AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

solitions kremler herkese yaramıyomuş bildiğim kadarıyla kızarıklık yapma olasılığı falan oluyomuş ben bildiğin el yüz vücut kremleri serisinden mavi ve yeşil olanı kullanıyorum mavi nemlendiriyo kuru cildi yeşil ise matlaştırıyo yeşil olanı önerebilirsin canım k13te 1 alana 2 bedavaydı hem de uygun fiyatı

evet canım artık değişimler de faturadan düşüyo değişim işaretleniyo ama iadeler gibi faturadan düşüp eline ulaştığı an tekrar faturalanıyo. yani ödeyeceğin ay onun parasını ödemiyosun diğer ay ödüyosun tatlım

ödemek değiş tokuş yapmak gibi olmuş canım bir faturadan değişimi iade alıyorlar diğer faturaya ekliyorlar

Son düzenleme:
ben mor olanı koklamadım ama yeni çıkan ıntense serisi çokkkkkkk güzel bence onu al canım

ay canım bende mor olanı kokladım diğerini koklamadım ama morunda kalp süsü içinde katı parfüm içeren kolyesi var gözüm kaldı hep almak istiyordum onu çok cici en iyisi 2sindende alıyım artık ufff

gönlün kalmasın zaten hep kendime alıyorum diyosun doldur boşver:)) ikisi de çok uygun çünkü intenseyi herkes çok beğeniyo eminim sende çok seversin gelince

valla sen maaaşın yarısını bunlara harcıyon canım haa avonu sen zengin ediyosun:)

sorma canım ama bak avona bir telefonumla takım öncülerimi susturdu artık aradıkları yok bu gün geçen aldığım anew hediye paketinden bir müşterim ihtiyacı olduğunu söyledi ay dedim bende var al satayım şimdide elimdeki anew paketim gidiyor diye üzülüyorum ama olsun elimde çok var zaten stoklamakta arada işe yarıyor

evet bak müşteri hizmetlerine hiç bişey diyemem çok güzel işliyo sistem canım o yönden tebrik ediyorum avonu evet insan hep öyle oluyo var bende al diyosun gelecek ay kendine tekrar alıyosun kullanmasan bile onu bende yapıyorum:)

serelim canım bencede intense mor olandan daha hos kokuyo yinede sen bilirsin...

arkadaslar genital bölge için temizleme jeli nasıl kullanan varmı ph degeri falan yazmıyo güvenilirmi siparişim varda

güvenilir rahatlıkla kullanılabilir yanlız kullanmadan önce kullanma talimatını okuyun müşterin aldığı o üründen memnun kalıcaktır stok yapılacak bir ürün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…