ayrıca senin yazdığın cümlelere bakalım ilk başta avon dolandırıcı ürünleri kötü demedim yazıyorsun ardındanda avon dolandırıcı olduğunu tekrar tekrar vurguluyorum yazıyorsun ilk önce kendi yazdıklarındaki çarpıklığa bir bak sonra gel beni eleştir ya da uygun cümleler yaz ve burası AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu avonu karalayanların bilgi ve paylaşım konusu değil avon benim değil evet ama ben onun ürünlerini kullanıyorum ve satıyorum memnun kalmadığım avondan niçin alışveriş yapayım demekki memnunum ki alışveriş yapıyorum satışımıda yapıyorum o zaman sen memnun kalmadığın avonun ürünlerini niçin satıyorsun bir insan bir şey satarken ya da alırken memnunsa alır değilse almaz ben memnunum avondan satışımı da yapıyorum yapamazsamda kendime alıyorum
hay ağzına sağlık canım işte ben hergün oturup şu hesapları yapıp kafayı yedim resmen temsilcim de ayrı bi dert oda %25ten hesaplıyor kadına derdimi anlatamadım bi türlü haklısın aynı dediğin gibi çıkıyor benim borçlarım var onları kapatabilmek için başladım iyice işkence oldu bana ben k12kataloğunda 335tllik satış yaptım normalde bana 110tl civarında kar gelmesi gerekiyordu 225tl civarında fatura gelmeliydi faturada 260 görünce şok oldum araştırıyorum %33 yazıyor epey sinir oldum haliyle ona göre hesap yapıyoruz yani ne bileyim o zaman doğrusunu yazsınlar öyle meblalar için bu kadar çaba boşa gibi geldi bende kısa bi süre daha yapıp bırakmayı düşünüyorum canım benim k12 ilk katalog olduğundan haliyle yeni farkettim bende kimse hesaplamıyor peşine düşmüyor bu olayın sanırım :/
Ya ben artık tatrtışmaya girmek istemiyorum sadece şunu belirticem ya gerçekten düzgün oku daha benim söylediğim herşeye negatif yönde bakmaya kitledin kendi,ni ben ne desem suçlu olucam o yüzden ben kapatıyorum artık sadece avon dolandırıcı olduğunu söyledim ürünleri kötü değil ama bak sen bunuda yanlış okumuşsun orda diyorum yani tekrar dolandırıyo %33 verecek yani ozaman niye öyle yazıyor ama ürünlerini beğeniyorum benim burda bir sorunum yok sen yanlış anladın gene ben artık insanların kandırılmasına dolandırılmasına sinir oluyorum oyüzden böyle bir durumla karşı karşıya olunca ben aşırı tepki veririm yani böyleyim bunu değiştiremem zaten üstlerine gitmedikçe böyle insanlar sömürülüyor birde nurla konuşurken avonun kar imajı iyi demişsinde oriflame %30 bırakıyor kar oranını bunu hatırlatmak isterim ve onlar gerçekten veriyor %30u avon %33 diyor ben sevindim başta güzel fakat hesaplar ortaya koyuyorki %25 yani seninde bunun farkına varman lasım bunu tö bildir istersen ben bunu istiyorum sadece herkes bildirisin yani biz kek değilim burda :)
merhaba arkadaşlar,tesadüfen konuyu gördüm de bişey söylemek istiyorum. ben matematikçiyim de,yukarıdaki arkadaşın verdiği sayılara binaen söylüyorum; kar satış fiyatı üzerinden hesaplanmaz,alış fiyatı üzerinden hesaplanır. yani arkadaş 335 tl lik satış yapmış doğru onun %33 ü 110 tl ama bu şekilde kar hesaplayamazsınız.mesela gelen fatura tutarı 260 demiş % 33 ü yaklaşık 85 tl üzerine ekleyince satış fiyatı ortaya çıkar.yani tam sistemi bilmiyorum ben ama ilgimi çekti belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye söylemek istedim.:))
