kızlar sizce outspoken ıntense by fergie mi güzel yoksa outspoken by fergie mi karar veremedim :44:
kızlar bir arkdaşım avondan güzel yüz kremi almak istdiğini söyldi cilt tipi yağlıymş ona
önerceğim krem mavi solüsyon krem mi olmalı bilgisi olan var mı
kulllanan varsa memnun mu
önereceğinz yüz kremi hangisi olur
kızlar ben geçen aydan bir ruj sipariş vermiştim kırık çıkmıştı faturasını ödedim değişime gönderdim şimdi tekrar faturalandırmışlararadım avonu artık değişimler iade olarak sayılıyormuş kızlar sonra tekrar faturamıza ekleniyormuş
kızlar sizce outspoken ıntense by fergie mi güzel yoksa outspoken by fergie mi karar veremedim :44:
evet canım artık değişimler de faturadan düşüyo değişim işaretleniyo ama iadeler gibi faturadan düşüp eline ulaştığı an tekrar faturalanıyo. yani ödeyeceğin ay onun parasını ödemiyosun diğer ay ödüyosun tatlım
ödemek değiş tokuş yapmak gibi olmuş canım bir faturadan değişimi iade alıyorlar diğer faturaya ekliyorlar
ben mor olanı koklamadım ama yeni çıkan ıntense serisi çokkkkkkk güzel bence onu al canım
ay canım bende mor olanı kokladım diğerini koklamadım ama morunda kalp süsü içinde katı parfüm içeren kolyesi var gözüm kaldı hep almak istiyordum onu çok cici en iyisi 2sindende alıyım artık ufff
cnm ben outspoken by fergie kullanıyorum gecen sene aldım.gecen ay bı arkadasım ıntenseden sipariş verdi.intensenın kokusu daha bi hoş gibi yinede sen bılırsın
gönlün kalmasın zaten hep kendime alıyorum diyosun doldur boşver:)) ikisi de çok uygun çünkü intenseyi herkes çok beğeniyo eminim sende çok seversin gelince
tamam canım alayım yine iflas ettim desene
valla sen maaaşın yarısını bunlara harcıyon canım haa avonu sen zengin ediyosun:)
sorma canım ama bak avona bir telefonumla takım öncülerimi susturdu artık aradıkları yokbu gün geçen aldığım anew hediye paketinden bir müşterim ihtiyacı olduğunu söyledi ay dedim bende var al satayım şimdide elimdeki anew paketim gidiyor diye üzülüyorum ama olsun elimde çok var zaten stoklamakta arada işe yarıyor
ay canım bende mor olanı kokladım diğerini koklamadım ama morunda kalp süsü içinde katı parfüm içeren kolyesi var gözüm kaldı hep almak istiyordum onu çok cici en iyisi 2sindende alıyım artık ufff
arkadaslar genital bölge için temizleme jeli nasıl kullanan varmı ph degeri falan yazmıyo güvenilirmi siparişim varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?