelerde bulunma sana yakışmıyor lütfen kimse zorla avoncu olun demiyor beğenen avoncu olur beğenmeyen avoncu olmaz bu kadar basit
Bak düşünce açında bir çarpıklık var şunu idrak edememişsin ben diyorum avon dolandırıcı ürünleri kötü demedim ben avona kendim için üye oldum ve apartmanımdaki insanlar göryüror 85 tlyi tamamlıyorum yeterli benim için ama Avonun avukatlığınada ihtiyacı olduğunu pek sanmıyorum kendin benim laflarıma çirkin diyorsun ve daha çirkin bir şekil olan iğneleme şeklinde yacıyosun üsütnede birşey olmamış gibi canmlı konuşma lütfen en nefret ettiğim şey ben insanları bilinçlendirmeye çalışyorum satışlarına ilerki yıllarda da devam etmek isteyen arkadaşlarım bu durumun farkına varsın ve kendilerini bilgisiz insan yerine koymasın avon burda insanları enayi yerine koyuyo sen bana yüklenmeye çalışıyosun pek tasrif etmedim açıkcası lütfen birileri böyle açıklama yaparken daha saygı ve sevgi çerçevesi içinde konuşursak pek memnun olucam çünkü ben yazdığım yazılarda kişilsel hakarete kimseyi maaruz bırakmadım beğenirim beğenmem avonu orasına beni ilgilendireceğini düşünüyorum ama Avon dolandırıcı olduğunu tekrar tekrar vurguluyorum nasıl olsa ev hanımları satar anlamaz gibi birşey bu ben bu aşağılanmayı kendime avoncu arkadaşlarıma yakıştıramadığım için yazdm nurda benim gibi bu üçkağıtçılığın farkına varmış ve belirtmiş lütfen senin bile olmayan birşey için insanları kırma pek hoş karşılanan birşey değil :)
Bak düşünce açında bir çarpıklık var şunu idrak edememişsin ben diyorum avon dolandırıcı ürünleri kötü demedim ben avona kendim için üye oldum ve apartmanımdaki insanlar göryüror 85 tlyi tamamlıyorum yeterli benim için ama Avonun avukatlığınada ihtiyacı olduğunu pek sanmıyorum kendin benim laflarıma çirkin diyorsun ve daha çirkin bir şekil olan iğneleme şeklinde yacıyosun üsütnede birşey olmamış gibi canmlı konuşma lütfen en nefret ettiğim şey ben insanları bilinçlendirmeye çalışyorum satışlarına ilerki yıllarda da devam etmek isteyen arkadaşlarım bu durumun farkına varsın ve kendilerini bilgisiz insan yerine koymasın avon burda insanları enayi yerine koyuyo sen bana yüklenmeye çalışıyosun pek tasrif etmedim açıkcası lütfen birileri böyle açıklama yaparken daha saygı ve sevgi çerçevesi içinde konuşursak pek memnun olucam çünkü ben yazdığım yazılarda kişilsel hakarete kimseyi maaruz bırakmadım beğenirim beğenmem avonu orasına beni ilgilendireceğini düşünüyorum ama Avon dolandırıcı olduğunu tekrar tekrar vurguluyorum nasıl olsa ev hanımları satar anlamaz gibi birşey bu ben bu aşağılanmayı kendime avoncu arkadaşlarıma yakıştıramadığım için yazdm nurda benim gibi bu üçkağıtçılığın farkına varmış ve belirtmiş lütfen senin bile olmayan birşey için insanları kırma pek hoş karşılanan birşey değil :)
kızlar bn katalog iade edicem yine az farkla limit altına düşmüşümama 1 ya da 2 tanesi eksik kabul ederler mi etmezler dimi
bugünlerde avon çok dikkatli çalışıyor farkedebilirler canım ama istersen bir şansını dene ya da bu katalogtansa iaden kaç tane eksik kataloğun varsa o kadar sipariş ver öyle topla katalokları gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?