ben kar marjını inan hesaplamadım canım sadece avonun dediği doğrultuda yönlendiğim için birazda avona söylenen kelimelerin yanlış olduğunu belirtmek için yazdım bir ara bende hesaplayayım bakalım ne çıkıcakyanlız şu an siparişlerim var göndermedim henüz 262.39 siparişim toplam kazancım 61.01 yazıyor
kar-zarar problemlerinde öğrencilerimin en çok takıldığı yer burasıydı.görünce dayanamadım yazdım bende262 tl satış fiyatın sanırım,kazancın 61 tl ise,262-61=201 tl alış fiyatın olmalı.bu verdiğin bilgilere göre %30 gibi gözüküyor.hadi bol kazançlar
onun uslubu öyle olabilir seninde tabiki bizimle paylaşımda bulunman güzel fakat burası bir paylaşım sitesi bu sitede yazışmalar yazım hataları bile önem taşıyor onun için daha dikkatli olması gerekiyor eleştirilerini de belirttiğim gibi kaba tabirle değil nazik bir dille anlatımda bulunabilir ama avon zorla gelin bana üye olunda demiyorki diğer firmaların kar olayları bence çok daha düşük ama tabiki herkes istediği firma ile çalışır avondan biz memnunmuyuz evet o zaman sorun kazandığımız kar ise diğerlerindeki kar da bu kadar o zaman seçimimizi ona göre yapmalıyız karalamaya hiç gerek yoktu bence
kızlar ben çanta almıştım k13 de çıkan gül var üzerinde siyah el çantası onu iade etcem ama poşetini atmıştım bi sorum olur mu iadede ama aynı o poşede benzeyen yapışkanlı poşetin içine koydum sadece poşetin üstü yazılı değil kendi poşetinde yazılar vardı sorun olur mu daha önce hiç iade yapmadım da o çantayı vercem 14 deki hasır lı çantayı alcam bu iade yaptıktan sonra ne yapmam gerkiyo ücreti faturadan mı düşüyorlar geri mi yolluyorlar parayı:26:
yok cnm sorun olmaz parfümün kutusu olmasa bile sorun olmuyor poşetsiz gönder onu iade ettiğinde birkaç gün içinde şirkete ulaştığında faturandan düşüyorlar cnm avona borcun yoksa onlar sana borçlu oluyorlar yani senin okadar avondan alacağın oluyor tabii para olarak deyil yerine ürün alıyorsun
peki canım aynı o çantayı aldığım kataloğdan almak zorunda değilim demi ben o çantayı k12 nin panaromasından aldım k13 de kataloğa çıktı onu şimdi iade edip k14 den o hasır gibi olan çantayı almak istiyorum olur demi öyle:26:
hayır cnm sen o çantayı iade ettiğinde borç bakiyenden düşüyor ister şimdi ister 1 sene sonra al yada ne yada ne alırsan al çanta işi kapanmış oluyor canın hangi kampanya sipariş vermek isterse yada ne isterse onu alıyorsun
çok sağol canım içimi rahatlattın inan 1 seneyi geçik avon temsilciliği yapıyorum daha önce hiç iade yapmadım ilk defa yapacağım için tedirgin oldum birz kabul olmaz diye korkmuştum neyse tekrar sağol canım
ilk seneler bende senin gibiydim ödüm kopardı iadeden ama şimdik alıştık valla mükemmeli yakalayana kadar iade
peki iade etmek için bi sürem var mı canım
anlayamadığın nokta ne biliyor musun biz kardan memnun değiliz demiyoruz madem siteye %33 kar demişler öyle versinler diyoruz madem %25 kar veriyorlar oraya da detaylı belirtsinler madem. Sen abarttın o zaman sende daha nazik bi şekilde uyarabilirdin bu kadar uzatmaya da gerek yok farkettiğimiz bişeyi söyledik paylaşmak istedik madem avon kar konusunda yanlış bilgi veriyor buraya bakanlar doğrusunu görsün malum bilgi için burası.
kızlar fazla incelemeyin yahu 400 liralık ürün sattınız bunun dörtte biri sizin kar yani 100 tl bukadar basit ürünlerde indirimde kaldırımda olsa bu değişmez herzaman fiyatın dörtte biri kardır:129:yani burada bukarda açıklatmayın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?