kızlar 150 TL ve üzerine siparişler için stacy takı seti gönderilmeye başladı. bnm siprşm faturalandı takı setim gelıyor :) huhuuhh serelim sende ver siprşlerini takı setini kaçırma
ben ikinci siparişimi 150 tl beklettim ama bir kere onu yapınca bir daha gelmiyomuş üzüldüm ama yine de 10 katalog eklesem mi diye düşünüyorum şu an belki gelir diye
Bir kez hediye kazanma şansın var canım ihtiyacın yoksa 2.ye boşuna 10 adet katalok ekleme :)
kızlar 150 TL ve üzerine siparişler için stacy takı seti gönderilmeye başladı. bnm siprşm faturalandı takı setim gelıyor :) huhuuhh serelim sende ver siprşlerini takı setini kaçırma
kızlar bir arkdaşım avondan güzel yüz kremi almak istdiğini söyldi cilt tipi yağlıymş ona
önerceğim krem mavi solüsyon krem mi olmalı bilgisi olan var mı
kulllanan varsa memnun mu
önereceğinz yüz kremi hangisi olur
kızlar krem kullnn yok mu
k14ten olcak siparş
cevap verecek biri yok mu acaba?kızlar ben iadelerimi bugün yolladım şu an 640 lira borcum var 150 liralık iade yaptım borcumdan daha ödemeden düşer mi? ödeme günüm 25 kasım ama bir kaç gün erteletebilirim.
kızlarr geçen gün iade verdim iade düşünce temsilci hediyesini faturulunmışş iade edebilir miyim acaba..
cevap verdiğin için çok sağol canım inşallah ulaşır ödemek istemiyorum şimdi benim cebimden çıkıcak yoksa ulaşır mı sence?eğer iadelerin 25 kasıma kadar avona ulaşırsa düşer canım
temsilci hediyeni sipariş etmiş olduğun kataloklarla beraber iade edebilirsin canım
cevap verdiğin için çok sağol canım inşallah ulaşır ödemek istemiyorum şimdi benim cebimden çıkıcak yoksa ulaşır mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?