AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir dene şansını canım

Teşekkürler... Ben de merak ettim baya geç gelcek herhalde siparişler müşterilerde bekliyor. Birde ben 10 dk arayla iki ayrı adrese sipariş verdim birini kardeşim alıcak farklı adreste ben ise başka bir şehirde olcam avonlar gelince diğeride benim bulunduğum yere gelicek şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.

hay ağzına sağlık canım işte ben hergün oturup şu hesapları yapıp kafayı yedim resmen temsilcim de ayrı bi dert oda %25ten hesaplıyor kadına derdimi anlatamadım bi türlü haklısın aynı dediğin gibi çıkıyor benim borçlarım var onları kapatabilmek için başladım iyice işkence oldu bana ben k12kataloğunda 335tllik satış yaptım normalde bana 110tl civarında kar gelmesi gerekiyordu 225tl civarında fatura gelmeliydi faturada 260 görünce şok oldum araştırıyorum %33 yazıyor epey sinir oldum haliyle ona göre hesap yapıyoruz yani ne bileyim o zaman doğrusunu yazsınlar öyle meblalar için bu kadar çaba boşa gibi geldi bende kısa bi süre daha yapıp bırakmayı düşünüyorum canım benim k12 ilk katalog olduğundan haliyle yeni farkettim bende kimse hesaplamıyor peşine düşmüyor bu olayın sanırım :/

Kesinlikle haklsıın canım bende bu durumu farkettim insanlar hesap yapmıyor satışını yapıyor faturası geliyor ödüyor ve kalanı cebe :/ ben şahsen borç ödeyebilmek için bu işe giriştiğimden hergün hergün hesap yapıp ona göre programlıyorum hesabımı ama sonuç öyle gelince hüsrana uğradım ve herkese bu %25 olayı %33 gibi aşılanmış nasıl olduysa. bi arkadaş avonun ucuza sattığını yüzdenin artarsa ktalog fiyatının artcağını ve müşterilerin azalcağını söylüyor avon katalog fiyatını artırmadan bize %33 kar vermeli zaten çünkü öyle yazıyor bunun ne müşteriyle ne de katalog fiyatıyla alakası yok tamamen bize kalan parayla alakası var ve %33 ile %25 arasında da baya fark ediyor haliyle yani ben böyle birşey olmasını beklemezdim doğrusu o yüzden şaşırdım sana da çok teşekkür ederim arkadaşım bana açıkladığın için kendimde hata olmadığına emin olduğum halde tereddtüte düşmüştüm :/ Eğer bir işi yapıyorsak bu onu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez güzelliklerin söylediğimiz gibi hatalarını da belirtmeliyiz ki onlar da bize daha iyi hizmet sunsunlar herşeye susmamak lazım haksızlık varsa söylenmeli iyidir iyidir diyip susmamalıyız bence..

selam kızlar hayırlı bayramlar:) ya ben cuma günü sipariş verdim 150 tl ye hediye geliyo ya bana çanta gelmiş ben çanta istemiyodum iade edebilir miyim acaba ne yapcam bilmiyorummm ben takı seti istiyodum:2:

seninki faturalanmışmı benimki faturalanmamış nasıl oluyo ki bu ben cuma günü saat 18,00 de verdim

anladığım kadarıyla siparişlerini sen vermedin senin takım öncün verdi sipariş sonunda toplam tutar ve kazancın yazıyor ordan da bakabilirsin kazancının ne olduğuna yani faturan gelmeden de görebilirsin

ama yapılan eleştrilerinde türkiyenin avonu tam bir dolandırıcılık üzerine kurulu okadar iğrenç bir dünyaki feleğim şaştı çok yeni şeyler öğrendim avon sayesinde gibi cümlelerle de yapmamak lazım eleştirinin de bir dozu var bu sitede netice de burası AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu tabiki eleştirilerimiz olucak burası mahalle ya da ev ya da işyeri değil bu siteye avon üyesi olan olmayan bütün insanlar geliyor insanlara avonu karalama yapılıyor gibi anlaşılıyor ama senin gibi kırıcı olmadan güzellikle anlatım olsa eleştriler çok daha iyi anlatılır

anladığım kadarıyla siparişlerini sen vermedin senin takım öncün verdi sipariş sonunda toplam tutar ve kazancın yazıyor ordan da bakabilirsin kazancının ne olduğuna yani faturan gelmeden de görebilirsin

bakmıştım da heralde bi yanlışlık var faturada net belli olur diye beklemiştim takım öncüme sordum oda 3/4 oranında diyor yani %25. ben kendim verdim siparişimi

bakmıştım da heralde bi yanlışlık var faturada net belli olur diye beklemiştim takım öncüme sordum oda 3/4 oranında diyor yani %25. ben kendim verdim siparişimi

yanlış olmuyor neyse sipariş verirken ki toplam kazancın faturandaki tutarda o oluyor aklında bulunsun diye belirttim

O anda öyle söylenmiş olabilir tartışma çıkmasına hiç gerek yok elbette bi yanlışlık olduğunu düşündüm sizinle paylaşmak istedim insanlar herşeyiyle görsün ona göre temsilci olsun zaten o arkadaşımızda kendince açıklama yapmak istedi onunda üslubu öyle demek ki çünkü böyle yaparak insanları kandırıyorlar gerçek yüzdeler gerçek fiyatlar söylensin ki millet ona göre bilsin ben buna kızdım yoksa ürünleri vesaire öyle bi memnuniyetsizliğim yok anladığım kadarıyla arkadaş da bu yüzden şikayetçi insanları enayi yerine koymasınlar herşeyi doğru söylesinler insanlar o durumu da kabul eder bilinçli olmak doğruyu bilmek gerçekten önemli çünkü.

kızlar k14 nerde yayınlanmış yeniyim yerini bilmiyorum her zaman ki yer neresi?

onun uslubu öyle olabilir seninde tabiki bizimle paylaşımda bulunman güzel fakat burası bir paylaşım sitesi bu sitede yazışmalar yazım hataları bile önem taşıyor onun için daha dikkatli olması gerekiyor eleştirilerini de belirttiğim gibi kaba tabirle değil nazik bir dille anlatımda bulunabilir ama avon zorla gelin bana üye olunda demiyorki diğer firmaların kar olayları bence çok daha düşük ama tabiki herkes istediği firma ile çalışır avondan biz memnunmuyuz evet o zaman sorun kazandığımız kar ise diğerlerindeki kar da bu kadar o zaman seçimimizi ona göre yapmalıyız karalamaya hiç gerek yoktu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…