AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tatlım temsilci sayfasındaki üye yap olayı ile biz üye yapamıyoruz benim bildiğim kadarıyla ben bir ara annemi üye yapıcaktım annemin telefonunu aramayan avon takım öncüsü kalmamış biz üye yapalım biz üye yapalım falan demişler sanırım bizzat biz üye yapmamız için takım öncümüzden destek almamız gerekiyor benim takım öncümde bana 2 üye bul bir tane de ben sana bulayım takım öncüsü ol demişti ama tabi benim bulmayacağımı bildiği için belki de böyle söyledi bilmiyorum ki :44:

hadi yaa bilmiyorum canım daha hiç üye yapmadım ben olabilir dediğin gibi:44:

canım cevap yazdıgın için çok teşekkür ederim :16: bende sözleşmeleri doldurttum.ama müşteriye verilen nüshası gönderiliyor mu onu bilemedim.sen iadeni bu sözleşmeler çıktıktan sonramı yaptın?sadece faturaya eskisi gibi sebep girip mi gönderdin?

bende sözleşmeler çıktıktan sonra iade yaptım eski yöntemi uygulucaksın aynen sebep kodunu girip yolla canım

canım cevap yazdıgın için çok teşekkür ederim :16: bende sözleşmeleri doldurttum.ama müşteriye verilen nüshası gönderiliyor mu onu bilemedim.sen iadeni bu sözleşmeler çıktıktan sonramı yaptın?sadece faturaya eskisi gibi sebep girip mi gönderdin?

yok tatlım önceden de iade yaptım sadece sözleşme çıktıktan sonra iadelerim daha da arttı müşterilerime gösterdim işte hani ade etme hakkınız bu kadar falan diye böylece iadelerimde arttı şu an normal eskisi gibi avondan gelen faturamla sebep tutar adet miktarı yazıp imzalayıp gönderdim bir sorun olmuyor yani tatlım :16:

yok tatlım önceden de iade yaptım sadece sözleşme çıktıktan sonra iadelerim daha da arttı müşterilerime gösterdim işte hani ade etme hakkınız bu kadar falan diye böylece iadelerimde arttı şu an normal eskisi gibi avondan gelen faturamla sebep tutar adet miktarı yazıp imzalayıp gönderdim bir sorun olmuyor yani tatlım :16:

tekrar teşekkür ederim :16: konu aydınlandı benim için :16:

:16::16::16: rica ederim canım bende stacy takı setini istiyorum hala bekletiyorum siparişlerimi tatlım artık takı setine gelene kadar indirim broşüründe ürün kalmıycak galiba :1::1:

evet bence indirim broşüründeki siparişlerini yoksay sen :)) daha ilk gün bitmişti bazı ürünler düşün artık. önümüzdeki hafta geçerler takı setine bence inş alırsın sende:9:

evet bence indirim broşüründeki siparişlerini yoksay sen :)) daha ilk gün bitmişti bazı ürünler düşün artık. önümüzdeki hafta geçerler takı setine bence inş alırsın sende:9:

inşallah canım gerçi benim kendime ait krem göz farlarından yeşil ve kahverengi bir de moonstone saat ve bileklik seti var müşteri döküm tencere ve banyo paspas seti istedi bakalım artık şansımıza :1:

canım hayır sen niye takım öncüne gidip üyenin bilgilerini verip ona yaptırasın? yok öyle bişey eğer o yaparsa sen faydalanamazsın illa gerekmiyo ayrıca 3 üye yapmak 1 üye yapınca %4 sanırım senin payın. kesinlikle kendin üye yap bu senin hakkın. artı benim takım öncüm hiç demiyo öyle 645liralık sipariş vermek zorundayım diye bana dediği siz 85tllik yapmak zorundasınız ben 100 liralık yapmak zorundayım diyo. yakın bi komşum benim takım öncüm o bana bu şekilde söyledi benim bildiğim bu. ha sen 1üye yapınca o üyende başkasını üye yapınca %3 mü %2 mi ne pay alıyosun bu şekilde genişliyo yüzdeleri yanlış söylemiş olabilirim bi kere okumuştum biyerde ordan kaldı aklımda canım sen kendin yap üyeni zaten temsilci sayfanda üye yapılma kısmı var canım

alacak olduğunuz prim üyelerinizin ödedikleri faturadan veriliyor
farzedinki 6 üyeniz var ve bunların 4 ü sipariş giriyor siz aday takım öncü oluyorsunuz 5 kişi sipariş girdiğinde ise aktif oluyorsunuz aktif olduktan sonra prim kazanabiliyorsunuz
kısacası çok fazla üyenizin olması gerekiyor para kazanabilmek için

kızlarr ben bugün müşteri hizmetlerini aradım ama ordakilerde bi tuhaf sorduğum sorulara kendim cevap veriyorum:1::1:ama anlayamadığım tek nokta şimdi farzedelimki ben bir kişiyi üye yaptım o aktif sipariş veriyo.ki ben üye yapamıyomuşum:50:tavsiye edebiliyomuşum..neyse ben tavsiye ettim üye oldu.3 ay sonra birini daha üye yaptım böyle böyle 5 üye oldu.farklı zamanlarda olduğu için bu üyeler geçerli olur mu??veya ben takım öncümle konuşsam acaba bana bu konuda dahamı faydalı olur

kızlarr ben bugün müşteri hizmetlerini aradım ama ordakilerde bi tuhaf sorduğum sorulara kendim cevap veriyorum:1::1:ama anlayamadığım tek nokta şimdi farzedelimki ben bir kişiyi üye yaptım o aktif sipariş veriyo.ki ben üye yapamıyomuşum:50:tavsiye edebiliyomuşum..neyse ben tavsiye ettim üye oldu.3 ay sonra birini daha üye yaptım böyle böyle 5 üye oldu.farklı zamanlarda olduğu için bu üyeler geçerli olur mu??veya ben takım öncümle konuşsam acaba bana bu konuda dahamı faydalı olur

geçerli olur canım

kızlar k12 deki siparişlerim geldi cuma günü vermiştim polar battaniyem de geldi pembe güzel beğendim battaniyeyi :16: nevresim takımım da sonra gelcek :54:

dün akşam sipariş vermiştim şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor acaba yarın kolim gelir mi?
son siparişimi salı akşamı verdiydim perşembe geldiydi bende yine aynı şey olur umuduyla bekliyorum hani gelse şahane olacak sadece 112 liralık sipariş bir kişinin sayılır ve bursa'ya gidecek.:(

Yurtiçi kargoyla sürekli sorun yaşayan varmı aranızda yoksa sadece benmi yaşıyorum. sürekli geç gelmeler yada evde yok ihbarıyla geri gitme yada sürekli arayıp tlf.lara cevap verilmemesi. bazen bu kargo yüzünden nerdeyse avonu bırakıcam:43:

Back
X