AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kuru ve yıpranmış saçlar için olanı yani anladım canım kullan gör bak nasıl memnun kalcaksın :16:
bende var güzel bir şampuan hoş kokulu amma bende seberoik dermatit olduğu için 3 kullanımdan sonra çöp..normal insanlar için öneririm güzel çok sattım ben

Kızlar avonda kargo ücreti yerine takım öncüsünün adresine felan sipariş verip ne bileyim 2 tl felan ödeme gibi bi şansımız var mı acaba ?

Kızlar avonda kargo ücreti yerine takım öncüsünün adresine felan sipariş verip ne bileyim 2 tl felan ödeme gibi bi şansımız var mı acaba ?

yok canım avonun kargo ücreti 9 tl olması lazım tabi 85 tl yi geçemezsen :50: ama kendi adresine gelmesini istemiyorsan takım öncün kabul ederse onun adresine yollatabilirsin kargonu

hayır canım öyle birşey yok.Sadece takım öncün kendi siparişine seninkileri de ekleyebilir.Ama bu da onun işine gelmez çünkü senin her ay aktif olman lazım onun prim alabilmesi için.

Kızlar çok teşekkür ederim ya cevaplarınız için :) Gerçekten sorularıma cevap alabiliyorum bu topicte çok mutlu oluyorum :) Üye olucam aranıza katılıcam inşallahh hepinize yakşamlar şimdidenn :))

hayır canım öyle birşey yok.Sadece takım öncün kendi siparişine seninkileri de ekleyebilir.Ama bu da onun işine gelmez çünkü senin her ay aktif olman lazım onun prim alabilmesi için.

siparişini kendi adına verip adresini takım öncüsün adresine veremezmi verir demi belki eve gelsin istemiyordur diye düşündüm gerçi eve gelsede gelmesede avonda kargo ücreti sabit ayrıca takım öncüleride hangi siparişle uğraşsınlar demi ama

Son düzenleme:
tamam canım eklerim ama biraz geç kalabilirim çok var çünkü yine evi doldurdum :1::16: ama değişime gidecek olanlarda var hiç sevmiyorum değişimi :43:

tahmin edebiliyorum canım ne kadar cok oldugunu:1:sen eklemeye üşenmezsen ben beklerim seve seve vaktim bol..seninde sanssızlıgın valla benim 2tane rujum var begenmedim onu bile iade etmeye üşeniyorum :50:düşünki seninkileri

Back
X